Jump to content

Probleme electrice

alecsmed
 Share

Postare recomandată

Deci vă las și romanul care l-am postat mai sus să nu pățiti ca mine și atenție la neatenție 😁

Deci m-am uitat la o grămadă de forumuri și cam toți au aceleași probleme, ori cutia de comandă de pe ușa, ori firele din manșonul dintre ușa și mașină. 

Eu însă nu băgăm mufa de pe panoul/ fața de ușă corect. Această mufă are o clemă de siguranță care trebuie maxim deschisă când se pune înapoi și când o apăsați ea începe să se închidă și trebuie ajutată pe urmă să își facă cursa până în capăt. 

Deci vreau să menționez că am făcut acesta operatie de multe ori, dar din neatenție mi-am complicat viața 🤣

Spor la bricolaje! 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 months later...

Buna seara,ma confrunt cu o problema de ceva timp,am cumpărat o octavia 1 2007 1.9 AXR si nu funcționează absolut nimic electric de pe usa șoferului,doar boxa :)

am vorbit cu electricianul unde ma duc cu mașinile,si mi a spus ca e posibil sa fie modulul de confort dus și cu celelalte module de la fiecare usa...voi ce părere aveți?

Pot scăpa mai ieftin? :)  

Link către comentariu

Verifica cablajele dintre usa si stalp

Modificat de EEXCALADE
Link către comentariu

Exact - cablaj dintre usa și caroserie sau calculator de usa cu pin comodat, problema des întâlnita la acest model 

Link către comentariu

Știți pe unde este?am acces ușor la el?

Sau un link cu un video ceva mi ar fi de mare folos

Mulțumesc 

Este un fir rosu mai gros rupt,l am conectat dar tot nu funcționează nimic 

Modificat de Bebeee
Fara Quote la postul anterior!
Link către comentariu

Se da jos fata de usa, pt a avea acces la mufa calc usa

Link către comentariu

Am uitat sa menționez,închiderea centralizata funcționează doar pe ușa spate dreapta,poate de aceea mi a spus electricianul ca trebuie sa cumpăr calculatoarele de la uși și cel de confort,weekendul acesta o sa fac proba la usa sofer și revin

Va mulțumesc :)

Modificat de Bebeee
Fara quote la postul anterior!
Link către comentariu

halal electrician, a masurat si el ceva ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!