Jump to content

Cum Se Demonteaza Grilele Din Bara La Passat B5.5


vw_boy
 Share

Postare recomandată

salutare la toti :D va rog mult de tot sa-mi spuneti si mie daca se poate, cum se dau grilele laterale fata la passatu din semnatura . La mine aia din mijloc i indoita si vreau sa o scot si sa-mi i-au alta ... daca se poate sa ma ajutati cu o poza :) astept raspunsurile voastre (fara proiectoare passat b5.5 an 2001)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

multumesc rudy ... da pt passat b5.5 sin 2001 vreau eu. daca poate cineva sa-mi explice cum sa trag de cleme sa nu fac o prostie ;) (grilele se refera la passatu din imagine)

mutumesc celor ce se vor implica ;)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Trebuie sa iasa prima data din partea de sus. Deci acolo, daca nu iese cand tragi tare, urmaresti cu o lanterna cam pe unde are cleme si bagi o surubelnita sa le departezi. Cand a iesit de sus, tragi afara si iese si de jos. Eu le-am schimbat la un prieten ca a pupat si el un iepure. Ca sa fii sigur ca nu le pierzi, ar trebui sa le prinzi dupa aia cu 2-3 bride negre de plastic. Succes.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sper sa nu va inervatz :) poate nu ma intelegeti... daca poate sa-mi arate cineca printr-o poza sau ceva cum se dau jos ... eu grilajul ala din mijloc vreau sa-l i-au jos (ala hasurat cu x-uri) dar mai intai trebuie grilele laterale (alea cu sageata) sa fie date jos ...faza i ca i indoita si vreau sa o cupar si sa o schimb eu sa nu ma mai duc la reprezentanta sa mai scot grosu si pe acolo :)

multumesc si sper sa nu ma injurati

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Du-te la masina si trage pur si simplu inspre tine de ea.... daca chiar nu vrea sa iasa atunci mai pui intrebari, dar o sa iasa foarte usor.

Daca zici ca nu vrei sa faci vreo prostie... nu ai ce prostie sa faci... ca bara nu se rupe stai relaxat :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Roberto_Tyr_VW4

Pur si simplu apuci grila de partea de sus chiar unde sunt clemele si tragi putin in jos si pe urma la tine iese mai greu dar iese.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!