Jump to content

cum se schimba lichidul de racire la 9N?

pescorilo
 Share

Postare recomandată

Asta vara am completat lichidul de racire cu cativa ml de apadistilata, si ma gandesc ca ar trebui sa il schimb acu ca a venit iarna.

Motorul meu e 1.2 de 64 benzina, si vreau sa stiu dc e complicat sa il schimb singur, si daca nu cum?

Merci anticipat!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

dar de ce sa-l schimbi?ca nu e dacie berlina sa pui alt antigel in fiecare iarna.l-ai testat cu un densimetru?poate inca mai este bun.si apropos de schimbat,e 40 de ron la service.pentru ce sa te chinui?

Link către comentariu

Intr-adevar am vb si cu un tovaras care lucreaza la un dealer de piese vw, si mi-a spus la fel , ca nu are sens sa schimb antigelul, ci doar sa verific densitatea, avand in vedere ca am pus f putin apa distilita.

Pb mea era ca nu am nici o info in privinta vechimii antigelului din rezervor, eu am preluat masina asta in februarie, dupa 1 an de stationare.

Merci mult de raspuns.

Link către comentariu

Eu am intrebat la service si mi s-a spus ca nu schimba ci doar se completeaza.Acum eu stiu...pentru un milion la 4 ani,nu cred ca strica sa fie schimbat si el.

Link către comentariu

• 3 months later...

TOTUSI CUM SE SCHIBA COMPLET ? Eu CHIAR am nevoie. Am fost la service si mi-a completat cu antigel verde (nu G12) ~ cam 200 ml. Acum am aflat ca cel cu silicati ataca piesele de aluminiu. Trebuie sa il schimb tot nu ? PLEASE HELP ME ! i'm but ! :D

Link către comentariu

odata am pus prea mult antigel si am depasit nivelul maxim(deh era noapte) si a trebuit sa scot din el.am achizitionat una bucata seringa sterila(am precizat sa fie cea mai mare) si am inceput sa scot din antigel.in cazul in care nimeni nu stie cum se schimba antigelul, atunci varianta cu seringa poti sa o accepti.

PS: inarmeaza-te cu multa rabdare :lol:

Link către comentariu

• 3 months later...

Motoarele de 1.4 benzina ,au la radiator in partea de jos un robinet, pe unde se da jos antigelul, ramine de vazut , daca iese si din blocul motor, si e bine ca aceasta locrare sa se faca cu motorul rece , ca sa nu ramina motorul incins, fara lichid de racire.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!