Jump to content

Volkswagen 1600 TL

puZz
 Share

Postare recomandată

... si sa schimb oloiul cu 160RON ? Nu multumesc :rolleyes: :P

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mda... da' se poa' sa-ti puna vagcom pe mashina... sa faca nijte teste.. .si dupa o ora de testari sa-si dea seama ca e computerul dus... sau nu e... ocazie cu care itit poti comanda un computer nou noutz.... daca esti cuminte poate ai parte chiar de un laptop :rolleyes:

Link către comentariu

mda... da' se poa' sa-ti puna vagcom pe mashina... sa faca nijte teste.. .si dupa o ora de testari sa-si dea seama ca e computerul dus... sau nu e... ocazie cu care itit poti comanda un computer nou noutz.... daca esti cuminte poate ai parte chiar de un laptop :lol:

chiar si un 386 sx e mai destept decat intreaga masina :D

Link către comentariu

• 2 years later...

am si eu nevoie de ceva sfaturi pt un 1600 TL '71, motor T09xxxxx, as vrea sa fac un reglaj al aprinderii si nu stiu unde sunt semnele alea de TDC. 10q!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

alta intrebare: cam in ce zona pe cutia de viteze se gaseste contactul pt lampile de mers inapoi?

Link către comentariu

ar trebui sa fie ep capacul de linga tija schimbatorului, fix in motzul cutiei. insa nu era dotare standard asa ca nu o sa gasesti neaparat un contact acolo.

Link către comentariu

La fastback din 71 nu era in dotarea standard?

Link către comentariu

se pare ca nu :(. n-am gasit fire/contacte deloc in zona aia. mai caut!

Link către comentariu

Nu cred ca-i in zona de care vorbeste Fikat . O sa ma uit si-ti spun exact. Parca era undeva pe dreapta, oricum in mod normal firele vin de la bobina asa ca urmareste ce pleaca de acolo si pe unde se duce.

Link către comentariu

da, am vazut pe schema ca ia + de la bobina dar nu pleaca fir de acolo. o sa urmaresc`firele de la lampi sa vad unde se opresc

Modificat de ricacristea
Link către comentariu

Am avut si e u problema asta. Gaura filetata in cutia de viteze exista, dar in locul contactului pt. luminile de mers inapoi era infiletat un fel de dop. Nu existau cabluri de nici un fel.

S-a rezolvat foarte usor.

Uite gaura unde trebuie montat contactul:

post-11126-1250259420_thumb.jpg

Asa arata si il poti lua de la dilar:

post-11126-1250259507_thumb.jpg

Si asta e schema pt. cablaj:

post-11126-1250259555_thumb.png

Iti trebuie si o siguranta pusa intr-o baioneta, pe cablul care pleaca de la bobina. Gasesti la mine in topic mai pe la inceput niste poze puse de Mike.

Link către comentariu

• 3 months later...

am gasit siguranta aia in baioneta, dar nu era pusa unde trebuie! mai exact era in zestrea de piese a masinii, intr-o cutie :)

de dopul ala de pe capacul cutiei de viteze n-am dat, e un jeg acolo...dupa ce se va spăla maşina temeinic pe-acolo, o sa-l mai caut.

Am intreprins alta chestie la typ 3, care avea ceasul de timp pe 6v si pe de-asupra defect. Ceasul e protejat cu o siguranta termica, ceea ce l-a scapat de la distrugere cind cineva l-a alimentat pe 12. De asemeni, are niste contacte platinate care erau impuscate. dupa ce le-am curatat bine si am refacut contactul sigurantei termice, ceasul a inceput sa mearga, alimentat la 6v. L-am pus pe masina, alimentat la 12 V printr-un circuit coborator de la un incarcator auto de telefon mobil. incarcatoarele astea fac din 12V vreo 6-7 V, ceea ce le fac potrivite pentru treaba asta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!