Jump to content

Passat B6 170CP vs. Skoda Octavia RS

GRooVe
 Share

Postare recomandată

...mi se pare bizar sa judeci o masina de serie dupa

viteza maxima care o 'baga'..

Pai b5 e mai usor cu minim `150kg si are si 10CP in plus.. eu zic ca s-a tinut bine passatul nou cu doar 170cp dupa b5... De la 200km/h in sus probabil nu se mai vedea b7 in oglinda la b5.

in general genul acesta de satisfactii sunt f. scurte ptr. posesorii lor si asta

ptr.ca majoritate nu traiesc prea mult...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Asta e clar. Vorbeam doar virtual sau pe circuit.. nu ca pe strada e bine sa faci asa ceva. Cine merge asa, des, e un cretin.

Link către comentariu

Asta e clar. Vorbeam doar virtual sau pe circuit.. nu ca pe strada e bine sa faci asa ceva. Cine merge asa, des, e un cretin.

Deja s-a deviat de la subiect. Vorbeam de Passat B6, iar comparatia cu B5 de 180 de cai...e cu dus si-ntors. Conteaza multe. De la masina pana la sofer. Si ultimul conteaza f mult.

Bafta.

Link către comentariu

Salut baieti,am la servici un Passat B5 4motion 2,5 tdi - 180 CP toate tdi rosii.

Zilele trecute am testat masina cu un audi un Passat de 170 de cp 2.0 tdi adus din germania.

La 160 la ora aveam 3 masini cel putin in fata. Unde este evolutia?????????

Nu inteleg ce-i neclar... compari 2 masini diferite echipate cu motoare diferite, normal ca da cu virgula...

Link către comentariu

Salut baieti,am la servici un Passat B5 4motion 2,5 tdi - 180 CP toate tdi rosii.

Zilele trecute am testat masina cu un audi un Passat de 170 de cp 2.0 tdi adus din germania.

La 160 la ora aveam 3 masini cel putin in fata.

Ai putea sa si traduci ce ai vrut sa spui? :))

Link către comentariu

Octavia RS TDI nu isi merita banii deloc si are o gramada de probleme... Plus cum a mai zis cineva cineva filtrul ala de particule cred ca e prea sensibil... ce naiba trebuie sa mergi constant cu 60km/h sa isi revina sa se curete...

Am un prieten care are asa ceva... si la 2000km deja a avut probleme cu masina la injectie si multe altele de nu mai stie saracul decate ori s-a dus la Bucuresti sa le repare bine ca are masina in garanatie... Nu cred ca o sa duca mult motorul la ea...

Nu poti compara masina asta cu passat-ul... passatul deja a ajuns la alt nivel. Eu am un passat acum luat am vreo 4000km cu el al naiba daca am avut ceva probleme cu el de 3 sapt de cand il am... nu mi sa aprins nici un senzor de particule am bagat numai motorina in el... E incredibila masina.

Eu nu prea cred ca sunt aceleasi motoare exact ca un motor de audi de 140CP e altfel decat cel de pe vw parerea mea am mers si cu asa ceva si se simte diferenta...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!