Jump to content

priza 12V in portbagaj la attractive?

GTZ*
 Share

Postare recomandată

salut! mi-am cumparat polu'ul in iulie 2006 de la PBN. initial, cand l-am comandat vazusem pe lista de dotari (dotarea attractive) priza de 12V situata in portbagaj.. din cate imi aduc aminte modelul expus acolo avea asa ceva. A mea nu are.. L-am intrebat pe un agent de vanzari de la PBN la ceva timp si mi-a spus ca nu stie.. ca el crede ca modelul nou (2006-2007) nu are asa ceva.. Mi-e greu sa cred! Stie cineva ceva? Nu-mi explic.. :P

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In mod normal acea priza de 12V ar trebui sa fie doar la modelele combi ( cel putin asa este la sora Fabia ), asa ca esti sigur ca ai vazut asa ceva si la alt model ?

Link către comentariu

In mod normal acea priza de 12V ar trebui sa fie doar la modelele combi ( cel putin asa este la sora Fabia ), asa ca esti sigur ca ai vazut asa ceva si la alt model ?

bebeko, uite aici o bucatica din lista de optionale de la attractive, de pe site. acelasi lucru apare si in catalog.

listaprizainportbagajyy9.th.jpg

Link către comentariu

Salut. Eu am masina facuta in febr, 2006, dotare Attractive si am priza in portbagaj de la mama ei, nu am puso optional.

Link către comentariu

eu am un atractive de 1 an(poate doar la trendline sa nu fie). e in partea dreapta a portbagajului. uite am facut acum 2poze mici

Link către comentariu

am inteles. deci am tot dreptul sa ma duc sa ii trag la raspundere si in caz ca nu coopereaza sa fac scandal.. :)

Link către comentariu

Asa se pare, ai tot dreptul. Parerea mea e sa nu faci scandal de la inceput, numa daca vezi ca vor sa te ia "de fraier"... poate ishi cer scuze si ti-o monteaza cu multa amabilitate.

Mie mi-au zis ca o sa am priza in porbagaj... dar acum sa vedem... mai am cca o luna pana imi vine masina.

Bafta in rezolvarea problemei si sa ne ti si pe noi la curent.

Link către comentariu

exista si posibilitatea sa raman cu ochii in soare... in catalog scrie in subsolul paginii "Editat ianuaria 2006 - Porsche Romania isi rezerva dreptul de a aduce modificari prezentei liste".. asa ca sper ca baietii sa nu-mi puna asta sub nas :offtopic: o sa merg la ei cat de curand posibil si o sa postez aici ce si cum.

Link către comentariu

Al meu polo 9n3 e luat in octombrie 2005, tot ATRACTIVE, si are acea priza de 12 V in portbagaj. Nu au nici un drept!! Atata timp cat au stat de vorba cu tine pe un catalog,fie el si vechi,ar fi trebuit sa te instiinteze macar ca e orientativ.Dar poti sa faci o smecherie: Am fost la reprezentatta de unde l-am cumparat, la service, si am intrebat daca am martor pentru lichidul de spalat parbrizul si luneta. Tipul foarte dragut mi-a scos vreo 4 hartii A4 cu tot ce are si ce nu are masina.Ei, pe baza lor poti sa-ti dai seama daca ai acea priza sau nu !!! :)

Link către comentariu

Salut,

Polo-ul meu e luat in august 2006, Attractive, si are priza de 12V in portbagaj.

Cum adica modelul nou (2006-2007) nu are asa ceva? :)

Link către comentariu

asa mi-a zis un tip de la pbn cand am fost sa-mi iau numerele provizorii asta vara.

@pepe: probabil ca ai dreptate.. dar nuj ce rost ar avea sa ma uit pe niste hartii... ma uit in portbagaj si nu e :) prima data am crezut ca o fi ascunsa pe undeva (desi pe modelul expus arata exact ca in pozele postate mai sus de dache)... dar nici urma de ea... si mie mi se pare magarie.. pt ca atunci cand iti comanzi masina toata discutia cu agentul de vanzari are loc pe baza catalogului ala nenorocit.

(pana la urma ai martor de likid de parbriz si luneta?)

negoctav edit: nu mai cita mesajul anterior

Modificat de negoctav
Link către comentariu

Masina mea e luata in septembrie anul asta si are priza respectiva in portbagaj.

Link către comentariu

Toata lumea care ascris pe acest topic si care are modelul ATRACTIV, are acea priza.Cred,de fapt sunt sigur, ca esti indreptatit sa te duci la reprezentanta sa-i intrebi de sanatate.Daca o ai, priza, sa ti-o arate daca nu sa ti-o monteze.Ai dat niste bani pe masina plus dotari .Asa ca in locul tau as cere in plus si o revizie de 15.000 km gratuita !!! SINCER ! :lol:

Link către comentariu

ei dracie! :( mda.. o sa ma duc maine sau poimaine.. sper sa reusesc sa imi fac drum pana la pbn sa le cer explicatii baietilor.. o sa va tin la curent sa va spun ce si cum..

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Polo Atractive luat in septembrie ac. Are priza in portbagaj.

Nota: Functioneaza numai cu contactul pus!

Link către comentariu

din pacate nu am ajuns nici pana astazi la pbn... am vb doar cu agentul de vanzari acum ceva timp la telefon si s-a mirat ca nu am... cand o sa am timp o sa trec pe acolo...

Link către comentariu

• 2 weeks later...

De cateva zile mi-a venit si mie masinuta, e Polo Attractve si am si eu priza in porbagaj.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Referitor la priza, la mine are curent numai cu contactul pus (idem la bricheta) si cred ca asta este o aiureala.

Link către comentariu

salut pepe vroiam sa te intreb ca vad ca ai model ca al meu ai capac deasupra motorului si a bateriei ca eu nu am

Link către comentariu

am eu exact modelul tau. nu are nici un fel de capac... ce m-am mirat e ca in loc de scut e un plastic... asa ai si tu?

p.s. sunt tare curios sa imi zici niste consumuri la masina ta...

Modificat de rechinashu
Link către comentariu

scut de plastic am si eu in legatura cu consumul pe bc 2 am consum mediu mers normal prin bucuresti fara forja de 5.2 l nam mai iesit de 2 saptamani din buc cand ies cam 4.2 pana la 120 km/ h dar tiam spus mers normal siam 19000 km sa last si motorul

Link către comentariu

CAPAC PE MOTOR NU AM NICI EU, DAR BATERIA E CAPSULATA !!

SCUTUL E DIN PLASTIC ASA CA AVETI GRIJA CE LUATI INTRE ROTI CA SA NU AVETI PROBLEME CU BAIA DE ULEI !!!

CAUCIUCURILE SUNT DEFAULT 165/70/14 firestone hankw, DAR LA VARA VREAU DE 180/65/14 !!

AM AJUNS CU EA LA COTA DE 21.000 KM SI AM CEVA ZGOMOT LA BUCSELE DE LA BARA STABILIZATOARE,DAR TRE' SA VERIFIC MAI INTAILA UN SERVICE ..

IN REST, SINCER , CEVA CAIUTI IN PLUS NU AR FI STRICAT, MASINA E ECHILIBRATA BINE , RAPORT GREUTATE /PUTERE !!! :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!