Jump to content

se poate pune computer de bord?

GTZ*
 Share

Postare recomandată

se poate pune computer de bord la polo 9n3? daca da, ce si cum? stiu ca de exemplu la astra, se poate activa ulterior functia asta.

Modificat de GTZ*
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am gasit intamplator un topic in care se spunea doar ca ar fi foarte costisitor si dificil de instalat.... desi dadusem search... n-am gasit nimic... asa ca imi pare rau daca am deskis un topic inutil... as vrea totusi sa stiu cam la cat se ridica pretul instalarii...

Link către comentariu

Bine era daca comandai de la inceput computerul de bord, era parca 50 euro. In situatia data te costa mai mult.Computer +manopera.Asta daca faci la reprezentata.Daca miscarea asta o faci in alta parte ,pierzi garantia pe sistemul electric.Succes ! :D

Link către comentariu

Asa e intr-adevar e costisitor, si eu ma oftic si mi se umfla venele ca nu am dat 400 euro la inceput pentru computer de bord, inchidere centralizata si geamuri electrice, si eu ma intreb daca se mai poate pune acum si daca tot 400 de euro e ;)

Link către comentariu

Nu era doar 400 daca le puneai de la inceput. Era vreo 560 DDP pachetul electric, care contine geamuri electrice, oglinizi electrice si inchidere centralizata, si mai dadeai vreo 150 pe computerul de bord. Nu prea mai poti sa le pui acum. Inchiderea merge daca pui alarma dar cam face probleme.

Link către comentariu

Daca esti un pic indemanatic si stii germana se poate monta.Ai nevoie de un alt tablou de instrumente care contine computerul de bord.Cum se procedeaza, si poze ai aici:

[url="http://www.polo9n.info/page.php?p=anleitungen/anl_FISeinbauen&s=Der%20Polo&pn=MFA%20/%20FIS%20nachr

Modificat de dpolo
Link către comentariu

Daca esti un pic indemanatic si stii germana se poate monta.Ai nevoie de un alt tablou de instrumente care contine computerul de bord.Cum se procedeaza, si poze ai aici:

[url="http://www.polo9n.info/page.php?p=anleitungen/anl_FISeinbauen&s=Der%20Polo&pn=MFA%20/%20FIS%20nachr

Modificat de GTZ*
Link către comentariu

Din pacate atunci, singura solutie e VW-service.Si ai vazut preturile.Daca ai climatronic,foloseste functiile suplimentare care le are(vezi cu search pe forum).Succes!

Modificat de dpolo
Link către comentariu

• 4 months later...

Sorry ca "dezgrop" un topic vechi... Link-ul dat de dpolo e pentru montat computer de bord pe polo 9n, acesi pasi merg si pt polo 9n3 ? ... Eu astept un polo 9n3 cu computer de bord si am aflat ca acel computer e in ceasul de bord de sub turometru ceea ce lasa partea centrala a consolei goala :D si mi se pare oribil :D .... se pot monta aceste computere si pe polo 9n3 .. si in special la mine, care am deja computer de bord... ?

Link către comentariu

asa e si la fabia, cu timpul te obisnuiesti.

Link către comentariu

vechi truc dealer-i VW:bord cu computer,dar uita sa specifice ca nu e cel mare din display-ul central.Ne intoarcem la vechea poveste:ai nevoie de alt tablou de bord si munca(nu cred ca ne vreo diferenta la 9N-9N3).Sincer nu cred ca merita banii(desi mi-ar placea si mie).Vezi ce chestii faine poti face in plus la masina cu banii aceia.

Link către comentariu

• 3 years later...

A mai incercat cineva pana la urma?

Link către comentariu

• 1 month later...

salut.

nu stiu daca merita sa pui un computer de bord sau mai degraba sa cumperi un dispozitiv SCAN GAUGE II, ce are aceleasi functii (ba chiar mai multe), de asemenea permite diagnosticarea si resetarea erorilor. chiar ma bate gandul sa achizitionez unul. sunt curios daca pot pune si senzori pentru temepratura interior/exterior si sa fie ulterior recunoscuti de SGII. www.scangauge.ro (nu e reclama...)

Modificat de jfk
Link către comentariu

• 2 weeks later...

salut

la un polo 9n, 1.2 din 2002, pentru functia computer de bord trebuie sa pun doar o maneta cu functiile specifice si eventual sa schimb partea cu ceasurile, sau e mai complicat?

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Schimbi ceasurile cu totul.

Link către comentariu

• 4 years later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!