Jump to content

posesori de LUPO

SRV-JM
 Share

CITI POSESORI DE LUPO?  

71 voturi

1. 1. TDI

• diesel
      38
    • benzina
      33

Postare recomandată

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Polifem

24

• SRV-JM

23

• madalinutza

15

• jondo1ro

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am reusit sa-i fac si cateva poze!!

Pun acum doar 2 pt ca restul sunt prea mari...

Foarte dragutza! S-o stapanesti cat mai muuult si sa fie cat mai sanatoasa! :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sar`na! Sa fie.

Acum ma gandesc ca poate, daca s-a facut o sectiune de Lupo, o sa reusim sa ne dam o intalnire sa se cunoasca buburuzele in persoana. Cati suntem, nu conteaza. Eu fiind mai nou, nu stiu daca voi va cunoasteti sau daca va vedeti pe la intalnirile vw.

Daca da spuneti-mi si mie.

Daca nu, o sa deschid o discutie pe tema unei intalniri si poate iese ceva

Link către comentariu

Merge ...

Eu nu am participat la intalniri vw forum pana acuma ... si nu prea stiu lumea cu lupi :P ... ar fi interesant sa dansam cu lupii intre noi ... dar ar trebui sa mai lasam vremea sa se incalzeasca :P

Link către comentariu

Nici eu n-am fost pana acum la nici o intalnire VW. Ar fi cool de organizat! :)

Modificat de madalinutza
Link către comentariu

Ma inscriu si eu, daca se organizeaza vreo haita, ceva.... :lol:

Link către comentariu

Maine intalnire VW Forum la ora 10:00 am ... in Politehnica in fata rectoratului (intrarea de vis-a-vis de MAXX) ... eu cred ca voi ajunge :D

Link către comentariu

• 2 weeks later...

salutare,

de cateva luni am cumparat un lupo sdi 1.7, consumul in timisoara l-am calculat la 5.8 iarna, stilul de condus este mai temperamental,e din 2000 cu aprox 160.000 km si m-a costat putin sub 5000. Deja mi-am facut prieteni printre vecini si mi-a decorat-o unu cu un cui/cheie ce-a prins laterala dreapta cap-coada,acum ma chinui sa gasesc o solutie ieftina si rapida de a inlatura zgarietura(a ajuns pana la chit :( ).In rest totul bine, pe viitor voi cumpara o alarama de calitate, casco, si dat in cap la ala de se mai ia de masina mea.

Si posesori de lupo din Timisoara veniti la intalniri sa mai discutam pe viu problemele pe care nu avem timp sa le spunem pe forum.

Link către comentariu

oana_s - Bine ai venit in "zona"....

"Deja mi-am facut prieteni printre vecini si mi-a decorat-o unu cu un cui/cheie ce-a prins laterala dreapta cap-coada,acum ma chinui sa gasesc o solutie ieftina si rapida de a inlatura zgarietura(a ajuns pana la chit " - Cred ca avem un prieten comun... Numai ca la mine, dupa ce am gasit-o zgariata, la o luna am gasit-o si "agatata" pe acceasi parte.... ;)

Link către comentariu

oana_s - Bine ai venit in "zona"....

"Deja mi-am facut prieteni printre vecini si mi-a decorat-o unu cu un cui/cheie ce-a prins laterala dreapta cap-coada,acum ma chinui sa gasesc o solutie ieftina si rapida de a inlatura zgarietura(a ajuns pana la chit " - Cred ca avem un prieten comun... Numai ca la mine, dupa ce am gasit-o zgariata, la o luna am gasit-o si "agatata" pe acceasi parte.... :(

Mersi,,

Link către comentariu

• 2 months later...

Salutare, ma bucur ca v-am gasit, am si eu un 'LUP' de 999 cmc alb din 2001 cumparat din Timisoara de un an si ceva cu 57.000 km,la bord, acum are 72.000 si sunt foarte multumit de el.consuma foarte putin si nu am cheltuit pe el decit doua scimburi de ulei si filtru de ulei. Acum recent insa am gasit un mecanic foarte buncare mi-a facut testul motorsi am inlocuit cureaua de distributie,filtrele de aer,benzina si polen un set de bujii noi resetarile de rigoare facute la un pret zic eu foarte bun.

Acum merge ca ceasul, o bucata de vreme sper sa nu am probleme cu el!

Link către comentariu

Savasile55: ce costuri ai avut la schimbul curelei de distributie? Se mai schimba si alte role de pe traseu?

Link către comentariu

Savasile55: ce costuri ai avut la schimbul curelei de distributie? Se mai schimba si alte role de pe traseu?

cureaua de distributie 67 lei rola 205 (am inteles ca mai este ceva si cu vreo 120 lei dar e mult mai slab la calitate) parca sau ceva f apropiat si manopera 190 lei asta ca am mai avut si filtrele la care lucrul e mai putin

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut posesori de Lupi , vad ca majoritatea dintre voi au diesele , eu vreau sa-mi iau benzina de 75 sau 100 CP , voi incerca sa merg in germania luna viitoare .Problema majora e ca nu stiu care e diferenta intre cele 2 motoare , doar ca unul are 16 valve si discuri de frana pe spate ? Ma poate ajuta cineva ? Se poate pune chip si la benzina ?Multumesc

Link către comentariu

Din ce stiu eu, la ambele se poate face tuning, ambele motoare sunt 16V cel de 1.4 FSI- 77 kW are cutie automata, iar 1.6 GTI are cutie manuala si discuri frana pe spate.

Link către comentariu

Va salut iubitori de Lupo ! :screwy:

Eu am un Lupo (albastru) de 1.4 16v 75CP 'nascut' in 2001. L-am luat in 2004 cu 5700, are ABS, AC, geamuri electrice, oglinzi incazite, scaune incalzite :), cauciucuri 185/55/14. Chiar daca consumul nu este punctul forte, n-as schimba-o decat ...poate !!!! cu un A2.

Link către comentariu

lupinoag2.jpg

Asa imi va arata bestia ... in viitorul apropiat (sper)

Link către comentariu

de unde iti iei frane din astea ca sint si eu interesat de asa ceva , merci

Link către comentariu

hahahahahahahaha ... franele sunt desenate in photoshop ...

dar cauta la www.racingnick.ro ... in tuning corner ... si iti gaseste el ... orice fel de frane vrei ...

Link către comentariu

hahahahaha

daca n-ai citit bine pe forumul din anglia , cel de acolo isi luase frane de audi RS6 , adica ceva asemanator cu ce este in poza

post-5393-1180442742_thumb.jpg

Link către comentariu

da :RO flag: dar n-ai vazut ce flansha a facut omu la prinderi ?! si jantele mai sunt si pe 18" :) jantele mele vor fi pe 16" si cel mai probabil niste discuri mai maricele sa vad ce etriere gasesc. am inteles ca se potrivesc cele de pe golf 3 vr6'ele ... pana mea ... sa vedem ;)

Link către comentariu

daca tot vrei sa faci o investitie fao.

eu voi merge sapt viitoare in germania dupa masina , inca nu stiu daca va fi 1.0 sau 1.4 16v , voi vedea ce gasesc acolo , ca posibilitati sint , cel putin asa apar pe net .

si omu' din croatia a inceput cu R16 parca , dupa care a ajuns la R18 pt ca a avut cu ce

eu voi merge sapt viitoare in germania dupa masina , inca nu stiu daca va fi 1.0 sau 1.4 16v , voi vedea ce gasesc acolo , ca posibilitati sint , cel putin asa apar pe net .

si omu' din croatia a inceput cu R16 parca , dupa care a ajuns la R18 pt ca a avut cu ce

Link către comentariu

• 2 years later...

VOTEZ SI EU PENTRU DIESEL AM VAZUT DIFERENTA DE CAND AM MASINA SI NU MAI VREAU BENZINA...DELOC! :icon_thumright:

Link către comentariu

• 4 weeks later...

nu pot vota, dar as alege benzina doar ptr cum se aude motorul+o toba sport+un filtru...

dar costurile cu carburantul la un TDi+posibilitatile de remapare la un 1.4TDi m-ar face probabil sa iau unul daca as avea ocazia

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!