Jump to content

Black Pearl GTI

fuscobal

Postare recomandată

Blocul motor a fost alezat si planat impreuna cu chiulasa. Pastram pistoanele si bielele forjate cu segmenti noi desigur. Pompa de ulei a suferit unele modificari pentru fiabilitate sporita. Au sosit si garniturile, lantul nou pentru pompa si cuzinetii de palier si biela. S-a inceput asamblarea iar in curand sper sa fac primele teste. Sper ca in octombrie sa mai prinda o zi pe Adancata sau poate chiar un Hungaroring !

Link către comentariu

Printre cele mai longevive si interesante topic-uri, felicitari pentru pasiune, Fusco!

Cat o mai tii, de curiozitate?

Link către comentariu

Hungaroring din ce am vazut in calendar..s-a incheiat sezonul. 

Nu cred ca merita sa vanda masina asta vreodata. Doar daca nu mai are loc pentru ea :-)

Link către comentariu

Calendarul se actualizeaza continuu, nu pun toate datele la inceput de an ci adauga pe parcurs. Se vinde doar daca e buget pentru ceva dedicat de pista :))

Link către comentariu
On Monday, September 26, 2016 at 9:19 PM, fuscobal said:

ceva dedicat de pista :))

A se citi Cayman GT4 :)))

Link către comentariu

Daca ar fi buget e o optiune fantastica. Interesante sunt si Lotus Exige S sau Alfa 4C !

Link către comentariu

Cu Exige sau 4C cred ca ti se va parea prea usor. GTI-ul cred sincer ca e mai challenging pentru pilot.

Link către comentariu

Discutabil...o tractiune spate e mereu provocatoare dar acolo te ajuta greutatea sa redresezi masina in cazul unei gafe. Pe de alta parte, la GTI, puterea mare trebuie strunita cu atentie !

Modificat de fuscobal
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!