Jump to content

Black Pearl GTI

fuscobal

Postare recomandată

banii vin cu rabdare :) in ani de zile sa vezi cati bani strangi. fa si tu cum faceai la Heros...apesi E si trece ziua :P

Link către comentariu

Ghinionul continua Part 2 > Pistoanele nu merg cu bielele pe care le am deci trebuie ori alte biele IE pentru pistoanele astea, ori OEM noi. Varianta 3 ar fi sa faca colegii pistoane custom ptr bielele astea de le am deja ! Devine distractiv deja !

Link către comentariu

DAFUQ!?

si ce vei face?

imi pare rau, bro.

vezi ca taxele se pot rezolva. ti-am zis cum.

Link către comentariu

Offf - las Fuscobalus ca astea raman de povestit - daca in drum spre Hring nu schimbam de 50 ori bobinele intre ele in toate combintiile posibile ce mai povesteam la copii? :bom:

Link către comentariu

...vb aceea....cineva ARE nevoie de povesti pt copii. ca o singura poveste nu e de ajuns pt dual-core. :)))

Link către comentariu

Da, pistoane stoc AXX. Bielele si cuzinetii race Calico sunt ca noi ( nici nu ma asteptam sa fie altfel). Bielele astea tin 700CP iar cu incinsul motorului nu prea au ele legatura !

Modificat de fuscobal
Link către comentariu

560$ pistoanele si 400$ bielele + transport si taxe

Auch. Vorbeste cu zeno daca le iei din USA.

Naspa situatia.

Link către comentariu
  • 1 month later...
Publicat (modificat)

Au sosit pistoanele, bielele + cuzinetii si furtunele de apa Forge. Din pacate, desteptii de la Forge pun in kit doar furtunele care sunt vizibile de la partea de sus a motorului, de parca scopul lor e sa infrumuseteze motorul, nu sa fie functionale. Astfel, trebuie sa comand inca cateva furtune si T-uri de apa OEM + mai toate garniturile din motor.

Voi monta la loc armatura mea fata si voi instala un carlig de remorcare permanent in bara fata (nu cel zincat din kitul masinii ci unul negru pe care-l voi lua probabil de pe ebay)

Am inlocuit de asemenea sway-bar-ul fata H&R de 26mm cu unul de aceeasi marca dar de 28mm. Sper ca acum sa mai corectez putin din supravirarea masiva ce a rezultat dupa usurarea spatelui. A doua masura va fi eleronul !

Modificat de fuscobal
Link către comentariu

Nope, pe cel de 28mm l-am luat la schimb cu al meu :)

Link către comentariu

Putin offtopic: pe unde ai facut ultima data geometria?

Link către comentariu

Vreau sa merg ORIUNDE numai sa scot masina din service odata !

Link către comentariu
Dr.G.Silviu

venim, te ajutam s-o impingi afara din service? :))

Link către comentariu

E deja afara, mai am doar de pus inapoi motorul, cutia de viteze si toate cablaraile ! :) Pistoane + biele avem, furtune de apa Forge avem, bloc motor alezat si rectificat avem de asemenea....mai trebuie doar vointa sa le punem la un loc !

Link către comentariu

Dar ce-i cu graba asta? :))) e bine sa stea masina afara: o ploua grav, se urca pisicile pe ea, praf cat cuprinde....tratament de calitate pentru vopsea

Link către comentariu

Pistoanele si bielele au venit la fix pe blocul motor alezat la 83mm. Toate furtunele si T-urile de pe traseul de apa sunt comandate si indata ce vin ne apucam de treaba. In ce priveste cutia de viteze, acele distantiere care "lipseau" nu au existat la primele modele de cutii de pe 2TFSI. Dupa ce si-au dat seama baietii ca nu e o idee prea buna sa lase rulmentul de la "input shaft" direct in causul carcasei cutiei (facuta probabil dintr-un aliaj destul de moale), au adaugat acei distantieri dintr-un aliaj mult mai tare. In consecinta s-a creat ceva joc acolo asa ca am comandat acei distantieri si cu ei in brate vedem daca mai trebuie rectificata cutia acolo !

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!