Jump to content

Cum sa activam butonul central ON/OFF la CLIMATRONIC

ViVi
 Share

Postare recomandată

As face si eu operatia asta ...pare foarte utila ! Dar mi-e teama sa nu comenteze cei care fac revizia (nu prea ma pricep la chestii de genula asta...) sa nu cumva sa comenteze ceva . Eu am masina din 22.12.2007 . Stiu ca e o intrebare putin stupida ... dar : SE POATE PIERDE GARANTIA PT O ASTFEL DE MODIFICARE ? :(

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

tu macar ai citit postul de deasupra? sincer? si nu nu se poate pierde garantia si nici nu ar avea cum sa detecteze acea schimbare. stai linistit.

Link către comentariu

Sincer ? :beerchug: Am citit aproape tot ! Am mai sarit si peste ...

OK ! Mersi pt lamurire !

Link către comentariu

Stai linistit... eu le-am aratat ce am facut :icon_thumright: unii au ramas surprinsi ca nu stiau de optiunea asta :banghead: nu pierzi nici o garantie :emthdown:

PS: am mai zis: garantia se pierde numai daca modifici ceva la masina, iar in urma acelei modificari se strica ceva. Atat. Daca faci o modificare si nu ai probleme, nu e nici o problema :emthup:

Modificat de c4linutz
Link către comentariu

Am ,,operat-o'' si eu, merge fara nici o problema :salut: , masina e din martie 2008.

Link către comentariu

Am ,,operat-o'' si eu, merge fara nici o problema :icon_thumright: , masina e din martie 2008.

Ne zici si noua daca ai cumva si LED pentru butoanele de pe centru? .. ca asa se vehiculase ca la my2008 exista acest LED

Link către comentariu

Si eu intelesesem parca de pe forum ceva de genul ca ar avea led dar nu toate MY2008 (care a inceput in iunie 2007), poate la modelele mai noi fabricate in 2008. In curand apare MY2009 in vreo luna si ceva nu ? :icon_thumright:

Link către comentariu

exista la toate acele 2 locuri unde se poate lipi un led smd am desfacut eu si se poate dar prin ce trece lumina , si pt cel de jos pe cel functie il activam ca nu face nk ....

Link către comentariu

Cel de jos e pentru functia de dual .. insa la skoda aceasta e incorporata in butonul de auto (il tii apasat vreo 2-3 secunde si se egalizeaza temperaturile). Capacul il poti inlocui cu unul de la un golf .. nu e mare filosofie .. intrebi in aria de golf pentru un cod sau eventual la dezmembrari insa de gasit poti gasi.

Link către comentariu

intrebi in aria de golf pentru un cod

Nu exista cod sperat pentru buton (doar pentru tot ansamblul climatronic).

Link către comentariu

Nu exista cod sperat pentru buton (doar pentru tot ansamblul climatronic).

Odata ce se poate demonta cred ca trebuie sa fie si produs separat nu ? .. ca nu e cod nu e .. insa de gasit poti gasi.

Link către comentariu

Nu este vandut ca si produs separat. De gasit gasesti la o alta unitate climatronic de pe Golf (defecta), sau de furat. Atat.

Modificat de rvacaru
Link către comentariu

butonul de jos este pentru incalzire stationara in cazul care exista,dupa cum se poate vedea foate clar si in manual :icon_thumright:

Link către comentariu

apropo....daca i-au butonul ON/OFF de la vw passat sau Golf 5 si-l inlocuiesc la skoda....oare se aprinde ON-ul ??

Link către comentariu

nu

Link către comentariu

IONEL.MARIAN

Eu am masina de 3 saptamani si am observat ca nu pot sa fac aceasta operatie nu am vazut nimic care sa scot totul este turnat :icon_thumright:

Link către comentariu

sorin_balan

descrierea :)

post-12745-1210624488_thumb.jpg

Modificat de sorin_balan
Link către comentariu

Eu am masina de 3 saptamani si am observat ca nu pot sa fac aceasta operatie nu am vazut nimic care sa scot totul este turnat :))

Vezi post #1 & #8 ; indepartarea presupune ruperea/taierea acelei bucati de plastic.

Link către comentariu

IONEL.MARIAN

gata acum merge :icon_thumright: alta viata acum sunt mai atent la drum :)

Link către comentariu

• 1 month later...

Acum am venit de la masina. Din pacate nu reusesc pentru ca nu am acea bucatica de plastic ce trebui inlaturata. M-am uitat pe ambele jumatati. Masina este fabricata in aprilie 2008. Mai este cineva in aceasta situatie?

Multumesc.

Link către comentariu

e cumva MY2009 masina ta? ceea ce nu cred a fi....eu o am din aug.2007 si am reusit aceasta manevra din prima...poti sa faci niste poze sa ne arati si noua cum e butonul la tine?

Link către comentariu

nu s-a produs inca niciuna 2009 ...dar trebuie sa ai mai cauta..., este acolo nu e ceva ce se da jos e ceva care se taie

Link către comentariu

Asa este. Nu cred ca s-a produs nicio unitate MY 2009.

Ca sa revenim, m-am uitat la ambele jumatati ale butonului. Stiu unde ar trebui sa fie acel "apendice" de plastic. Am citit tot topicul, am vazut si filmuletele pe youtube etc. Sigur ca nu e atat de important sa functioneze in acest fel insa mi-ar placea sa stiu ca am o oportunitate deschisa, ca sa zic din carti.

Multumesc.

Link către comentariu

eu sunt din craiova dac aai drum iti arat daca nu gaseste un coleg de langa ine care e dispus sa iti asrate sau sa confruntati si sa vedem ce ai acolo, ia fa-i o poza si pune-o aici

cu butonasul puus sau tinut in mana

Link către comentariu

Iata si pozele. Scuze, sunt facute cu un telefon mobil.

Dupa cum spuneam ambele jumatati sunt identice.

post-22209-1214487641_thumb.jpg

post-22209-1214487652_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!