Jump to content

Set Praguri


ovisod
 Share

Postare recomandată

Vreau sa imi cumpar un set de ornamente pentru praguri si trebuie sa iau de pe net pentru ca nu reusesc sa gasesc in Craiova la dealer de o luna de zile.

Am gasit un set la cei de la SkodaTuning.ro (Ornament praguri interioare - 4piese

Material ABS-LAM cu insertie inox.Finisare negru. - cod produs: 69604 - pret: 258 RON). Aveti idee daca sunt de calitate? Sau imi puteti recomanda altceva care sa se poate cumpara cu plata ramburs?

Modificat de ovisod
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am aflat ca setul de ornamente de prag indicat mai sus este marca Milotec. In plus am inteles de la cei de la skodatuning.ro ca ar mai exista si o alternativa la aceste praguri interioare: cele produse de catre firma Autostyl (cod:01.115.91) pentru care au exclusivitate in Romania, la un pret mai avantajos 147 RON - TVA inclus. Materialul este tot ABS-LAM iar setul de praguri este format din 4 piese (2 fata, 2 spate).

Modificat de ovisod
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ia pune domne o poza cu ele si poate ne intalnim sa le vezi pe ale mele ca le am de la dealer cum nu ai igasit, ne intalnim sii vorbim sa le gasim, daca e vb de cele la 259 de ron eu te sfatuiesc sa le vezi pe ale mele inainte

Modificat de gabriel
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mai incearca si la dealer ceva original Skoda. Eu asa am gasit si sunt ok :lol:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ma intereseaza si pe mine un set de ornamente. Poate reusim sa luam legatura ca tot suntem din Craiova. Un numar de tel, ceva pe mail, se poate?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Gabriel, iti spun sigur ca nu au la dealer si ca nu o sa mai aduca in curand. Astept de o luna de cand am luat masina sa tot aduca praguri si huse. Huse am luat chiar ieri (tocmai venisera) si sunt destul de dragute (o sa le montez maine cand ma duc si pentru rezolvarea unor greierasi enervanti), insa am inteles ca ornamente de praguri nu vor sa mai aduca deloc si motivul mi-a fost explicat (oricum unul f. stupid si tine doar de profiturile firmei). Iar la dealer nu se pune problema sa nu ma ajute... cei mai buni prieteni ai mei lucreaza acolo...

Oricum, acum am comandat deja pe cele de la Milotec.. mi s-au parut ca arata OK. Zi-mi ce ai montat tu la tine. Daca sunt cele care le aveau la dealer acum ceva timp, le stiu si aratau bine, ca am pe Fabia tatalui meu.

Am pus si un atasament cu pragurile. La mine o sa se potriveasca bine ca am masina culoare gri antracit.

M-am uitat acum si pe un catalog cu ornamentele de prag originale Skoda. Am vazut ca sunt doua variante: unele fara insertie si unele care au o rama de plastic si au interiorul metalic. Cele cu insertia metalica de la Skoda nu ma incanta prea mult estetic masina avand o culoare inchisa, si poate mi-ar fi placut mai mult cele simple, fara insertie, dar asta la viitorul set :D, acum am comandat deja si trebuie sa imi ajunga in cateva ore.

Modificat de ovisod
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Au si ajuns pragurile. Arata foarte bine, si cel putin plasticul pare mai bun calitativ decat cele care se gaseau la dealer. O sa le montez maine si o sa fac niste poze.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da de la dealer le am si scrie pe ele craiova parca autec craiova pitesti dar meritau la 800 de mii vechii

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Absolut de acord ca meritau acei bani. Cam atat au fost si pentru Fabia si sunt super OK, numai ca am zis sa iau unele vare sunt sigur bune, ca ma saturasem sa astept dupa dealer.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Huse am luat chiar ieri (tocmai venisera) si sunt destul de dragute (o sa le montez maine

Total offtopic. Daca te-as ruga sa ne atasezi o poza cu husele?...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Azi am montat husele si pragurile. Surpriza a fost insa aseara cand am primit cadou de la cel mai bun amic un set de praguri originale Skoda, eu primind chiar ieri setul Milotec cumparat de la SkodaTuning.ro. Asa ca am ramas cu cele Milotec pe care o sa le vand. Poate este cineva interesat de ele.

:wacko: La huse o sa fac cat pot de curand poze. Arata foarte bine (sunt exact ca tapiseria Fresh Onyx de pe Fabia - in doua culori gri-negru), materialul e super OK calitativ. Oricum mai am exact acelasi material si marca de huse pe Fabia si se comporta foarte bine. Singurul inconvenient al lor e ca nu mai pot folosi cotiera spate, dar asta nu ma afecteaza pe mine :P Stiu ca exista huse prevazute si pentru varianta uc cotiera spate, dar acum raman astea... Pun si un atasament cu modelul meterialului.

Modificat de ovisod
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc pentru poza, Ovisod! Arata interesant husele dar cred ca voi cauta sa le vad live.

Pragurile le gasesc esentiale pentru protectie si sigur imi voi monta si eu.

Ceva poze cu pragurile? Mersi cu anticipatie!

Modificat de MAKRON
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

1.Nu exista si praguri care sa acopere partea de plastic (cea existenta pe masina- care intra sub cheder)?in caz ca vreun pasager are tendinta de a pune picioru` pe prag.Stiti voi faza, cand deschide usa si pe urma sta in povesti cu tine, cracit, cu un picior inauntru si unul pe prag si te intreba nu-s ce prostie si pe tine te trec sudorile cind vezi cum hascaie cu praf+nisip+pantof plasticurile alea dar ti-e jena sa-i spui ceva :) .

2.pragurile care le-am vazut in poze (destul de ok arata in poza) cum se monteaza?au ceva adeziv, nu intra mizerie sub ele(rugina, etc)?Te poti urca pe ele cand montezi schiurile pe acoperis?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

1.Nu exista si praguri care sa acopere partea de plastic (cea existenta pe masina- care intra sub cheder)?

Ornamentele de praguri originale Skoda sunt 8 la numar si protejeaza si partea mai joasa a pragului, dar si cea cu chederul, dar pentru partea de plastic din interiorul masiniil a care cred ca te referi nu stiu sa existe ceva...

2.pragurile care le-am vazut in poze (destul de ok arata in poza) cum se monteaza?

Au pe partea din spate (cea care are contact direct cu pragul) fasii longitudinale de cauciuc de aprox 1 cm latime si de 1mm grosime. Aceste fasii prezinta o banda adeziva, deci, practic, ornamentele stau lipite in acea banda adeziva.

Modificat de ovisod
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!