Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

....si aici depinde ce urmareste, putere sau consum ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

F l o r i n

Intre bluemotion si 140 cp, nu prea exista diferenta de consum, in realitate.... poate de 100-200ml/100km... dupa cum s-a dezbatut in topicul despre consumuri.

In rest, depinde de stilul de condus, aglomeratia in care circuli, etc....

Link către comentariu

Motorul de 2.0 TDI CR 110 Cp, nu este cu nimic diferit fata de cel de 2.0 TDI CR 140 Cp.

Totul este doar din soft. A mai fost discutie pe aceasta tema. Cel de 140 Cp mai are si cutia de viteze cu 6 tr.

Modificat de theo
Link către comentariu

@buky: Inca ceva: nivelul de echipare. Cauta un Highline daca esti fanul micilor jucarii de pe masina care iti fac viata mai placuta. In primul rand tapiteria piele+alcantara si apoi celelalte "goodies"

Link către comentariu

F l o r i n

Cine stie ... cunoaste ! :emthup:

Link către comentariu

caut ceva mediu ca si echipare: Comfortline + full-electric (fara GPS).. iar in combinatie cu motorul de 110cp cred ca se poate gasi intr-un buget ceva mai mic.. Motorizarile de 140cp si 170cp impreuna cu echiparea Highline ajung la pret cu 1000-2000EUR sau chiar mai mult..

PS: ..tot ce mi-ar lipsi la motorul de 110 e cutia in 6 viteze :)

Link către comentariu

F l o r i n

Ce buget maxim ai alocat, numai pentru masina ?

Link către comentariu

Eu incerc sa ma inscriu in suma de 9000EUR cu masina..

Link către comentariu

F l o r i n

2009 ca sa fie CR.... gasesti, dar cu multi km

Link către comentariu

din ce informatii am primit si am constatat, cutia in 6 nu este cu nimic mai presus decat cea in 5, ba mai mult, cea in 5 e net superioara....sper sa nu gresesc.

Link către comentariu

Nu ma astept la masina cu 50mii km.. mai degraba 140-150mii km.. Considerand totusi ca il vreau Variant, Comfortline fara navigatie si cu motorul de 110cp, ma gandesc ca ma pot inscrie..

Link către comentariu

nu e imposibil, insa va fi destul de greu sa gasesti la 140-150mii, mai ales variant.

Link către comentariu

F l o r i n

Cam de acolo incep.... gasesti, mai ales daca ai ales 110cp, Confortline... poate chiar cu xenon OEM... sunt cateva pe mobile, in intervalul 160.000km-180.000km, frumusele.

Oricum, km astia... ii imparti la doi si ii compari cu cei din Romania.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

eu verific de ceva luni piata pentru CR break

la ora actuala se gasesc cateva la 9000 euro la 180k ~ 200k ( reali )

km mai putini la acest pret ori cazaturi , ori cu AC manual , ori km dati inapoi , etc

dar nu te speria de 200k , daca e bine intretinuta masina e ok

Link către comentariu

Un Variant din 2009 in 150-170k km a fost garantat masina de firma si sigur a primit intretinerea ca la carte, iar masina se va simti foarte bine la condus.

Link către comentariu

O sa caut si eu un passat asemanator cu ce vrea colegul, insa am o intrebare... Cum ramane cu filtrul de particule ? Din cate am inteles de la mecanicul meu, acesta trebuie inlocut pe la vreo 170.000 de km si costa in jur de 6500 de RON. Avand in vedere ca masinile din Germania care sunt la vanzare se invart in jurul a 150.000 - 170.000 de km, costurile ar fi cam mari. Ar putea cineva sa ma lumineze si pe mine ?

Link către comentariu

F l o r i n

In cel mai rau caz, daca va face figuri - nu va mai permite regenerarea - se elimina.

Link către comentariu

Am auzit ca cei cu filtru eliminat nu prea au mai trecut ITP-ul...

Link către comentariu

F l o r i n

asta sa fie problema..... nu-ti bate capul.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

99% se regenereaza , 100% cat va exista spaga vor exista si masini cu el eliminat

Link către comentariu

din ce informatii am primit si am constatat, cutia in 6 nu este cu nimic mai presus decat cea in 5, ba mai mult, cea in 5 e net superioara....sper sa nu gresesc.

Cutia M5 este clar mai buna decat M6 doar cu un motor de 110 CP, de la 140 CP in sus mi-e greu sa cred ca cineva ar prefera M5 in fata celei M6

Link către comentariu

F l o r i n

99% se regenereaza

Nu baga mana-n foc, exista si situatii cand se strica treaba......

Link către comentariu

am exagerat cu procentul de 99% dar oricum mult mai probabil se poate regenera decat sa nu se regenereze

domnul tobo sa stea linistit in privinta asta , daca te apuci sa iei in calcul tot ce se poate intampla si vezi cat te-ar costa , nu mai cumperi nimic

Link către comentariu

F l o r i n

Sigur ca da. Oricum, raspunsul a fost menit sa-l linisteasca...

Link către comentariu

tobo, mecanicul tau e varza... Nu stiu de unde a scos ineptia respectiva.. VW chiar a nimerit bine DPF-ul la modelele sale.. comparativ cu altii.

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!