Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

Pai cam asta as vrea...macar la ultima intrare in service cati Km avea...si daca a fost lovita grav. Am sa incerc cu cateva telefoane..

Nu vei afla daca a fost lovita decat in urma unui control amanuntit de rampa. Masinile lovite si reparate in alta parte decat reprezentantele - adica 70% din ele - nu au cum sa aiba reparatiile in sistemul VW, deci nu vei gasi nimic dupa interogarea VIN-ului

Exceptiile sunt masinile din flotele de leasing operational, care se repara doar la reprezentante

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Doar daca a venit sa-si faca un calcul de pret dupa care a mers in alta parte. Eu asa l-am prins pe unu cu un a6 la care cica doar usa a fost lovita si cand colo a fost praf :)

Link către comentariu

Da... nu stiu de ce o fi mania asta sa incerci sa minti. Iti piere si chefu de cumparat masina cand vezi ca din 20 30 de masini, doar daca ai noroc poti gasi una buna. De 1 luna caut si nu reusesc sa gasesc una OK nici macar din anuntul de pe net. Chiar si dupa anunt iti dai seama ca cele spuse acolo sunt pure aberatii... halal popor.

http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C22434463.html

Asta e masina care as vrea sa o iau... nu stiu cum o sa fac, cred ca o sa ma duc in Barlad si de acolo mers la o reprezentanta vw cu proprietaru pentru verificare. Alta solutie nu vad, desi mi-e frica ca o sa bat drumul degeaba dupa vorbele proprietarului si la verificare sa aflu altceva.

Link către comentariu

daca tot vrei sa dai 10.000 de euro pe o masina apoi merita sa dai cateva sute la reprezentanta pe verificari de masini pana gasesti una ok

si daca tot s-a amintit de ele ...

pe unde se geasesc masini din flotele de leasing operational ? doar cu relatii ? sunt putine ? se pot vedea undeva , etc ?

andrei , asta nu e masina cu motor BKP cu probleme la injectoare ?

o masina deosebita este asta :

http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C24064727.html

in afara de culoare , este deosebita prin faptul ca este din Cluj-Napoca ... jud - Caras Severin

Modificat de tavitara
Link către comentariu

Este, dar eu as prefera varianta berlina. Da BKP, dar intelesesem ca de la jumatatea anului 2007 au fost rezolvate problemele. Iar cu injectoarele BKP, parca se inscrie in schimbarea gratuita conform circularei emise anul trecut..

Link către comentariu

F l o r i n

Se schimba, in anumite conditii..... dar daca te lasa prin vacanta, printr-o tara straina.... te incanta ? platforma, cazare, etc.... plus ca stai si te uiti la luna.....pana e gata masina.

Oricum, sunt BKP-uri carora nu le-a cazut niciun injector pana acum... asta nu e o garantie ca nu vor cadea....

Link către comentariu

@andrei_fmj Nu vreau sa te descurajez, insa mai intereseaza-te asupra motoarelor BKP, eu zic sa nu te grabesti ca sunt banii tai si nu sunt putini. Despre inlocuirea gratuita a injectoarelor la fel e cu cintec... Pentru a te convinge, poti sa faci urmatoarea incercare. Cu VIN-ul de la masina pe care vrei sa o cumperi suni la vreo 2, 3 repreyentante VW si spui ca ai pb cu injectoarele si ii intrebi daca se schimba gratuit si in ce conditii. Sfatul meu este sa cauti ceva >= 2008, common-rail.

Drive safe !

Modificat de CipBaltag
Link către comentariu

Multumesc de sfaturi. Nu ma descurajezi, ma cam descurajeaza faptul ca pe unde caut numai samsari...sau daca nu samsari in adevaratul sens al cuvantului ...la mica ciupeala.

Link către comentariu

Eu am masina - VW Passat de de 7 luni, deci am trecut si eu prin ceea ce treci tu acum, asa ca iti spun din experient. Masina ieftina si buna NU exista in Romania, decat daca e de un prieten, "cunoscut", care vrea sa o vanda si iti face o oferta, in rest numai pacaleli mai mici sau mai mari si sincer, Passat--urile sunt o masina foarte costisitoare daca are vreo buba ascunsa, unde mai pui si siguranta ta si a familiei tale la drum.

Asa ca, nu te lasa atras de navigatii si mai nu stiu ce "zorzoane" i-a pus ala sa ia ochii cumparatorului, pentru ca, cu maximum 100 euro firmele specializate iti fac un polish si deteiling interior de zici ca e noua si tinuta numai in garaj si "condusa de un singur proprietar neamt care mai era si in virsta".

Drive safe !

Link către comentariu

tin minte ,cand mi-am cumparat masina din semnatura in 2007 nu m-am uitat la nimic. mi-a placut cum arata,cum merge si atat.nu am cautat-o 2-3 luni cum vad pe forum ca posteaza colegii. km erau 19.350. avea 10 luni de viata , in afara de rechemari nu avea nimic pe cartea service.motorul l-am vazut cand am facut actele :))) km erau scrisi pe factura.la primul schimb de ulei,fiind in garantie am fost la reprezentanta ,unde am intrebat si daca este adevarat ceea ce scria pe cartea service.km erau reali.dupa ce mi-am cumparat VCDS am verificat si eu. totusi erau alte vremuri si alte preturi.am dat 21.000€ +numerele pe 1 luna .

singurul lucru care mi-a lasat un gust amar: pompa de motorina,pompa de ulei cu angrenaje,tacheti si axa cu came!

Modificat de casper_bdc
Link către comentariu

Pentru cine a mers si cu Passat B6, dar si cu Octavia 2... cam care ar fi diferentele intre cele doua. La ce capitole are Octavia cate un minus?

Link către comentariu

Cea mai mare diferenta dupa parerea mea este designul...mai ales cel interior nu se compara cu cel al passatului. Ca si performante nu cred ca exista deosebiri prea mari la acelasi tip de motorizare.

Link către comentariu

F l o r i n

Plus multe alte solutii tehnice alese, confort, spatiul interior - undeva trebuie sa se vada diferenta de pret.

Link către comentariu

Octavia e Golf , deci clasa inferioara , chiar daca e mai umflata

in plus un Golf sau o Octavia sunt comparative la pret cu un Passat , si aici ma refer la masinile second recente

daca vrei masina spatioasa , ar fi culmea sa iti iei o clasa inferioara la acelasi pret cu cea superioara

comparatia o faci cu Superb , care este mai scumpa decat Passat ptr aceleasi dotari si an fabricatie

Modificat de tavitara
Link către comentariu

F l o r i n

Comparabile la preturi SH - doar daca au echipari diferite .. plus la Golf, Octavia si minusuri la Passat.... sau daca sunt diferente intre ele - intretinute diferit, probleme, etc. Altfel, un Golf 5 e sub Passat B6 - daca amandoua au aceelasi an de fabricatie, echipare si starea in care se afla.

Link către comentariu

Zice bine F l o r i n: Un Golf, o Octavia si Un Passat in echipare identica, acceasi km, acelasi an, istoric service, etc, vor pastra diferentele de pret proportionale din momentul achizitiei. Nu ai cum sa devalorizezi un Passat mai mult decat un Golf, decat prin dotari, km, stare, incidente, sau motorizare.

Paradoxal, mi se pare doar mie, sau si voi ati observat ca in DE sh Octaviile bine echipate sunt mai scumpe la Golfurile la echipare echivalenta ?

Link către comentariu

F l o r i n

cam asa e... nu m-am uitat la nr de km....

Link către comentariu

http://www.autovit.r...-C24148575.html

Despre dansu ce parere aveti? Am sunat astazi la Midocar, cu insistente si rugaminti a acceptat sa-mi zica un mic sumar al masinii dupa codul VIN. Masina nu a fost lovita, nu a avut probleme cu injectoarele, si KM sunt reali...doar atat mi-a zis...a si ca ITP a fost facut in reteaua Midocar parca.. sa ma duc la Cluj dupa ea? :) A...si cod motor CBAB.

Modificat de andrei_fmj
Link către comentariu

Pretul e bun, mie imi pare prea bun. Masina optic arata f bine, daca km sunt cu adevarat reali eu zic ca merita. Mergi cu masina la test si daca nu are nici o problema eu zic ca e de luat. Are si ceva dotari. Eu nu prea cred ca e common rail cum specifica proprietarul mai ales ca o paranteza in dreptul 4 motion-ului care inseamna 4x4 nu motor common rail.

Important ca ca masina sa fie in stare buna, km sa fie reali si sa nu fii fost busita. Daca nu a avut probl la injectoare cu atat mai bine.

Parerea mea e ca merita dusa la test.

Link către comentariu

aveti dreptate referitor la comparatia Octavia - Golf cu Passat

referitor la masina

Daca are motor CBAB este CR

multi de la Cluj aduc pe firma masini cat pot ei de bune , le aranjeaza cat pot ei de bine ca sa castige TVA-ul , nu ii intereseaza profit suplimentar , vor rulaj mare

acum depinde de noroc , trebuie testate masinile

daca pana la urma o iei de acolo , se ne spui pareri despre cum au decurs treburile

acum am observat si eu ca e masina provenienta RO :) scuze

Modificat de tavitara
Link către comentariu

F l o r i n

motorul CBAB e common rail.

faruri xenon... chinezesc....

Link către comentariu

Acum am vazut ca a scris andrei ca motorul e CBAB, scuze.

Eu zic ca daca e totul in ordine cu ea, merita.

Link către comentariu

Da, banuiesc ca pentru xenon este o instalatie aftermarket. Da KM, sunt reali, masina e ok din spusele celui de la Midocar. Am sa incerc sa ajung weekendu asta la Cluj sa o iau.

Link către comentariu

In fine...partial m-am hotarat. Am ramas la doua masini. Marti o sa merg sa iau una din ele...pana marti trebuie sa ma hotarsc. Alegerea va fi dintre acestea doua. Ambele sunt verificate la Midocar dupa VIN, ambele u Km reali si nu au avut probleme pana acum.

http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C24148575.html

http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C22434463.html

Sper sa iau decizia corecta...

Link către comentariu

uite la ce m-am gandit eu cand am luat masina...decat sa platesc taxa de poluare pentru euro 4 in jur de 1000 1500 cat era am pus banii astia la masina si am luat an mai bun cu euro 5 si am platit taxa numai 200. a fost ceva pozitiv pentru mine.

pff edit...nu am observat ca sunt din rom. scuze.

Modificat de grig_sorin
Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!