Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

Avand in vedere preturile mici pe care le au masinile din Autovit ce pretentii aveti?

Supuneti masina la un test, daca se comporta ok, nu conteaza nr de km ... nu vorbim de cifre astronomice acum.

Ma gandesc ca 200000 km facuti cu revizii la timp si pe drumuri germane nu inseamna ca durata de functionare a expirat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai avem pretentia sa nu fim escrocati de niste hoti. Ca furi de la unu din buzunar sau k dai km napoi si ceri mai mult pe o masina care nu merita banii aia tot furt se numeste sau inselaciune.Si daca a dat km in spate, cine stie cate a mai facut la masina?poate a luat o busita sau a facut o din piese cum am auzit la cineva.Astea sunt pretentiile noastre,sa nu fim inselati.Cerem prea mult? Daca dau 15mii pe o masina asta e singura pretentie

Link către comentariu

De regula romanul vrea un passat cu 100.000 km la bord, cu optionale cat incape, fara accident, cu motor decent si culoare potrivita, la 10.000 euro negociabil. Aia din piata ce sa faca? iti aduc masina perfecta, la pretul dorit :lol:.

2 ani am cautat masina (nu continuu, ci cu pauze pline de dezamagiri). Nici nu ma intrebam de km in piata, absolut toate pe care le verificasem fusesera modificate asa ca nu ma mai enervam. Catre final, dupa vreo 70-80 de masini verificate, as fi luat o masina si cu 220k km daca ar fi aratat ok.

La 15.000 € ai sanse mult mai mari sa iei o masina relativ noua (maxim 2 ani) si implicit si cu km mai putini. Eu am obtinut fara probleme istoricul masinilor la reprezentantele VW. Bine, nu m-am dus cu un pomelnic de cateva zeci de masini

Cu rabdare si atentie vei gasi masina potrivita. Insa nu uita, TOTI, absolut toti din Vitan sunt PROFESIONISTI. Evita-i daca poti

Modificat de Valentin
Link către comentariu

Depinde ce masina si chiar daca e relativ noua poate sa aibe km nu nemiluita

Link către comentariu

Pai sigur ca poate, din acest motiv am vorbit de sanse.

Acum 2 ani, majoritatea masinilor pe care le scanam imi aratau km modificati. Anul acesta abia mai vedeai una din 10 masini cu km falsi. Ori samsarii devenisera foarte cinstiti, ori si-au updatat programele cu care le manareau :icon_cool:. Raspunsul corect este evident, cred

Link către comentariu

Da,tehnologia e mai buna pt k eu am verificat la reprezentanta istoricul mai multor masini si n am gasit fara km dati in spate pana acum.Cine vinde passat CR sau Audi A6 cu km reali dati un PM :)

Link către comentariu

daca masina este adusa din Germania,cereti vanzatorului sa va arate contractul de vanzare cumparare de acolo pentru ca pe el sunt trecuti km masinii.

cel putin asa am vazut eu la o masina care am luat-o.

Link către comentariu

Dar la diagnoza nu arata nici cum km reali?

Link către comentariu

Modificarile efectuate cu programe mai vechi sunt vizibile, cele efectuate cu programe mai noi, nu sunt.

Singura metoda mai sigura este aceea in care se verifica km la reprezentanta, dar nici aceasta nu este 100% sigura

Modificat de Valentin
Link către comentariu

Eu nu inteleg de ce va bateti capul cu km reali cand masina are un pret derizoriu ...

E la indemana oricui sa vada care este pretul unei masini in germania cu max 100000 km. Ma intreb de ce nu se cumpara second-urile de la Welt Auto, alea sunt garantate in mare parte, probabil pt ca sunt cu 2-3000 euro peste ce gasesti in targ?

Eu ca orice roman, vreau o masina dotata, nu ma intereseaza km, poa' sa fie 200k dati inapoi la 80k, pt ca oricum o cumpar si fac 10-15000 pe an (n-are ce sa pice)si in rest o tin in fata blocului sa moara vecinii de invidie.

Cam asa e pe la noi, nu credeti?

Link către comentariu

La orice masina sh trebuie sa ti asumi riscuri. Daca procedezi asa nu o sa mai plangi dupa aceea. Daca nu, mergi frumos si cumperi una noua si gata.

Daca nu stiti sa verificati masini, platiti oameni care stiu sa faca asta.

Intrebare poate un pic deplasata (pentru unii) dar conforma cu realitatea: cand alegeti nevasta ce faceti? Cine o mai verifica?

Nu fiti stransi la punga decat atunci cand este cazul, chilipirurile nu prea exista. In cazul in care exista sunt altii care beneficiaza de ele. De ce? Pentru ca asta e ocupatia lor.

La ORICE masina sh. trebuie sa faci compromisuri. Chiar daca e an bun de fabricatie.

Sunt multe masini cu km. reali, nu stiti unde sa cautati, mergeti dupa chilipiruri full options, de asta nu gasiti masini bune si la pret corect.

Nu mai faceti afirmatii mergand prin targuri. Nu mai calculati voi cat face o masina pe an din dpvdv. Masinile nu au destinatie doar de mers la mare si munte, doua drumuri pe an si in we.

Modificat de theo
Link către comentariu

@ Lukas, cum sa nu te intereseze km? si cum nu pica nk la peste 200k? De ceva vreme caut masina dar daca sunt dispus sa dau 15mii pe una second ma astept sa nu aibe chiar 200k si sa nu pice tot dupa ce o cumpar. KM conteaza ff mult si depinde unde si cum sunt facuti.Eu am verificat masini de pe net,nu din targuri si tot aveau km dati in spate.

Link către comentariu

15000 euro este un pret corect si ai toate sansele sa iei o masina ok din toate punctele de vedere, dar cei ca tine sunt putini! Am vazut Passat-uri Highline, de 3 ani, care se vindeau cu 10000, e ridicol sa crezi ca are si 80k km reali. Au minim 150k km, dar important e cum se prezinta masina. Am spus si o repet, e usor de comparat RO cu DE.

Spun ca sunt masini cu 200k km efectuati in Germania cu revizii la timp, masini care vor mai merge multe zeci de mii fara probleme, important e sa o verifici atent la cumparare.

Link către comentariu

Dar ce ma enerveaza pe mine e ca si atunci cand esti dispus sa platesti mai mult pt o masina dar sa fie buna, dai peste tot felul de hoti care incearca nu nerusinare sa ti spuna ca neamtul din 2006-2007 a facut 50mii km.Ieri imi povestea unul ca din a 10a 2006 masina are doar 49mii km, desigur carte service sau istoric la repr. nu avea.Si mai si cere pret mare.

Link către comentariu

eu am gasit si masini cu km putini,dar deja samsarul se arunca la pret.masina arata foarte bine si pe asta miza si omul de cerea atat de mult.

am mai spus-o si pe alt topic.masina cu km putini si pret mic nu o sa gasiti,decat cu mare noroc.eu mi-am cautat masina din semnatura timp de 3 luni pe mobile.de pentru ca vroiam neaparat sa fie din DE.am luat-o pana la urma din RO cu 30k reali si 12000 euro.In Germania cea mai ieftina avea peste 100.000km si era 15.000 euro.Am avut noroc ca samsarul care o luase la o combinatie cu un Q7 nu auzise in viata lui de motor de 1,4 pe passat si a vrut sa scape repede de ea.

masina de noua a costat 26.500 euro la PBN 2.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Va salut cu respect,

asi dori sa achizitionez si eu un b6,in prezent am b5.5

nedumerirea mea este ca eu vreau sa o dau la schimb + diferenta si nu stiu cum ar fi mai bine,sa o vand si sa mai pun bani sau masina +diferenta.

Poate pare stupida intrebarea, dar mau dezoerientat unele persoane' care spun ca este mai bine sa o vand si sa mai pun diferenta ?

voi ce ma sfatuiti ?

Multumesc,

Link către comentariu

In primul rand cred ca nu ti-e strain faptul ca masinile la schimb au alt pret, de obicei mai mare (uneori substantial) fata de cel de vanzare pe bani (intelegand aici suma intreaga de incasat pe ea). De aici si avantajul de a o vinde pe a ta (pana la urma tu stabilesti pretul si deci si banii pe care ii castigi) si a cumpara alta, pentru ca beneficiezi de un pret mai mic, poate cateva mii de euro chiar. Asta inseamna ca te poti orienta la o masina mai noua, cu mai multe dotari, etc, chestii pe care le poti acoperi cu diferenta aia pe care o castigi. Decizia iti apartine, dar asa vad eu lucrurile.

Link către comentariu

obsess3d ... multumesc pt parere.

am dejea unele variante/oferte cum ar fi ,sa dau masina pt un B6 din 2006-2007 si o diferenta de 3-4 mii euro,

daca ar fi sa dau o diferenta de maxim 3000/3500 cred ca ar fi ok,adica masina mea sa o tin in 6000/6500

Link către comentariu

maharus50, faci cum crezi tu mai bine, dar obsess3d are dreptate referitor la schimburi si diferente de bani. Si eu am vrut sa fac schimb pt un passat b6, dar am iesit cu 1000 euro mai castigat daca am dat inainte masina ce o aveam si am negociat pe urma b6 din semnatura. Ce sa zic, bafta la tranzactie, indiferent care o fi ea!

Link către comentariu

E posibil sa dai peste un samsar care zice ca masina are 80.000 km, sa mergi la reprezentanta si sa iti zica, ca sunt reali? Din cate am auzit eu aia verifica doar in istoricul de la revizii!?

Modificat de adryanno20
Link către comentariu

Buna tuturor, am si eu doua intrebari

1. Sunt in dubiu daca sa imi iau un B6 fabricata dupa 2008 (motor diesel BMP) sau o Jetta noua cu programul Rabla (benzina 1.2l). Stiu ca sunt clase diferite, dar la pret amandoua sunt aprox. 13000 euro. In 5 ani (cat voi tine masina) vor pierde amandoua 5-6000 euro la valoare, consumul este cam acelasi, si siguranta este similara.

2. Vreau sa achizitionez un cablu + soft VAG, care e diferenta intre veriunea 10 si 11?

Link către comentariu

Parerea mea este ca poti la banii acestia sa cumperi passat b6 cu motor CR de 2 litri. Este mult mai bun. Eu am avut si PD si acum am CR.

Link către comentariu

ia-ti passat :)

Link către comentariu

Clar ia Passat ... daca pe Jetta puneai alt motor poate era ok dar cu 1.2 TSI sunt prea multe probleme, mai ales ca tu vrei sa tii masinia 5 ani iar TDI-ul PD si-a dovedit fiabilitatea (in afara de cele cu injectoare piezo BKP ...).

Link către comentariu

Passatul

La noi nu merita masina noua. Iar motorul BMP de la Passat e printre cele mai reusite.

Confirm si eu am un passat tot cu motor BMP (adus personal din Germania) si numai cuvinte de lauda de la meseriasi cand merg cu ea la revizii. Chiar azi am avut una :P

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!