Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

....dupa jumatatea anului 2008.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da , am vb cu proprietarul acuma. masina are 2 proprietari in carte. motorul este common rail. o  sa merg dupa amiaza sa o vad

Link către comentariu

Sincer, acum 2 ani am luat cu un unchi un B6 2.0 TDI 110 cp bluemotion cu navigatie, volan cu comenzi, pilot, start & stop, interior sport, cu 8000 euro, de la proprietar din RO ! masina cu 90.000 km reali, singurul "defect" a fost volant + ambreiajul in momentul achizitiei dar au fost schimbate la 110.000 km ; nu fac referire strict la masina de mai sus, vorbesc la modul general ; important este sa stii care sunt defectele de fabricatie specifice modelului / motorizarii si sa stii la ce sa te uiti ; restul e can can..de genul a fost o aripa schimbata, o bara, e tocita pedala si husa, e murdar interiorul...ideea este ca daca filtrezi piata si stii ce sa intrebari sa pui vanzatorului telefonic, in principiu iti dai seama daca merita batut drumul sau nu ; plus ca nu poti sa ai pretentia sa gasesti o masina fara nicio problema...eu personal mi-am vandut mereu masinile la pret fix, din doua motive : 1. nu au avut nicio problema ; 2. oamenii din tara noastra nu stiu sa negocieze ; daca eu ceream 5000e pe o masina care era destul de ieftina pe piata, ei  veneau cu oferte de 4000 la fata locului dupa ce faceau test drive ; dar fara sa aiba ce comenta...se invatasera de la cei care aveau defecte sa negocieze pretul, si li se parea normal ca eu sa mai las 1000 euro, dar pt ce ? habar nu am ; nici ei nu stiau...de melteni si tarani prosti e plina tara asta...toti "stiu "sa vanda masini...de aceea iti spun, sunt multi care prefera sa le vanda ieftin tocmai pt a nu avea de-a face cu astfel de caricaturi pe care iti vine sa-i bagi la portbagaj ; nu zic ca e plina piata de masini ieftine si bune, dar daca vei cauta, gasesti ; cum am gasit si eu si altii, se poate ; 

Link către comentariu

dupa o anumita perioada este foarte greu sa nu gasesti o masina cu elemente revopsite, etc - nici nu este foaste relevant acest aspect... e normal, mai ales in orasele mari, unde mai toata lumea are permis de conducere... dar nicio treaba cu sofatul. Multe au Casco... cum apare o zgarietura, cum revopsesc elementul.

lucrul care te lasa-n drum, este motorul/cutia/partea electrica... nu lacul de pe aripa...sau culoarea.

nu zice nimeni ca masinile ieftine nu te vor duce de la A la B... sigur ca o vor face - dar sansa ca totul sa fie ok la ele, e mult mai mica. Mai lipseste cate un DPF... mai o clapeta de schimbat/admisie - ca la CR-uri astea incep sa dea semne, pe la 200.000km.

altfel, scump si prost - gasim - ieftin si bun... mai greu.

Link către comentariu

CR a aparut chiar din mai 2008.

Link către comentariu

Andrei_tdi am pus acel anunt doar pentru a va arata ce fel de oameni vand masini la noi in tara.da stiu ca am zis ce parere aveti... a fost o intrebare ironica normal ca e prea ieftina si daca e PREA ieftina vanzatorul ascunde ceva....am citit pe acest forum la aceasta sectiune de la sf lunii mai si daca ti minte am si vorbit cu tine in privat asa ca poti verifica,ca nu mint.inca o chestie DE CE majoritate cumparatorilor prefere vw passat care are atatea probleme si nu le repari cu bani putini..sincer si eu tot passat mi-am cautat dar in timp ce am citit pe acest forum cate probleme are am inceput sa merg spre insignia sau bmw seria3....nu ca nu ar avea si acelea probleme dar parca nu sunt asa periculoase la buzunar :))

Link către comentariu

Punto din 2009 sa-l vinzi din fuga la 2500E , stai linistit ca te uita dumnezeu pana-l dai.
Eu am stat cu unul la vanzare 3 luni si l-am dat in 2200-2400 parca ,si masina era ok (nu era alba). 

Link către comentariu

Cred ca ai inteles esenta, sa iei o masina din 2009 in stare perfecta cu 900 euro , si cu 1900 daca o dai in 2-3 zile tot sunt 1000 euro profit ;) ideea era ca se gasesc masini ieftine, doar ca trebuie sa stii cum si unde sa le cauti ; dar daca toti "se sperie" cand vad o masina ieftina si trag  concluzii de pe internet cum ca "e prea ieftina " domne......luati-le pe cele mai scumpe ! a, stai, au tot aceleasi motoare si tot aceleasi bube, nu ?! 

Link către comentariu

gabinicoara 

Andrei_tdi am pus acel anunt doar pentru a va arata ce fel de oameni vand masini la noi in tara.da stiu ca am zis ce parere aveti... a fost o intrebare ironica normal ca e prea ieftina si daca e PREA ieftina vanzatorul ascunde ceva....am citit pe acest forum la aceasta sectiune de la sf lunii mai si daca ti minte am si vorbit cu tine in privat asa ca poti verifica,ca nu mint.inca o chestie DE CE majoritate cumparatorilor prefere vw passat care are atatea probleme si nu le repari cu bani putini..sincer si eu tot passat mi-am cautat dar in timp ce am citit pe acest forum cate probleme are am inceput sa merg spre insignia sau bmw seria3....nu ca nu ar avea si acelea probleme dar parca nu sunt asa periculoase la buzunar :))

Daca gasesti pe forumuri probleme la passat nu inseamna ca toate passaturile au probleme, o sa gasesti si forumuri cu porsche-uri cu probleme, asta nu inseamna ca toate masinile au probleme, pe forumuri posteaza exclusiv cei ce au avut probleme la masini si au dorit sa se familiarizeze cu defectele respective pana sa duca masina in service(la reprezentanta) sa-i spuna ala ca trebuie schimbat tot motorul doar pentru ca trebuia schimbata o piesa din el ce nu se gasea separat... . Insignia...buna alegere, sa ti-o iei si automata ca stii ce frumos schimba, zici ca mergi pe scuter :)))

P.S. Cauta si pe forumul de la opel despre probleme si nemultumiri la insigna, s-ar putea sa gasesti de 3 ori mai multe pagini...

Modificat de razu
Link către comentariu

Avand in vedere statisticile, B6-le are multe defecte de fabricatie comparativ cu alte marci ;) nu zice nimeni ca exista masina perfecta, insa una e sa te deranjeze greierasii din fetele de usi sau bucsele de la punte si alta e sa repari injectoare, pompe, cutii dsg, volant, chiulase, enspe mii de senzori etc ;

Link către comentariu

de ce e interesant?!?!?

cine o cumpara la pret ridicat?!?!?!?

cind e ieftina are ceva, cind e scumpa are ceva vinzatorul....

Link către comentariu

Hei... Masina aia are 8 ani și face parte din lotulurile euro 4 cu probleme  la motor, respectiv injectoare, turbo, pompa ulei. In conditiile in care in piata sunt masini euro 5, dupa 2009-2010 incepand cu 7-8000 de euro, cine credeti ca ar plati mai multi bani pe ea, chiar daca ar fi perfecta. Masina aia are in fata 2 modele de caroserie si 3 generatii de motoare. Un b8 2015 decent se invârte pe la 25.000euro. De ce nu faceti comparatia si asa. Pararea mea este ca daca ia 7000E pe ea poata sa spuna multumesc, chiar daca masina este super ok.

Link către comentariu

Anuntul asta prevede o mare TEAPA!!!"Motivul vanzarii (locuesc in Anglia unde masinile sunt cu volan pe dreapta)".

Chiar mai merg astfel de tepe?

Link către comentariu

Grija mare la VIN- ar trebui cu C nu cu K.

Link către comentariu

Mihai.Nechifor

Posibil sa fie scris la repezeala sau ceva nu trebuie neaparat ca toate masinile sa fie tepe dupa cum nu toate sunt OK

Link către comentariu

Cum am promis, ma retrag de pe topicul asta. Deja devine insultator nivelul ambitiilor copilaresti si al ineptiilor formulate in consecinta. Spor si succes in cumpararea unui B6 ca lumea! 

Hei... Masina aia are 8 ani și face parte din lotulurile euro 4 cu probleme  la motor, respectiv injectoare, turbo, pompa ulei. In conditiile in care in piata sunt masini euro 5, dupa 2009-2010 incepand cu 7-8000 de euro, cine credeti ca ar plati mai multi bani pe ea, chiar daca ar fi perfecta. Masina aia are in fata 2 modele de caroserie si 3 generatii de motoare. Un b8 2015 decent se invârte pe la 25.000euro. De ce nu faceti comparatia si asa. Pararea mea este ca daca ia 7000E pe ea poata sa spuna multumesc, chiar daca masina este super ok.

:) ... 

Link către comentariu

pai cine te pune sa te agiti singur ?

ai spus ce aveai de spus

daca se tine cont bine , daca nu , iar bine

cu ce te deranjeaza pe tine ? ca doar nu cumperi tu masina

oricum fiecare isi va avea masina pe care o merita in final ... unii vor avea masini bune , altii proaste , asta e viata

Modificat de tavitara
Link către comentariu

Salut colegi,vreau sa-mi iau un passat dupa 2009 euro 5 din DE;la rubrica din brief nr 14 parca e trecuta norma la ei,ceea ce la noi e luata in considerare de RAR sau o sa am surpize?sanatate

Link către comentariu

In mod normal daca e CR si scrie Euro 5 in brief-ul din Germania, si la RAR o sa fie E5.  Ce poti sa mai verifici e un cod de pe lista de dotari care il gasesti ori lipit in cartea masinii, ori la roata de rezerva. Daca e 7MG e E5, daca e 7MB este E4 plus. De obicei e ultimul cod din lista. Din ce am vazut eu, 7MB aparea doar la motoarele 1.6 CR, dar e bine sa verifici totusi.

Modificat de raresh20
Link către comentariu

se poate una ca asta ?

.......sa treci la E5 la motorul de 2.0 CR si cel de generatie mai noua, 1.6 CR sa fie E4 ? :blink:

Link către comentariu

Tot ce e CR e E5. Nu vei avea probleme cu niciuna.

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!