Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

Eclar ca  performantele PD-ului sunt mult in urma fata de CR.

Modificat de EEXCALADE
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nicio marca/masina/motor - nu mai este ce a fost acum 20 de ani.... nici la fiabilitate.... dar nici la performante, ergonomie, etc....

din pacate, nu poti alerga dupa toti iepuri... si sa-i prinzi pe toti....

Exacalade....da...da.. :lol:  ... poate sa fie nou motorul, dar tehnologia e alta, niciodata nu o sa fie atat de silentios cat un CR. A un CR care sa se auda aproape ca un PD, mai gasesti.... no, km cat trenul, etc.

Link către comentariu

flo_AR

Motoarele al caror cod incepe cu B sunt bune daca au pana in 100 mii km si mai mergi doar 100 mii.Defectiunile lor creeaza costuri nejustificate.Probleme pot fi:pompa ulei,ax came,tacheti,chiulasa,..etc.Cred ca e mai simplu sa iti spun ce nu se strica. :icon_bounce:

C o s m i n

Dupa multi bani bagati in BMP-ul meu ,iti pot spune ca, ca si zgomot e foarte aproape de un CR.Acum sa vedem cat timp va ramane asa.Am 200 km de cand am schimbat tacheti,cuzineti...etc.

Eu am BMR si la 166k nu am schimbat nimic din ce spui tu. Am avut osturi cu consumabile si injectoarele (schimbate ulterior gratis).

Link către comentariu

Salut. Aș dorii să achizitiones și eu un Passat b6 an 2006. Serie motor BMP, 182.000 km. A avut schimbata pompa de ulei și turbina. Pretul este de 4500 euro . Are o mică zgârietură dar se rezolva. Este masina full. Ce păreri aveți? Se merită?

Link către comentariu

eu am parere ca "full" nu mai inseamna ce inseamna academic.

asa ca pune putin si da detalii mai multe: gen dotari enumerate, gen istoric verificat sau nu, cum de are asa putini km, de cate ori sau a cata oara are schimbata pompa ulei si turbina.... asta daca vrei raspunsuri obiective.

Link către comentariu

Păi are interiorul de piele, navigatia aia mare si frumoasă volan cu comenzi lemnul ala prin bord. Si altceva mai deosebit nu mi-am dat seama sa fie. Pompa de ulei este schimbata o singură dată . Km sunt reali, masina a fost rulată in italia dar este inmatriculata la noi si taxa nerecuperată. Este a unui prieten care locuieste in italia. A inscris aici pentru ca in italia este asigurarea foarte scumpa. Am verificat km la reprezentanta si sunt reali. Nu are accident. Pe autostradă in italia l-a lasat pompa de ulei si turbina. A facut "modificare" asa au spus cei de aici de la vw dupa model 2010 ( nu stiu exact ce inseamna asta dar nu ar mai fi probleme acum ) motorul se comporta foarte bine am vazut. El a spus ca a bagat multi bani in ea si pentru el a fost un ghinion masina asta. Si masina sta aici in tara acum in garaj, el fiind la muncă in italia.

Link către comentariu

Ia in calcul aprox 2000 euro cat o sa iti manance in urmatorii 2 ani.

Link către comentariu

eu nu o să circul cu ea decat ocazional.. ar fi menajată masina.. adică odata pe saptamana si atunci maxim 100 de km si poate nici aia uneori. in oras nu o sa fie folosita niciodata. poate nu o sa apuce 250 de mii de km nici in 5 ani

Link către comentariu

pt 100km/saptamana nu ai nevoie de masina. intr-o masina trebuie sa bagi bani indiferent de situatie, am aflat pe pielea mea, fie ca-i vorba de revizie, fie ca ai nevoie de anvelope, fie ca iti mai cedeaza cate ceva, fie ca faci retrofituri.

4500E pt un passat b6 nu este un pret in regula, poate sa fie prietenul prietenilor. 

Daca tii mortis sa-ti iei masina iti recomand ceva mic pana in 2000-2200E benzina, fiindca din 100km/saptamana inteleg ca nu depinzi prea mult de masina, nu ai copii si nu ai nevoie de spatiu. Ai de unde alege, de la matiz-ford ka-dacia logan 1.4- un seat ibiza- pana la golf 4.

Modificat de deenman
Link către comentariu

Nevoie de spațiu am. La prețul ăsta mi se pare o ocazie bună.. Ce probleme ar putea să aibă? Am inteles ca BMP-ul nu are probleme cu injectoarele. Iar pompa de ulei turbina sunt schimbate la reprezentanta consumabile tot.

Link către comentariu

argumentele tale sunt sa nu iei o asemenea masina mai ales daca nu circuli. adica vei investi foarte mult si folosi f putin. mai ales ca ti-a zis ca a bagat multi bani, de ce nu inveti din greselile lui si muti gaura de bani de la el la tine?

e doar parerea mea. tu decizi pe ce dai banii.

Link către comentariu

Păi se strică tot pe ea daca nu folosesti?  Ca pot sa o si folosesc daca e nevoie. Mie in general imi place sa am grijă de lucruri, nu e vorba ca nu imi permit sa o intretin. 1000-1500 de euro sa ii bag pe an nu ar fi o problemă . Dar dacă el a schimbat pompa de ulei si turbina care erau problemele. Ce mai poate sa pice asa costisitor la motorul ala?

Link către comentariu

adica a schimbat pompa de ulei+turbina in reprezentanta vw (mii de euro) si acum o vinde la 4500E?

Link către comentariu

Exact. Si nu are nici o problemă in reprezentante. E chilipir asa de aia zic ca se merită.. 

A spus si el ca pretul care l-a bagat pe reparatii in total se ridica aproape la 5 mii ca a mai schimbat diferite chestii dar nu stiu eu acum exact să vă spun. Dar are nevoie de bani si decat sa stea degeaba mai bine mi-o da mie. 

Link către comentariu

Deci își merită banii?

Link către comentariu

Ia in calcul si timbrul de mediu,daca e inscrisa in Italia

Link către comentariu

V-am spus ca este inscrisa in romania cu taxa NERECUPERATĂ! Doar ca a circulat in italia. 

Link către comentariu

Oricum cu 4500 nu cred ca gaseti altceva mai bun.Acum totul depinde de starea in care se afla.

Link către comentariu

4500 speri sa gasesti un B5,5 bun..... un B6 - nu exista.... doar daca iti face tie, minim 1500-2000 euro reducere, ca prieten. Altfel, la banii astia nu gasesti B6 intr-o stare acceptabila.

Link către comentariu

Dar de ce nu priviti si altfel lucrurile ?! avand in vedere ca majoritatea pasaturilor B6 au probleme / sunt aduse din Germania / au km manariti / etc, suma de bani este foarte buna ; iar daca nu are probleme cu motorul sau cutia, investesti inca 1000-1500 euro sau 2000, cat e nevoie, si ai masina buna, reparata de mana ta, cu piese noi si cu garantie ; teapa isi poate lua si la 7000 euro ; la 4500...macar nu prea iti pare rau daca te apuci de reparat cate ceva 

p.s : ia omule masina daca e buna..la banii astia e pomana ! gandeste-te si tu..ca ce zic unii si altii pe forum...nu iti mai iei masina in viata vietilor ; daca imi arati mie masina o cumpar eu pe loc acuma 

Modificat de bgd_b92
Link către comentariu

in general, masinile cu probleme se vand un pic mai ieftin....  vanzatorii stiu ca o sa isi gaseasca (astfel) repede musterii...

masina - fie noua, fie sh - se poate strica oricand, indiferent de marca, model, etc.... dar cand apare una buna prea ieftina sa fie adevarat.... chiar asa este.

variatia de pret la un model (indiferent) intre minimul si maximul - cerut/oferit - de regula se reflecta in calitatea/intretinere/starea in care se prezinta

am vazut destul de multe VAG-uri, si pot sa zic ca au fost foarte rare cazurile in care o masina f. ieftina a fost foarte ok.

in cazul unui B6 care a fost birjerit (vb in general, nu de cazul de mai sus).... 1000-2000 euro pe piese si manopere.... sar imediat din buzunar... dupa care e posibil sa se aplice zicala .... ca din .... nu faci gospodina - adica sa nu o aduci niciodata la o stare perfecta.

Nu am mai citit daca al nostru coleg care acum ceva timp ne intreba de o masina.... el avea un buget limitat.... dar dorea B6.... si care a primit ca sfat sa nu mai tina cont de parerile celor de pe forum... sa isi cumpere masina.... a cumparat-o sau nu, pana la urma ?

asta era postul....  :lol:  http://vwforum.ro/topic/18717-achizitionare-passat-b6/?p=2379229

Banuiesc ca cei care posteaza in acest topic, tocmai asta vor, sa afle parerea celorlalti useri. Macar sa isi faca o idee....

Hai sa aveti o zi placuta si sa va cumparati masinile pe care le doriti si va plac !

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!