Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

Acum la o analiza mai atenta vad ca are si pilot automat si scaune electrice plus scaune confortline deci nici un caz chel.

Dar cum a tot repetat Daniel, unchiul lui aduce passaturi din Franta, deduc de aici mentalitatea de chel de chel si "full de full fara trapa si piele".

Inchei ot dar nu e cheala masina aia.

1.9 pd in anul 2008 nu stiu daca se mai produceau.

Posibil o eroare sau greseala sau chiar masina sa fie fabricatie mai veche si prima inmatriculare din 2008+ sau alte explicatii.

E CL 1.9 TDI ca si al meu, care mai are in plus TPMS, senzori de parcare fata/spate, jante aliaj, senzor de ploaie si lumini, climatronic, maxidot si comenzi pe volan. Al meu a fost fabricat noiembrie 2007, inmatriculat ianuarie 2008. Interesant ca si pe brief la nemti apare tot ca "model 2008", inmatriculat 2008, fabricat 2008.

@ccampeanu: 1000 - 1200 E cat cere samsarul pe care-l cunosc eu, include toate cheltuielile lui, adica drumul pana acolo, motorina/benzina pana inapoi in tara, actele, numere temporare, asigurare, vignetele. De adus cu platforma a zis ca nu se incurca, decat daca are de adus un microbuz (sau o platforma). Atunci, functie de ce gaseste la fata locului, mai aduce inca o masina. Omul lucreaza numai pe comenzi, si zice ca nu face stocuri de masini, ca nici n-are unde sa le tina.

Modificat de EWS
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si masina mea este 1.9 Tdi an 2008 (inscrisa in circulatie in a 12-a  2008) . Banuiesc ca fabricat in 2008, sau a stat pe stoc 1 an ?   :))

Link către comentariu

Cel pe care l-ai pus tu: 2005, 1.6 aspirat, chel (TL, climatronic, ABS/ESP, RCD 300 track)

Link către comentariu

RadulescuRomulus

adica motor/masina puturoasa, da' spatioasa.

Link către comentariu

Deci cam asta e pretul corect pentru acest model ?

Link către comentariu

Deci cam asta e pretul corect pentru acest model ?

Masina are 8 ani, e varianta de echipare Trendline, motorul e mic, euro4, masina e grea, consumul e mare. Vrei sa coste mai mult ? Dar mai ales, varsta, 8 ani.

Modificat de binisoft
Link către comentariu

mama.... ce ieftina e....

Link către comentariu

La astia de la autohus, poti sa le scrii un mail si ei iti trimit un certificat DEKRA in care se mentioneaza cam tot despre masina :

-zgarieturi;

-stare tehnica;

-ultimul service (data si km);

-daca are ITP sau nu;

-etc.

Probabil e asa ieftina pt numarul de kilometri, poate nu are istoric recent, poate lipseste ceva, poate. Scrie-le un mail, le dai codul de pe site alocat masinii respective si ei iti trimit un PDF. Nu te costa nimic.

Modificat de tobo`
Link către comentariu

da, km are.... dar tot e mic pretul.... hai sa vedem ce ii trimit de acolo

Link către comentariu

La masina de mai sus e o nota de subsol: "Dieses Fahrzeug ist nur für Gewerbekunden." Google translate: This vehicle is only for business customers.

Sa intelegem ca oferta e doar pentru PJ-uri?

Link către comentariu

RadulescuRomulus

se da urmatoarea speta:

pe de o parte:

1) autovit are masini de 10500-11500 eur cu dotari si alea-alea, dar km in bord schimbati, dar km reali 180-200.000

pe de alta parte:
2) sa ma duc in germania, nu gasesc decat 180-200.000km si per total ies la pret cu cat cumpar de pe autovit masina [sau de multe ori mai scump]

La 1) - pot plati aici un tester / inspectie la rep. in RO, fara costuri mari

La 2) - acelasi lucru in Germania => sare in aer costul total

La ce s-ar mai renta mersul in Germania?!

[raman in picioare licitatiile, dar si acolo bate vantul vis-a-vis de passat 2009/2010 berlina diesel automat]

Modificat de RadulescuRomulus
Link către comentariu

Costul verificarii in germania la adac sau dekra nu e mare.

Nu sare de 100-120€ (din ce stiam eu - noiembrie 2011).

Daca cu masina adusa din germania iesi mai scump, pe termen lung vei fi mai ieftin ca nu bagi banii in piese care pica.

Asa am fost si eu nedumerit cat m-a costat in plus fata de piata de romania dar per ansamblu acum la aproape 2 ani de la acizitie, sigur constat ca merita efortul fizic si financiar.

Sau poate am avut eu noroc.

Link către comentariu

se da urmatoarea speta:

pe de o parte:

1) autovit are masini de 10500-11500 eur cu dotari si alea-alea, dar km in bord schimbati, dar km reali 180-200.000

pe de alta parte:

2) sa ma duc in germania, nu gasesc decat 180-200.000km si per total ies la pret cu cat cumpar de pe autovit masina [sau de multe ori mai scump]

La 1) - pot plati aici un tester / inspectie la rep. in RO, fara costuri mari

La 2) - acelasi lucru in Germania => sare in aer costul total

La ce s-ar mai renta mersul in Germania?!

[raman in picioare licitatiile, dar si acolo bate vantul vis-a-vis de passat 2009/2010 berlina diesel automat]

km reali la 180-200000 in romania ? ........sunt foarte rare.

Link către comentariu

RadulescuRomulus

@cridaia: nu sunt asa rare. 7 masini din cate gasesti azi pe autovit au intre 187000 si 205000km. Pe restul n-am dat bani sa le mai verific...

@DonzDonz: tot nu pricep ce vrei sa spui. Adica, eu ma duc la samsarul X, imi arata factura ca a fost importata acum 2-4sapt in RO. Merg cu masina si ii fac teste [de toate tipurile] deci aflu ce bube are masina... nu ies tot acolo cu a o aduce din Germania?

cred mai mult ca tu ai avut noroc.

Link către comentariu

Eu am povestit procedura achizitiei doar din germania.

Achizitia cu samsar din romania trebuie evitata.

Factura din nemtia e o hartie a4 completata deci se poate contraface f usor.

Eu repet: incurajez cumpararea de tine din germania, nu intermediar.

Comparatia mea era de genu:

Masini sa zicem cat se poate de asemanatoare: daca in romania o iei cu 10.000 € "adusa la botu calului", adusa de tine din germania dar verificata si testata plus drumul tau dus-intors plus numere zoll (samsarii le cam aduc pe platforma 5-6 buc o data), plus actele din romania plus inmatriculat poti sa ajungi la 12.000 €. Adica vreo 2000€ in plus dar e o suma care nu o vei baga in piese cazute in urmatorii 3-4-5 ani sa zic.

Asta incercam sa concluzionez.

Modificat de DonzDonz
Link către comentariu

Salutare băieți,

Revin cu o întrebare. Ce părere aveți despre motoarele 2.0 CR de 140 cai? Am inteles ca nu sunt bluemotion, dar daca mă puteți ajuta cu mai multe detalii, as fi recunoscator!

Am gasit masina, din 07.2009, cu un astfel de motor, 175000 km reali, cu istoric in Germania, cu TUV din Germania (ceva in genul certificatului DEKRA de care s-a discutat mai sus), echipare Highline, trapa, piele alcantara, scaune incalzite, încălzire auxiliara, iar ca pret, o scot undeva la 11500 euro.

Ce părere aveți?

Link către comentariu

Eu zis ca nu iti faci sperante pana nu vezi tu masina sau cineva apropriat. Sunt si in Germania multe tepe.

Link către comentariu

Masina care ai gasit-o se afla in DE sau in RO?

Link către comentariu

Salutare băieți,

Revin cu o întrebare. Ce părere aveți despre motoarele 2.0 CR de 140 cai? Am inteles ca nu sunt bluemotion, dar daca mă puteți ajuta cu mai multe detalii, as fi recunoscator!

Am gasit masina, din 07.2009, cu un astfel de motor, 175000 km reali, cu istoric in Germania, cu TUV din Germania (ceva in genul certificatului DEKRA de care s-a discutat mai sus), echipare Highline, trapa, piele alcantara, scaune incalzite, încălzire auxiliara, iar ca pret, o scot undeva la 11500 euro.

Ce părere aveți?

e foarte bine, avand in vedere istoricul, km si dotarile.

Link către comentariu

Heh... taica-miu vrea sa upgradeze Clio Symbol 1.4i din 2001 cu un Passat. Pare-se ca-i place masina mea.. nu inteleg chiar exact de ce, da' ar vrea si el unul. Deci incepem cautarile.

Ia uite ce a gasit: http://m.bestauto.ro/vw/passat/berlina/auto/2647790.htm?pgsource=searchresult&fuelname=diesel&year=2006&colorname=albastru&countyname=prahova

Unde / la cine as putea cere ( pe private) detalii despre istoricul masinii dupa VIN (contra cost desigur)? 

Modificat de KeGPR
Link către comentariu

Salutare băieți,

Ce părere aveți?

Hello again,

Zilele trecute va intrebam de masina de mai sus... Ei bine, de ieri masina este la mine!!!!! Si este impecabila, zici ca e noua!

Sunt foarte incantat de ea si as plimba-o non-stop. :) Trebuie sa ma documentez acum, pentru ca trebuie sa ii schimb filtre, ulei + distributie si sa ii fac CASCO. O sa am gramezi de intrebari si ma bazez pe ajutorul vostru! :)

Voi cat platiti la CASCO si unde aveti?

Link către comentariu

Vad ca in nickname ai 1986, deci banuiesc ca esti tanar. Daca masina e pe numele tau, Casco o sa te rupa, la fel si RCA-ul. Comparatie la mine (29 ani): 1200 ron RCA + 6000 ron Casco la Allianz. Am pus masina pe numele tatalui meu care este pensionar si platesc: 330 RCA + 3600 Casco, tot la Allianz. Diferenta e foarte mare. Eu pentru toate filtrele, ulei, distributie, pompa de apa, am platit 3400 ron la AutoWorld Cluj-Napoca. La distributie nu m-as duce la nici-un nea Dorel meseriașu cu nu stiu ce service. Du-te la la reprezentanta pentru distributie, ai factura, ai garantie. La un service de doi lei, daca nu-ti pun bine distributia, tot tu ajungi sa dai bani in cazul vreunui defect.

Sa o stapanesti sanatos.

Modificat de binisoft
Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!