Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

Pai, de exemplu, asta are sub 1 an vechime, si e sub 20k, iar ala e dealer VW. Nu cred totusi ca o vinde cu probleme, nu?

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/vw-passat-comfortline-2-0-tdi-dpf-bmt-navi-hamm/173544051.html?lang=en

Nu de alta, dar macar sa-mi mai schimb filtrele de cautare :)

Si mai sunt si alte anunturi asemenea, nu e un accident anuntul asta...

Modificat de livescu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Klar, este Jahreswagen ;) Adica o masina folosita pentru probe. Masina aia a fost mai fugarita ca un taxi, s-a mers pe distante scurte, calcata la max pe Autobahn, folosita de angajatii service-ului pentru nevoi personale etc. Iti poti da seama dupa numarul de kilometri: vine cam dublu decat media germana de 15k km pe an. Dealerii la vand inainte de a face 30k km, asta e pragul psihologic peste care valoarea masinii va scadea si mai mult.

Estimarea Schwacke (linkul de mai sus) este o evaluare a pretului pentru masini SH folosite in regim normal (exclus taxi, jahreswagen etc. pentru ca astea isi pierd mai repede din valoare decat media masinilor)

Chiar si asa, ar fi o ocazie super, insa Jahreswagen se vand ca painea calda (nu apuca sa ajunga pe mobile sau autoscout!). Ca urmare, sunt folosite de cele mai multe ori de dealeri ca capcana sa atraga clientii. Omul vine, i se spune ca masina aia tocmai s-a dat cu 1 ora in urma, dar uite ca intamplator mai au alte 2-3 passaturi in curte... ;)

Citeam pe un forum german ca unui neamt i s-a intamplat si mai nasol...a fost, a vazut Jahreswagen-ul, si s-a dus acasa urmand sa vina a doua zi cu banii sa incheie actele. A doua zi masina nu mai era, i-au zis ca a retras-o VW de la ei, i-au gasit un alt cumparator in alt land... :P

Modificat de dinu_s
Link către comentariu

Jahreswagen nu inseamna obligatoriu masina de probe/showroom, nu e totuna!

Jahreswagen sunt masinile sub 1 an vechime.

Link către comentariu

Corect, nu e totuna...insa majoritatea Jahreswagen au fost masini de probe, de aia ajung sa fie vandute prin dealerii care le-au folosit. Cele care au apartinut privat angajatilor marcii sunt vandute direct de ei, evident, nu? ;) In hartiile masinii sta clar cine a fost proprietarul...o firma sau o persoana privata.

"Als Jahreswagen im Sinne der Richtlinie zur Förderung des Absatzes von Personenkraftwagen vom 27. Januar 2009 bezüglich der Unweltprämie gelten Fahrzeuge, die zurückgerechnet vom Zeitpunkt der Zulassung auf den Antragsteller/die Antragstellerin längstens ein Jahr einmalig auf einen Kfz-Hersteller, dessen Vertriebsorganisationen oder dessen Werksangehörigen, einem Kfz-Händler, eine herstellereigene Autobank, ein Automobilvermietungsunternehmen oder eine Automobilleasinggesellschaft zugelassen waren"

Modificat de dinu_s
Link către comentariu

Salut, pt un Passat din 2006 2 L diesel, cam cat va ajunge intretinerea pe an(rca+impozit+consumabile)?

Stima.

Link către comentariu

RCA+casco 800 euro, impozit vreo 200 lei, ulei si filtre cam 400 lei.

Link către comentariu

ce suma? 800 de euro pentru rca si casco pe 1 an? pai e simplu:mergi cu masina de 25-30.000.nu e normal sa ai casco?daca ai un accident nu cred ca e mai simplu sa platesti dintr-un foc o suma mare.piesele care se strica in caz de accident sunt foarte scumpe.(daca vrei calitate)

daca nu vrei casco ai de plata doar un impozit de 200 de ron si un rca de 500 de ron(cu mentiunea ca valoarea depinde de sofer).

Link către comentariu

Si casco de 800 de euro la ce firma e facuta ? Acopera dauna totala?  Are francize de genul doar 80% din valoare in caz de totala? Mie mi se pare mult prea mare suma, asta in conditiile in care, in germania, casco + impozit pe masina este 750 de euro, si este printre cele mai scumpe din europa. Nu prea merita .

Link către comentariu

in germania e scumpa?glumesti,vino un pic prin italia si da 1800 euri pe an rca plus furt sa vezi ce distractiv si asta daca ai noroc sa te ia cineva in spatiu care are clasa de merit 1 sa o poti lua de la el altfel mi-au facut preventiv de 3200 euri :D 

Link către comentariu

RCA + Casco Full 700 ron + 1200 €. impozit cam 200 lei si consumabile depinde cat o folosesti, eu fac cam in jur de 60 000 de km pe an deci cam doua schimburi de ulei + filtre in jur de alti 300 €..

manyx86 de aia am preferat sa iau masina din romania decat sa iau din italia ;) pretul care am dat pe masina in 2009, 0 km gasism aici masina cu 2 ani vechime si peste 100k km acelas pret.....

Link către comentariu

eu deocamdata am platit aici asig dar cred ca o inscriu in tara pana la urma,astept sa vad ce mai decid cretinii astia din parlament...eu am luat-o destul de bine ca pret aici in it si sunt multumit de ea.

Modificat de manyx86
Link către comentariu

Uau, fara cuvinte pentru 1.9, 1800 euro, e ceva !!  Acum 3 ani cand dadeam din covrig in Italia, parca nu erau sumele astea. Clar merita sa o inscrii in romania, sau de ce nu in bulgaria . In germania e 1700 pentru ce sare de 2.0, iar pentru 3.0 dai 2500, fara sa fie masina in clasa lux. Daca este clasa lux, poti ajunge si la 5000 de euro. Ex. Phaeton cu motor de 3.0 platesti 4600 euro.

Link către comentariu

da,sunt exagerati astia aici.in doi an platesc inca o data masina :tuktuk:  oricum toti care vor sa achizitioneze masini ar trebui sa se mai uite putin in jur cu taxa asta de mediu care se pare ca o sa fie in dezavantajul masinilor diesel de ex eu acum ar trebui sa platesc in jur de 900 euri sa o inscriu dar de luna viitoare daca intra urmatoarea varianta o sa platesc in jur de 1400 euri :001:

Link către comentariu

Asta in conditiile in care un diesel modern, clean, polueaza mai putin decat o benzinara...  :emthdown:

Nu-i intereseaza decat banii, poluarea n-are nici o treaba

Link către comentariu

1200 de euro polita casco ???

chiar acum citeam un articol cu privire la polita casco in romania. nu stiu daca am voie sa postez aici link-ul, asa ca voi spune doar care e ideea de baza: "o pagina de riscuri asigurate, trei pagini de excluderi".

mi se pare o jecmaneala curata asigurarea casco. cred ca sunt putini cei care au benefeciat de pe urma casco macar la valoarea pe care au platit-o...iar din acei putini, o mare parte sunt cei care, probabil, n-au ce cauta in trafic (referindu-ma aici la cei care provoaca foarte multe accidente).

Link către comentariu

Cred ca discutia bate spre offtopic dar doar atat am de spus :

Teoretic daca plateam casco din 2009 pana acum se strangeau cateva mii bune de euro  care sigur ar acoperi o eventuala paguba maine sa zicem ... depinde si de cat mergi si unde , chiar si unde o tii parcata dar eu nu mi-as face(au avut ai mei pe alta masina si 5 ani au platit casco degeaba) ... nu am avut accidente din vina mea si nici din vina altora , merg destul de preventiv ..adevarat e ca niciodata nu se stie cum pica un bolovan de pe munte pe capota si o face praf (cunosc un caz , era o masina ieftina dar putea fi orice altceva)

Link către comentariu

Stiu ca a fost o ratacire de moment cum ca masinile diesel sa plateasca mai mult taxa de mediu decat cele pe benzina chiar daca au nivel CO2 mai mic insa pe site-ul ministerului nu vad nimic schimbat in proiect:

http://www.mmediu.ro/beta/anunturi-consultari-publice/ministerul-mediului-si-schimbarilor-climatice-supune-dezbaterii-publice-draftul-proiectului-de-ordonanta-pentru-modificarea-si-completarea-legii-nr-92012-privind-taxa-pentru-emisiile-poluante-proven/

Posibil dieselurile fara DPF sa aiba emisii mai poluante insa cele cu DPF au teava curata zici ca e noua, mi-e greu sa cred ca ar polua mai mult decat benzina...

Urmeaza sa imi iau un E5 diesel si ma cam lasa pe ganduri avand in vedere cat sunt de impredictibili guvernantii.

Modificat de ccristian
Link către comentariu

ccristian cred ca e vorba si de alte emisii nu numai de cele de co2 , probabil si azotati si altele care la diesel sunt mai mari decat la benzina

Link către comentariu

Salutare tuturor.doresc sa achizitionez un Passar B6 si am dat peste unul ok la prima vedere la Constanta.am vorbit cu proprietarul, a cumparat o de noua din Romania prin leasing.a specificat ca are absolut toate actele necesare ca sa mi dovedeasca kilometrii specificati.ce parere aveti ? o stie cineva ?

acesta este linkul : http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C27873142.html

Multumesc anticipat.

Link către comentariu

Rzv, eu nu l-as cumpara numai pentru faptul ca arata in halul asta.... pai, ori e Passat ... ori nu mai zic.

Link către comentariu

F l o r i n, sincer pe mine ma intereseaza extrem de mult motorizarea, am inteles ca e una fara probleme.hmm  sa inteleg ca nu e pe gustul tau look ul pe care il are ?. :icon_cry:

Link către comentariu

Pai, e mult prea pictata.... nu mai zic ca e posibil sa ai si probleme din cauza farurilor si lampilor alea.... plus jantele... totul atat de negru....

acum, fiecare... cu gusturile lui, dar mie imi pare exagerat pt un B6.

Link către comentariu

Am inteles ce vrei sa spui , dar in legatura cu motorul ce sfaturi poti sa imi dai ?

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!