Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

Am avut si eu o discutie cu un bisnitar care imi e si prieten si mia zis asa : Am fost cu masina in targ cu km real 250.000 de km (ceva mai vechi nu B6, un astra din 2002) si a venit un baiat cu tatal lui sa se uite la ea. Baiatului ia placut masina cum arata si tasu in schimb s-a uitat, s-a uitat si cand vede kilometrajul ... pfoa masina asta are prea mult. Gata pleaca, revine baiatu la prieten si ii zice: da si tu KM innapoi si pune masina altundeva si maine venim sa o luam. A facut asa si ... surpriza tasu nu a mai stiut masina a doua zi(cred ca dupa cate vazuse) s-a uitat la KM ... si... "asta da masina". Au luat-o ... Deci toata chestia din asta e cred ca romanului(la majoritate) le place sa fie mintiti !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutare

Sunt si eu in cautarea unei masini Passat. vreau sa vad daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi, am niste coduri VIN dar nu stiu cum se pot verifica.

Am eu acces la vreu site unde pot face lucrul acesta sau pot sa vi le dau voua si sa imi spuneti cate ceva despre ele?

Multam de ajutor.

Link către comentariu

prin "verificare" inteleg sa vad daca masina a avut intrari in service,

eventual km reali sau alte probleme mai mult sau mai putin grave :)

Link către comentariu

in cazul asta, doar la reprezentanta se poate.

Link către comentariu

Da, si nu vei vedea decat intrarile in service-uri din reteaua VW. Daca masina a fost reparata in alte parti, VW n-are de unde sa stie...

Link către comentariu

In caz ca va intereseaza asta http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C27932925.html inmultiti km cu 2: http://www.alcopa-auction.fr/ct/AS-649-JD.pdf

Asta intrece orice masura: http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C27738014.html in romanica si in Franta http://www.alcopa-auction.fr/ct/AN-748-ZL.pdf. Cere si pret nesimtit, adica cu aproape 1000 mai mult decat primul dar a dat cu 800 mai mult la licitatie desi avea km (dar si dotari) mai multi.

Modificat de ccristian
Link către comentariu

Da, si nu vei vedea decat intrarile in service-uri din reteaua VW. Daca masina a fost reparata in alte parti, VW n-are de unde sa stie...

Da, sunt de acord ca nu vei vedea daca masina a fost in alt service,

dar

ma gandeam ca daca a fost cu masina intr-o reprezentanta se pot urmari

aceste intrari si se pot corela macar cu numarul de kilometri.

Link către comentariu

Inclin sa cred ca masinile la care se coreleaza numarul de kilometri au alta problema: au fost lovite, luate de samsari si aduse in RO la vanzare, ceea ce mi se pare mai nasol decat datul kilometrajului inapoi.

Link către comentariu

90% din masinile vandute in targ au km dati inapoi!

Nu exista Passat, indiferent de an, cu un nr de km mai mare de 150K

Link către comentariu

salut,

am gasit o masina care pare ok la o prima vedere : http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C27966637.html

ceva pareri pro-contra?

daca kilometrajul se verifica (desi mie mi se pare cam mic pentru 2 ani de zile), credeti ca pretul e ok, e putin, e mult?

multumesc!

Link către comentariu

Kilometrajul ar fi ok, in Germania media statistica e cam de 15k km pe an. Oricum, berline aici nu prea au decat firmele, asa ca se prea poate sa fie masina de servici, deci destul de calcata si neingrijita. Oricum, daca kilometrii se verifica, incearca sa-i afli istoricul de accidente, desi daca nu a fost reparata in reteaua VW nu vei putea afla nimic.

Pretul mi se pare cam mic ca sa nu fie ceva...Eu mi-am luat masina tot in 2011, cu o configuratie aproape identica (eu am insa Variant), deci iti pot spune ca masina asta a costat atunci in Germania, cu toate reducerile dealerului, intre 32-35k EUR. Mie greu sa cred ca masina costa la doar 2 ani vechime mai putin de jumate, asta in conditiile in care practic e in ultima luna de garantie ;)

Modificat de dinu_s
Link către comentariu

tare faza aia cu frantuzoaica :D ,foarte comica! ala care o vinde ar trebui bagat in bortbagaj si mers cu spatele vreo 100.000km :icon_bounce:

Modificat de manyx86
Link către comentariu

livescu - asta e vanzatorul tau : Sc Vendotech Srl. Persoana de contact: Ionescu Cristian. Adresa: Petuniei Nr.4. Localitate: Brasov. Judet: Brasov. Telefon: 0720582436

Acum , poate masina nu e pe firma , poate a adus-o el personal si pe persoana fizica

Si mie mi se pare cam mic pretul ...

Link către comentariu

mi s-a parut si mie putin cam jos pretul, desi am gasit masini la dealeri vw in germania, din an 2012, cu 25k km, pret in jur de 20k euro (din pacate nu sunt asa curajos sa ma duc singur sa-mi iau masina din DE) si m-am gandit ca ar putea fi un pret corect asta.

de jumatate de an ma tot uit dupa masini si toate care mi-au placut au avut cate o hiba, ba lovita, ba kilometri dati inapoi, ba diverse interventii in service...

bine ca nu ma grabesc :))

Link către comentariu

sper sa nu se considere reclama, dar vreau sa fac si eu un bine daca pot, pentru cumparator dar si vanzator.............cei care doresc sa achizitioneze un Passat ca cel din link-ul de mai sus, cunosc unul la mine in oras, care e de vanzare, inmatriculat, facut la comanda, dotat as putea spune pana in "dinti", cu ~20000km reali, la un pret informativ de 23000eur.

pentru cei interesati, pot cere mai multe informatii, inclusiv poze (este unchiul meu :D )..........masina se vinde pentru ca si-a dat comanda de alta masina noua ( Mercedes ML350 ).

Link către comentariu

exista si urmatoatea practica in vest :

se cumpara masina noua - se merge cu ea 60.000 de km in primul an , nu se atinge de nimic sa schimbe , se dau km inapoi, se merge in service se face revizia la 15.000 km , semnatura , stampila

se merge al doilea an 60.000 km , se dau km inapoi , se merge in service , se face revizia la 30.000 km

al treilea an la fel , totul ok

masina se vinde cu carte service , revizii anuale , super ok , dupa 3 ani cu 50.000 km la bord , aproape 200.000 reali

Link către comentariu

in vest-ul cui........al Europei sau al tarii ? Masina de care vorbesc, este cumparata de noua din Timisoara, de la Quarkmotors si facuta la comanda. Pentru cei interesati se poate atasa o lista cu dotarile standard si Optionale care s-au pus pe masina...inclusiv factura daca se doreste.

Daca e nevoie, toate informatiile si poze, le pot da pe mail sau PM.

Link către comentariu

daca si nemtii au inceput sa faca magarii din astea, atunci nu ne mai ramane decat sa ne luam masini noi...

dar, ma gandesc totusi ca daca iei sh din reprezentanta, e cat de cat mai safe, in sensul ca banuiesc ca le verifica si aia si se prind daca sunt "atinse" de boala.

Modificat de livescu
Link către comentariu

Nu vreau sa supar pe nimeni dar cumparatorii cer sa se dea kilometrajul inapoi . Sa ma exemplific : in RO toata lumea se asteapta sa cumpere masini intre 2 si 5 ani la 30 % din pretul de noua si cu km. maxim 150.000 , daca se poate sub 100.000 , ceea ce este imposibil .

Singurele masini care au aceasta devalorizare sunt cele de firma care sunt rulate la maxim si s-au amortizat contabil .

Dupa ce se cumpara astfel de masini toti incep sa se vaite ca VW nu e fiabil , ca e o petarda de masina .

Si eu as vrea sa am nevasta de 36 ani cu 2 nasteri la activ care sa aiba sanii tari ca piatra dar sa nu fie siliconata :) . Iar incep sa visez  :somnmare:

Link către comentariu

@cridaia , ma refeream la Germania , pentru ca nici acolo nu este totul OK

unii recurg la aceasta practica de cand iau masina , pentru ca vor din start sa o schimbe peste 3 ani

in acest fel doresc sa li se evaluaze masina la pret mai mare in cazul buy-back

de masina mentionata in postarea ta nu imi permit sa comentez , sunt convins ca este totul super OK si real

la noi nu se merge mult , si probabil nu se recurge la asa ceva la masinile noi

Modificat de tavitara
Link către comentariu

@nicu: De acord cu tine, e o mizerie intretinuta de cei care cumpara aceste masini manarite, chiar cu buna stiinta, sau ma rog, se mint ca au facut o afacere buna. Am precizat mai sus ca eu am fugit de masinile cu kilometraj manarit. Nu vreau sa dau ~20k de euro pe o masina manarita.

Apropos de devalorizare, se pare ca oricum devalorizarea e destul de mare in primii ani ai masinii, motiv pentru care nu vreau sa iau masina noua (am practicat sportul o data si nu consider ca merita, cel putin nu pe termen scurt). Uitandu-ma pe mobile.de, am gasit multe masini cu maxim 1-2 ani vechime, pana in 25-30k km si pret scazut de la 32-33k euro la ~20k euro. Si asta se intampla la dealeri autorizati VW...deci se poate sa cumperi o masina de 1-2 ani, la 60% din valoare.

Link către comentariu

Scuza-ma daca s-a parut ca dau un raspuns la posturile tale , vorbeam in general .

Ai dreptate ,  o masina de 1-2 ani nemanarita poate fi la un pret de 60% din cel de nou .

Ma refeream la Passat din 2009 - 2010 cu pret de lista de peste 25.000 euro , iar cumparatorii zic ca e scump daca pretul e mai mare de 8.000 euro .

Link către comentariu

@nicu: De acord cu tine, e o mizerie intretinuta de cei care cumpara aceste masini manarite, chiar cu buna stiinta, sau ma rog, se mint ca au facut o afacere buna. Am precizat mai sus ca eu am fugit de masinile cu kilometraj manarit. Nu vreau sa dau ~20k de euro pe o masina manarita.

Apropos de devalorizare, se pare ca oricum devalorizarea e destul de mare in primii ani ai masinii, motiv pentru care nu vreau sa iau masina noua (am practicat sportul o data si nu consider ca merita, cel putin nu pe termen scurt). Uitandu-ma pe mobile.de, am gasit multe masini cu maxim 1-2 ani vechime, pana in 25-30k km si pret scazut de la 32-33k euro la ~20k euro. Si asta se intampla la dealeri autorizati VW...deci se poate sa cumperi o masina de 1-2 ani, la 60% din valoare.

Am mai dat linkul asta...http://www.autokostencheck.de/VW/VW-Passat/Passat-V/passat-variant-2-0-tdi-3c_23523/wertverlust-restwert/

Am facut exact pentru masina ta, cu kilometrii aia, si mi-a intors ca ar costa cam 19000 EUR. ;) Asta e pretul conform Schwacke, de obicei pe piata masina ar trebui sa coste mai mult (pentru ca dealerii isi pun si ei ceva procente).

Masini fara probleme cu 25-30k km sub 20k n-o sa gasesti.

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!