Jump to content

CASCO

Fikat
 Share

Postare recomandată

discutam azi cu un amic broker de asigurari. intrebare: are cineva de aici casco pe masina? si daca da... in ce conditii? exista interesati? amicul meu mi-a zis ca in principiu se poate face... la nevoie clientul plateste 30-40% din suma... restul asiguratorul. ce parere aveti? dezbatem un pic problema?

in principiu ar fi nevoie de stiut: masina, marca, tipul, capacitatea, anul fabricatiei, si imbunatatirile (valorile in euro), si amicul meu va poate face o oferta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

elkan peter emil

da se poate discuta...

incep cu o intrebare..

in cazul unui eveniment ajungi la asigurator. se face evaluarea in general.

mam lovit de o chestie si anume , masinile mai vechi de 8 ani primeau dreptul la procurat piese de schimb dar numai de la dezmembrari..

in cazul masinilor noastre la desmembrari nu prea mai ai sanse sa gasesti piese, dar ai posib sa gasesti noi din import asai, dovedit cu cataloage cu pagini web , unde vad si pret.......

ei , oare asiguratorul accepta despagubire pe piese noi chiar si in conditiile cind noi suportam 30 - 40 % din daune ?

sa presupunem ca nu tu esti vinovatu atunci exista RCA , dar daca mergi pe mina RCA nu poti si cu casco , cel putin asa stiu.....

ca sa nu balacarim si sa ramin la subiect nu mai dezvolt si modalitatile cu bita si cu datun judecata a vinovatului..

Link către comentariu

Daca ai un accident din vina altcuiva si ai si Casco atunci poti sa iti repari masina pe Casco si sa ii lasi pe cei de la asigurari sa isi recupereze banii de la compania la care cel care te-a lovit are RCA.

Normal experienta asta am avut-o cu masini mai noi, reparate in service care aveau contract cu firmele de asigurare. Mie de exemplu la Golf II mi-a zis din start ca nu imi face Casco (desi il cunosc bine pe agent - e de la Allianz).

Andrei

sa presupunem ca nu tu esti vinovatu atunci exista RCA , dar daca mergi pe mina RCA nu poti si cu casco , cel putin asa stiu.....
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!