Jump to content

Nu Se Ridica Geamul De La Usa

Arabu'
 Share

Postare recomandată

Oops. Ai dreptate, scuze. Uitasem ca motorasul ala regleaza si oglinzile si cat despre nepotrivire nu stiam.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...
  • Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• F l o r i n

34

• kelu

16

• Al Bundy

9

• C o s m i n

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

@kmz-se aude ceva?in sensul daca se aud clemele coborand pe macaradaca a inghetat geamul pe rama incalzeste bine masina,si se va deschide.daca ai incalzit si tot nu merge e ceva acolo,in sensul ca e posibil sa se fi rupt clemele sau shufa(asta daca se aude un rontzait ceva).asteptam detalii

Link către comentariu

ieri am rezolvat problema mi-am luat inima in dinti si am fost la prietenu meu mecanic .. am desfacut fata de usa si porma si cealata bucata de tabla .. am scos geamu si cand surpriza mare .. shufa era rupta .. am fost pana la brick am cumparat si ne-am apucat de confectionat .. acum merge brici

Link către comentariu

Te rog, poti sa imi spui si mie cum ai rezolvat problema ca si io am pe partea dreapta problema cu cablu rupt si am blocat geamu macar sa stea asa provizoriu pana faceam rost de 4 milioane sa cumpar sistemul. Am incercat cu un cablu de bicicleta dar nici o sansa. Multumesc

Link către comentariu

@kmz-e bine ca ai rezolvat problema,insa iti spun din proprie experienta ca nu e solutia optima.eu am patit la fel,si a avut cipos shufa,si la fel,am masurat,taiat,facut noduri si mergea brici..asta 3 saptamani,dupa care la semafor,am coborat geamul sa fumez si a cazut de tot,si am ajuns la minunatul kit de macara=300ron.sper la tine sa tina mai mult,insa nu abuza de geam

Link către comentariu

bogdan_lampard08

Am si eu o problema cu geamul, dar cel din spate dreapta. Nu mai coboara nici de la butonul din fata de pe usa soferului si nu se aprinde nici lumina la deschidere. Ce ar putea fi?? :)

Incearca sa scrii mai pe intelesul nostru al oamenilor, data viitoare !

Link către comentariu

am un prieten caruia i sa rupt cablul, oare schimbarea cablului cu mare atentie nu rezolva definitiv problema adica sa tina ca cel original ? eu as vrea sa incerc sa rezolv cit mai bine iar apoi revin cu detalii

Link către comentariu

doar cablul nu il poti inlocui deoarece are pe el un opritor metalic si nu il poti da jos de el.

ai nevoie de un kit de reparare macara care contine tot si e undeva pe la 135 ron...

Link către comentariu

unde as putea gasi acel kit si ce cod are ? poate pe la noi nu stiu de acel kit . mie mi-au cerut la service 430 lei doar piesa si totusi e o mare diferenta

Link către comentariu

• 1 month later...

Dupa cum se poate intelege din titlu, am probleme cu macaraua geamurilor electrice.

Am vazut cum sta treaba demult acum cativa ani cand am luat un sistem cu totul SH de la un shop si m-a tinut numai pt 3 deschideri...si de atunci nu mai deschid geamul dreapta fatza.

Nu de mult a picat si cel de la sofer...si m-am ingrozit cat tre sa platesc pentru un sistem nou. In jur de 100 Euro.

In fine,

Stie cineva daca exista un kit de reparare a macaralei pt geamurile electrice pt Passat B5?

Am citit un topic pe passatforums.com unde un tip il repara cu ceva piese de la Audi A6, ...in fine o solutie de "do it yourself" interesanta dar nu chiar usoara.

Multumesc anticipat pt raspunsuri

Link către comentariu

Uita-te cu 2-3 post-uri mai in spate, sau vezi asta

Link către comentariu

• 1 month later...

revin pe acest topic .. acum 2 zile am inchis geamu de la sofer si era sa il sparg .. sa iasa de tot din rama ..am desfacut fata de usa .. si surpriza s-a rupt plasticu care ridica geamu din fata .. prietenu meu mecanic nu mai e prin tara .. deci tre sa o fac singur de data asta .. aveti idee unde as putea gasi plasticu ala .. sau daca se poate schimba .. ca nu am demontat de tot fata de usa .. m-am uitat pe gauri :angry: .. merci

Link către comentariu

vrei sa zici clema dupa sina din fata?cea din plastic alb in care intra clema de metal?daca despre aia e vorba,nu se gasesc cleme separat din cate am inteles de la volksparts si meteor,deci cam trebuie toata macaraua luata.eu asa am facut.numai la golf si bora se gasesc clemele separat.

Modificat de kelu
Link către comentariu

• 1 month later...

acu 2 zile,ridic geamul la golful din semnatura,dreapta-fatza si deodata se aude trosc...prevazator ca a patit ceva sistemul nu mai apas nimic si il las asa...

avand in vedere ca costa 300 ron la reprezentanta,mi-am incercat norocul cu inca 2 prieteni sa o desfac barem sa stiu pe ce am de dat banii.

surpriza...shufa era intreaga,in schimb nu vedeam defectul...asezam shufa pe drumul ei,pe rola de la transmisia motorului si cand colo s-a rupt o bucata de splastic de la clema de sustinere a capatului shufei...

mor de nervi,sa dau 300 de roni pe o bucata de plastic...improvizam...am facut o crestature cu un ac fierbinte in clema,am pus Shufa acolo,si pe deasupra ei sa treaca cealalat capat,ca sa il sustina...merge brici acum,fara nici un ban

dupa aspectul asta,nu mai fac abuz de modul confort adica sa forteze motorasul sufa pana se prinde de suprasarcina si taie curentul.

atentie,daca va vine alta idee de prindere a capatului shufei aveti in vedere ca nu permite toleranta decat cativa mm-trii.deci locul de prindere trebuie sa fie bine ales

Link către comentariu

numai la golf si bora se gasesc clemele separat.

Doar o completare!

Si la Audi se gasesc doar clemele. La A3 si A6 sigur.

La Passat am cautat, dar n-am gasit nimic.

Modificat de AndyG
Link către comentariu

• 2 months later...

Salut tuturor!!

As avea nevoie de ajutor..... vreau sa demontez geamurile din spate de la masina din semnatura!

Am demontat panoul si .....cam atat....mai departe e o enigma pt mine!

Ma puteti ajuta si pe mine cu ceva indicii sau ceva poze?? :Driver:

Link către comentariu

dupa ce dai jos fata usii te uiti pe panoul acela de tabla si sunt 2 dopuri de cauciuc rotunde. le scoti pe alea afara dupa aia o sa vezi mecaniscmul geamurilor pe acolo...lasi geamu jos pana vezi prin gaurile alea clemele in care e fixat...il desurubezi si gata geamu nu se mai tine in nimica

Link către comentariu

• Administrator
Ma puteti ajuta si pe mine cu ceva indicii sau ceva poze?? :Driver:

usaspatedemgeam1nr2.jpg

Sa ai spor!

Modificat de last
Link către comentariu

Imaginile sant pentru usa fata, dar procedura e la fel si pentru spate. Dupa ce ai lipit geamul cu banda ca imagine, desfaci toate suruburile de 6 ce tin panoul, yala si cele 2 suruburi ce tin geamul. Si gata.

post-8441-1219642892_thumb.jpg

post-8441-1219642915_thumb.jpg

post-8441-1219642919_thumb.jpg

post-8441-1219642923_thumb.jpg

post-8441-1219642947_thumb.jpg

Link către comentariu

Va multumesc pentru ajutor!!! :lol:

Link către comentariu

• 4 weeks later...

salutare, am si eu o rugaminte, imi puteti spune si mie va rog cat este un cablu pt geamul electric? mi s-a rupt si mie si as vrea sa stiu cam cat este si de unde il pot achizitiona, sunt din hunedoara multumesc mult

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Blestemul cu clemele rupte m-a ajuns si pe mine la golf 4,VA ROG ajutati-ma si pe mine cu un kit de reparare ca nu gasesc in tot brasovul...

Link către comentariu

• 2 months later...

Kit de reparatie gasesti doar la reprezentanta si costa in jur de 200 RON. O macara completa (dar fara motoras) la reprezentanta din iasi costa 420 RON.

Mi-a picat macaraua dreapta fata acum 2 zile (s-a incalcit-rupt sufa) si am cumparat o macara marca Pimax (sau pimex, nu mai retin exact), comandata pe baza numarului de sasiu. Am dus-o la mecanic si s-a potrivit foarte bine in gaurile pentru suruburi, insa nu sta lipita de portiera, ci are un mic distantier si mi-a zgariat geamul si folia :vaidecapulmeu:

Asa ca am dus-o inapoi la magazin, cu toate injuraturile de rigoare, mi-am luat banii inapoi (225 RON) si, dupa ce la alte 3 magazine de piese auto am gasit doar acest tip de macara, am gasit la al 4-lea magazin macara marca "Politehnica". M-a costat 240 RON si s-a potrivit la fix. Manopera 50 RON.

Asa ca evitati marca Pimax. NU SE POTRIVESTE la passat 2001 geamuri electrice.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!