Jump to content

Suport pahare Fabia

rvacaru
 Share

Postare recomandată

nasol moment jagoman,eu am montat suportul in aprox 5 minute.si eu am folosit surubelnita cu biti dar din fericire nu am scapat nimic inauntru.

Modificat de luus
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• FABIAn RuSu

42

• jagoman

24

• danym

23

• bebeko

15

Top Posters In This Topic

Posted Images

Buna tuturor. Stiti careva unde pot sa gasesc butoanele alea false de pe bord, cum e ala de incalzire luneta? Tembelul de proprietar anterior a dat niste gauri de toata frumusetea pentru fire suport telefon. Multumesc.

Link către comentariu

la reprezentanta la piese :D

mai mult de 10 lei nu cred ca te costa unul

Link către comentariu

• 5 months later...
mai sunt doritori? :rolleyes:

Parca as vrea eu un suport de pahar, daca se strang mai multi, etc de o comanda. Ce plastice se mai pot lua?

Link către comentariu

• 5 months later...

Salut. Cum se procedeaza pentru a comanda un suport de pahare? Care ar fi pretul? In cat timp l-as primi? Multumesc.

Link către comentariu

• 1 year later...

se mai ocupa cineva cu suportul de pahare ? daca da , cine ? pret ?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Sal! M-ar interesa si pe mine un suport de pahare, dar cum sa procedez? mitzaN ai aflat ceva detalii?

Link către comentariu

am luat de la un coleg de pe alt forum !

am avut noroc, e ca nou !

dar sincer, nu merita chiar deloc :D, nu e foarte util, eu l am luat mai mult ca moft :)

Link către comentariu

• 6 months later...

Incearca sa-l contactezi pe http://vwforum.ro/user/23036-fabian-rusu/

Cand am dat comanda (eu am adunat banii in cont de la mai multi, apoi am predat lui Fabian Rusu) parca a comandat cu cateva bucati in plus. Poate mai are.

Daca nu raspunde la PM am un numar de tel. dar nu stiu daca mai este valabil. N-am vorbit de mult cu el.

Link către comentariu

un pret aproximativ, o poza montat?

acum le folosesc pe cele dintre scaune

Link către comentariu

Nu inteleg ce margine nu ai?

Cand nu este montat suportul, este doar un plastic care acopera locasul ei. Acel plastic este demontat si suportul de pahare vine pus in locul ei.

Link către comentariu

am inteles

mai aduce cineva la un pret mai rezonabil? pe tot goagalu e 37 de lire ... daca mai pui si transportul ... te multumesti cu suporturile dintre scaune si torpedou

Link către comentariu

La vremea respectiva ne-am adunat multi, si pana la urma, costul de transport a fost impartit. Dar era comandata din Cehia. Costul final era undeva pe la 30 EURO bucata, parca asa imi amintesc.

Link către comentariu

In afara ca arata mai bine in bord, suportul este destul de nefolositor si prost gandit. De 30 euro mai bine iti cumperi altceva :)

Link către comentariu

mda, sa dai mai bine de 1mil pentru o bucatica de plastic ... pe care .... nu stiu cat de des o s-o folosesc ....

parca am vazut pe la VW un suport care se prinde de aerisitoare, mai sunt unele care se prind de portiera si nu cred ca ajung la pretul asta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!