Jump to content

Suport pahare Fabia

rvacaru
 Share

Postare recomandată

Am reusit sa-i fac cadou fabiutei la implinirea a 2 anisori un suport de pahar. Din pacate tipul de la care l-am luat (vezi pagina 2 a topicului) nu a avut decat 1 bucata ratacita si a spus ca nu mai aduce. Pret 150 lei. Maine incerc sa il montez. :icon_thumright:

Modificat de danym
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• FABIAn RuSu

42

• jagoman

24

• danym

23

• bebeko

15

Top Posters In This Topic

Posted Images

mie cand l-am contactat pe vremuri mi-a spus ca am gresit omul si el nu se ocupa de piese :blink:

anyway, intr-un final apoteotic, dupa ce a zis ca i s-a pierdut pachetul (asigurat) trimis cu vreo o luna in urma :huh: stimatul nostru ceh s-a jurat pe steagul patriei ca a trimis coletul magic care ar veni pare-se intr-o saptamana...asteptam si vedem

Modificat de FABIAn RuSu
Link către comentariu

Salutare. Eram curios ce s-a intamplat cu comanda facuta la nenea din cehia. Am vizitat siteul si imi facuse cu ochiul sistemul de senzori de parcare pentru fabia 2. Anyways, vroiam sa stiu cum decurge treaba cu livratul comenzii ca sa stiu daca ma apuc de strans banii sau nu:). bafta

Link către comentariu

comanda e pe drum

te cam abureste cehul si nu se tine de cuvant cu data expeditiei, dar in final trimite

comunica si foarte greu

probabil la comenzi mici e mai prompt

Link către comentariu

ok, merci de update:). O sa te rog sa mai dai un reply cand primesti comanda sa stiu o chestie sigura. Ciao

Link către comentariu

mie cand l-am contactat pe vremuri mi-a spus ca am gresit omul si el nu se ocupa de piese ;)

Din fericire a avut un suport ratacit. Am avut noroc.

Bine ca in final a ajuns coletul vostru cu suporturile. Se monteaza foarte usor, in cateva minute este pus. Instructiunile sunt in pagina a 2-a, multumim tzep.

Pun si eu poze cu bordul meu la care am reusit pe parcurs sa-i pun cd-player original, sertarul de sub cd-player si suportul de pahar. :)

post-6625-1223657191_thumb.jpg

post-6625-1223657205_thumb.jpg

Link către comentariu

Vesti bune. Cand vin la Cluj sa-mi iau suportul te anunt. Multumiri pentru colaborare.

Sper sa fie intreg coletul. :)

Link către comentariu

Danym , bucata aia de plastic pe care ai scos-o ca sa pui suportul de pahar se poate gasi undeva ? Se poate cumpara ca piesa ? Eu le am arse ( stanga si dreapta ) cu tigara si as vrea sa le schimb fiindca arata cam aiurea .

Link către comentariu

la reprezentanta la magazinul de piese... :) :lol: :lol:

probabil costa sub 15 lei amandoua...cam cat 3 pachete de tigari :lol:

Modificat de FABIAn RuSu
Link către comentariu

Asa am cumparat-o , cu alea arse ! Am 2 ani de cand nu mai fumez :) . Mersi de informatie :lol:

Link către comentariu

Danym , bucata aia de plastic pe care ai scos-o ca sa pui suportul de pahar se poate gasi undeva ? Se poate cumpara ca piesa ? Eu le am arse ( stanga si dreapta ) cu tigara si as vrea sa le schimb fiindca arata cam aiurea .

Iti pot da eu plasticul din dreapta, avand suport de pahar nu mai am nevoie de el. Nu cred ca gasesti maruntisuri ca plasticele astea la reprezentanta sau magazin auto dar poti incerca, poate le gasesti pereche. Ar costa mai putin decat transportul pt. o bucata de la mine pana la tine.

Link către comentariu

Se pot gasi maruntisuri. Eu am cumparat ornamentul ce vine deasupra CD-playerului. Adica cand schimbi Headunitul original cu altceva.

Daca nu gasesti acele plastice da-mi te rog codurile si incerc sa fac rost.

Cred ca ar costa aprox 15-20 RON bucata.

Eu pe a mea de sus am dat aprox. 15 RON. Am cumparat din Ungaria de fapt.

Link către comentariu

Mersi danym , dar m`ar interesa sa le am pe amandoua , sa nu mai umblu si dupa aia din stanga :) . Jagoman , codurile nu le stiu . Poate le stie cineva de pe forum :angry: , sa ni le dea si noua . Mersi

Link către comentariu

daca le demontezi, ar trebui sa le gasesti pe spatele pieselor. Cu respectivele coduri poti incerca la reprezentanta sa vezi un pret.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
la reprezentanta la magazinul de piese... :D :offtopic: :icon_cool:

probabil costa sub 15 lei amandoua...cam cat 3 pachete de tigari :rolleyes:

salut,

ce se aude cu suportul de pahar,avizul a-i spus ca a venit acum 2 saptamini?

Link către comentariu

marfa e in regula

in weekend o sa-mi fac timp de pachetele

pana marti, miercuri incerc sa le trimit

Link către comentariu

domnu rusu mai vin pachetelele alea?mai raspunde si tu la telefon.team sunat sapatamana trecuta ca eram in cluj

Link către comentariu

si eu tot sun... astept un raspuns... azi sunt la Cluj

Link către comentariu

sorry de "silence" - personal stuff :)

luus pachetul e in drum spre tine

jagoman iti dau eu un semn cand sunt disponibil astazi

Modificat de FABIAn RuSu
Link către comentariu

multumesc. azi am avut din nou treburi personale la CJ. Tot incercam sa te sun si ieri sa comunic ca vin, dar fara rezultat. Astept sa ma suni. De preferabil inainte de seara. Ar trebui sa mai ajung si acasa. Multumesc inca o data.

Link către comentariu

ma bucur ca e pe drum pachetul,in pegatura cu personal stuff,sper ca esti bine sau ca sau rezolvat

p.s.-inca te astept in tm la o bere

Link către comentariu

Sa inteleg ca voi ati stat 1-2 luni pana ati dat comanda , alte 2-3 luni pana a venit si inca apropae o luna de cand sunt venite dar nu ajung la voi . Toate astea pentru un amarat suport de pahare ? De ce nu puneti paharul in torpedou ? Ca are suport .

Link către comentariu

Eu pe 30 octombrie, cand am scris ultimul post, m-am intalnit cu "fabian rusu" si am instalat suportul. Pentru cei care cred ca este o manevra de 10 minute se pot insela. Noi pana la urma am reusit in aprox o ora. Orice neasteptat poate interveni. Noi a trebuit se demontam o parte din bord si plasticul din mijloc dintre scaune. Motivul, a picat un cap de la surubelnita pe care am folosit in interior, si am cautat-o. Asa ca sa fiti pregatiti de orice.

Dupa ce am remontat CD-ul la loc cum trebuie am observat ca nu va incomoda deloc.

Multumesc.

Ps. Dl IO, pana a sosit suportul sa nu crezi ca nu am avut pahare in masina. De acum incolo am si suport original ce la noi in tara ar costa pana la 300 RON. Eu zic ca merita.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!