Jump to content

Suport pahare Fabia

rvacaru
 Share

Postare recomandată

imi iei si mie maxi dot daca dau comanda?

banii cum ti i trimitem? prefer card (ing / transilvania / bcr)

intreaba l pe ceh daca are cont de moneybookers sau daca isi poate face (comision aproape 0 la transfer de bani)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• FABIAn RuSu

42

• jagoman

24

• danym

23

• bebeko

15

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu mai are maxidot si nici nu crede ca mai poate aduce pentru ca nu se mai fabrica. Si eu am vrut sa cumpar.

Link către comentariu

naspa...

ganditi va atunci la moneybookers.com ca si metoda de plata catre el sau intre noi!

Link către comentariu

Vreau si eu. Treceti-ma pe lista, dar plec in strainatate pana pe 21iun, sa stabilim cum platim.

Link către comentariu

ne omori :D

trimite-mi datele: mess id si nr telefon pe PM

Modificat de FABIAn RuSu
Link către comentariu

Sorry, pt ca revin asa tarziu. Cum a ramas, cui ii dau banii si cand? :huh:

Link către comentariu

asterix ai PM

lista ramane deschisa pentru cei interesati deoarece cehul intra in vacanta de training 1 luna de zile , deci probabil nu vom putea lansa comanda decat ulterior

Link către comentariu

Stie cineva codul corect pentru suport? Ce am gasit eu pe alt site nu este bun. Am gasit 6Y0-962-532.

Link către comentariu

Proaspat revenit de la "carcera" (insa cu dintii foarte ascutiti) pentru ca am aparat onoarea (citez) "sorei mai sarace" a VW, in speta a Skodei si mai exact a Fabiei,

tin sa aduc la cunostinta celor din lista pentru suportul pahar ca cehul m-a contactat si mi-a spus clar ca povestea cu comanda se amana pana dupa 18.07, fiind plecat cu Skoda development (in ceva training). So..patience...my friends

Link către comentariu

asteptam....asteptam....

trece vara si vom avea nevoie de suporturi incalzite pentru iarna....:evil:

Link către comentariu

• 4 weeks later...

revin cu lista listelor:

1. FABIAn RuSu

2. asterix85

3. danym

4. adrian1956

5. danct

6. luus

7. jagoman

8. Rodeo

cine mai doreste suport pahar sa spuna acum

Link către comentariu

Saltut,eu doresc un sertar scaun pasager si suport ocheliari(430+550 kc) pentru Fabia2,pe site am vazut ca apare;se poate?

Modificat de repciuc_alexandru
Link către comentariu

sigur ca se poate

legat de cutia de sub scaun eu zic ca o gasesti mai ieftin la dealer aici (cel putin asa e la Fabia 1)

intereseaza-te de preturi la ambele piese intai, iar cand esti lamurit da-mi un PM cu ce vrei exact, yahoo id, telefon, adresa

Link către comentariu

Ai dreptate,la ceh ii mai scump si ma mai si complic cu transport cu toate tampenile.Mersi oricum! :P

Link către comentariu

• 5 weeks later...

Asteptam ultimii doritori pt finalizarea comenzii (pana la urma... :icon_thumright: )

Link către comentariu

Ideea este ca nu stiu cum ar arata pe ambele parti sau daca nu ar deranja la volan. Sa fie chiar numai de design nu mi-ar trebui. Incerc sa-mi fac o parare daca verific mai indeaproape "situatia pe teren".

in stanga head-unitului nu se poate monta suportul pt ca frameul de plastic in care se introduc accesoriile nu are loc pt asa ceva (doar in dreapta exista spatiu)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

cea mai simpla varianta ar fi tot un suport de pahar mec donalds, totusi 3 milioane sunt niste bani pentru un suport de pahar,daca jay leno sta fara suport de pahar intr-o masina de 1 milion de dolari eu zic ca si noi reusim,deocamdata practic suportul mec donald's

Link către comentariu

nici macar la reprezentanta nu e 3 milioane, e 274 ron

la noi pe topic e 55 euro.... :P

prefer sa beau din sticla din spatele scaunului soferului decat din nush ce suport de la producatorii aia de carne de strutiocamila pentru american stupid people

Link către comentariu

sunt sigur ca toti cei ce ne-am adunat si am plasat comanda pentru suport avem aceeasi parere cu Fabian, altfel nu ne-am fi gandit la varianta aceasta. mai ales, ca daca nu ai nevoie de suport o faci sa dispara acolo de unde a aparut.

Si nu in ultimul rand nu este o improvizatie ci o solutie standard asigurat de proiectanti.

Deci in ciuda a astfel de interventii ca a lui Martynel raman bucuros pe pozitia de asteptare pana la livrare.

Link către comentariu

a zis ca saptamana asta le trimite

sper sa se tina de cuvant

Link către comentariu

Up........ adica vreo veste despre transport?

Sunt deja curios cum va arata la locul lui. :)

Link către comentariu

• 3 weeks later...

still waiting.... voi? cehul?

Ne adunam si mergem pana la ceh sa-i atragem cu ceva atentia?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!