Jump to content

Suport pahare Fabia

rvacaru
 Share

Postare recomandată

Ca sa fie totul transparent postez aici ce mi-a trimis cehul:

"Hi,

prices is here

1) for the order of 6 can holders (only) + the price of shipping

a) payment by Western Union:.... 164 Euro plas shipping 25 Euro

b) payment by transfer into bank account:.... 149 Euro plas

25 Euro

2) for the order of 6 can holders + 1 maxi-dot + the price of shipping

a) payment by Western Union:....357 Eurol plas 29

b) payment by transfer into bank account:.... 325 Euro plas

29 Euro shipping

if you want the maxidot Ineed to know your engine and model year of the car.

S pozdravem

Best Regards

Ales Prazak

www.auto.asp2.cz

+420 777 177 037

------------ Původn

Modificat de repciuc_alexandru
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• FABIAn RuSu

42

• jagoman

24

• danym

23

• bebeko

15

Top Posters In This Topic

Posted Images

FABIAn RuSu

Fa si tu un subtraction din sumele de mai sus...

Mai mult decat se ofera pe siteul cehului nu stim nici noi

Da-i un mail si intreaba-l direct ce te intereseaza, iar daca vrei sa comanzi impreuna cu noi tine-ne la curent

Link către comentariu

Cred ca ar fi mai bine sa ne dea cehul nr de cont, iar unul din noi sa stranga banii de la restul si sa ii trimita pe toti odata la ceh. Intre noi ma gandeam sa trimitem banii prin mandat electronic la posta. Asteptam sa ii vina si maxi-dotul lui Danym si pe urma facem comanda? Pt mine nu-i garaba.

Link către comentariu

derailed s-a retras

danym ^^^^

adrian1956 nu a mai dat nici un semn

deci am ramas doar 3: moi, danct, asterix

daca tot o amanam o sa ne apuce iarna in ritmul asta

la transfer bancar in contul cehului ceva suma tot e de platit ca si comision; o sa ma interesez sau daca ai mai mult timp asterix poti sa o faci si tu

Link către comentariu

a revenit adrian1956 in schema

deci suntem 4....

Link către comentariu

La ce banca are cehul cont? Daca acea banca este si la noi comisioanele sunt mai mici si transferul mai rapid si sigur. Inca ceva, contul este in euro?

Link către comentariu

la un suport de pahare ma bag si eu.spuneti numa cum sa va trimit banii,eu sunt in timisoara.

Link către comentariu

Vreau si eu un suport pahare din ala original daca am inteles bine. Eu pot ridica marfa din Cluj.

Link către comentariu

Tipul din Cehia momentan nu are maxidotul pt. ca nu se mai fabrica. Asadar raman doar cu suportul de pahar.

Ce ati mai facut pana acum, a strans cineva banii, cand se da comanda ? Vreau sa particip si eu.

Link către comentariu

Eu zic ca ar trebui sa stabilim un termen limita pana la care sa strangem banii si sa facem comanda. Nu are rost sa o lungim atat. Cine da banii pana atunci bine, cine nu vrea inseamna ca nu e interesat.

Link către comentariu

Exista ceva garantie ca se vor si livra produsele? Poate tipul sa trimita o factura? Sa fie achitata prin virament de noi si apoi livrata?

Cine strange banii?

Link către comentariu

Intai se face plata apoi tipul trimite marfa. Cehul pare de incredere si sunt multi care au mai cumparat de la el. Problema e ca noi nu prea suntem hotarati iar cehul raspunde cam greu la mailuri. Si asa ne invartim in cerc.

Link către comentariu

Imi fac un cont ICQ si incerc sa dau de urma cehului, sper ca revin cu detalii pozitive.

Link către comentariu

Haideti domnilor, ca pe 18 Iunie intra vanzatorul in ceva "concediu" de training. Apoi avem de asteptat o luna. Eu sper ca maine sa-l prind cumva pe ICQ si sa discut ca el. Chiar ar trebui sa ne decidem repede.

Incerc sa revin cu datele pentru eventualul transfer bancar.

Link către comentariu

Scuzati intarzierea dar am fost netless din cauza unui traznet :(

Asadar lista confirmata prin PM pentru suport pahar este

1. FABIAn RuSu

2. asterix85

3. danym

4. adrian1956

5. danct

la care se adauga:

6. luus

7. jagoman pe care ii rog sa-mi confirme participarea trimitandu-mi mess idurile si numerele de telefon pe PM

Voi centraliza eu comanda

Cehul are cont bancar in Euro la Komercni banka Praha

Ramane sa stabilim daca efectuam plata prin western union sau prin transfer bancar in contul lui

Astept pareri

Link către comentariu

Conform cehului transportul dureaza aprox. 1 saptamana.

Ce priveste modalitatea de plata:

- Western Union este mai scump din cauza comisionului mai mare, dar dupa cum stim, cred cu totii, este instant, adica cam 10 minute

- transferul bancar poate dura in cazuri nefericite si o saptamana, asta spun din experiente proprii.

Daca luam in calcul ca pana se strang banii, pana se face transferul bancar.... poate vom avea suporturile doar in August, dat fiind faptul de "concediul" de o luna din 18 Iunie pana in 18 Iulie publicat si pe site.

Dupa calculele mele la 7 bucati cu Western Union am iesi in jur de 30 euro pe bucata. E si asa mai ieftin ca de la reprezentanta? Stie careva preturi autohtone?

Astept si parerile altora.

Link către comentariu

Cine a mai cumparat de la ceh a optat tot pentru Western Union (oricum ceva comision si la transfer bancar exista si nu stiu daca merita diferenta de cost care s-ar putea sa fie infima)

Eu zic sa ramanem pe W.U.

Timpul real de asteptare e 2 saptamani

Astept raspunsul si calculatia lui in legatura cu cele 7 bucati

P.S. suportul la Compexit Cluj e 274 ron, prin Bucuresti e 290 ron...;)

Link către comentariu

Bun, deci ideea este sa plasam comanda cat mai repede sa ne trimita inainte de 18 Iunie ca altfel chiar avem de asteptat.

Suporturile acestia se pot monta doar pe partea dreapta?

Oricum am drum la CJ Marti sau Miercuri eu aduc banii atunci, sper ca nu e prea tarziu.

Fabian, da-mi te rog un PM cu numar de mobil sa te sun cand stiu exact ziua sa ne intalnim si sa las banii.

Cat despre calcule, eu am luat in calcul pretul prin transfer bancar ca cel fara comision(oricum s-ar putea sa aiba si comisionul din Cehia inclus) am calculat pentru 7 bucati, am adaugat 25 euro "shipping" si am impartit la 7. Desigur astfel am rezultat cat de cat aproximativ.

Nu ofera nici un discount la mai multe bucati?

Modificat de jagoman
Link către comentariu

cu banii chiar e inca devreme

eu astept sa-mi scrie inca cehul despre ce v-am spus pe partea stanga daca vrei se poate comanda varianta pentru right-hand-drive (nu stiu daca cehul o are); te intereseaza?

Link către comentariu

Ideea este ca nu stiu cum ar arata pe ambele parti sau daca nu ar deranja la volan. Sa fie chiar numai de design nu mi-ar trebui. Incerc sa-mi fac o parare daca verific mai indeaproape "situatia pe teren".

Daca tu strangi bani si faci tranzactia eu prefer sa las banii cand am drum la CJ si sa nu am un drum doar pentru asta, dar nu vreau nici sa raman fara suport.

Link către comentariu

nu te mai gandi la suport pe stanga

incomodeaza si la blocul din dreapta volanului si la accesul la radiocd

ti-am dat un semn pe mess

Link către comentariu

Haideti sa trimitem banii pana marti iar miercuri deja sa facem comanda. Fabian sa ne trimiti pe privat sau pe mess. contul unde sa-ti viram banii.

Link către comentariu

da, iar transportul intern se va face prin curierat rapid cu ridicare de la sedii sau la usa si plata ramburs

aveti preferinte?

eu m-am gandit la Cargus

Link către comentariu

Suportul de pahar nu merge pe partea stanga deoarece incomodeaza la condus + accesul la radio.

Ceea ce ma distreaza, este faptul ca multa lume isi doreste cu "ardoare" un suport de pahar care, din pacate, nu are mare utilitate fiind prea mic.

Arata bine in bord, dar ... cam atat.

Link către comentariu

Sa facem noi comanda mai intai si dupa asta o sa avem timp sa ne gandim si la transportul intern. :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!