Jump to content

Suport pahare Fabia

rvacaru
 Share

Postare recomandată

pana urma de unde l-ai comandat si cat a costat? pretul care l-am mai vazut in topic mai devreme este pentru o bucata sau pentru doua?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• FABIAn RuSu

42

• jagoman

24

• danym

23

• bebeko

15

Top Posters In This Topic

Posted Images

la dealer costa ~230 RON

la volksparts am intrebat, au zis ~ 250 RON

eu l-am luat cu 30EUR, de la cineva care aduce piese pt skoda din cehia, la pret ~ fabrica :somnmare:

pretul este pentru 1 bucata. nu stiu daca se pot monta 2. din cate am inteles exista o varianta pentru noi, si una pentru anglia. nu m-am uitat de curiozitate dc exista posibilitatea montarii si pe partea soferului, dar dpdv practic oricum este aiurea, pt ca ar te-ar incomoda la condus (fiind destul de aproape de volan)/ti-ar bloca accesul la maneta pt stergatoare/si ti-at fi f f greu sa umbli la cd-player. parerea mea :screwy:

Link către comentariu

Cunostinta ta mai poate aduce? Ca s-ar putea sa fie mai multi interesati. 1 mil e mai putin de jumatate din pretul de la noi ...

Link către comentariu

Nu loveste de casetofon cand e deschis suportul ? Vad ca la tine fata de casetofon lipseste in poze.

Link către comentariu

multumim de informatii. poate faem o filiera de suporti de pahare :vaidecapulmeu:, vad ca lumea e deja interesata. umplem portbagajul?

Link către comentariu

b77eru: cu multa placere.

@stefan_ieu: omul care mi l-a adus poate aduce orice piese oem pt skoda. am dat de el pe forumul computergames. sper sa nu se considere reclama... dc vreti va dau un pm si va spun userul.

@bebeko: am postat o poza si cu fata pusa. nu e tocmai unghiul perfect dar oricum, nu loveste de casetofon - si la mine fata este si putin iesita in afara. ma lovesc putin de el dc trebuie sa ajung la ultimul preset pt radio. dar avand in vedere ca acolo e info pro pe care il ascult f f rar, e ok :vaidecapulmeu: exista doar doua mici inconveniente imo: 1. dc aveti sertar in consola, ca mine, atunci nu prea puteti sa il mai deschideti dc aveti ceva in suport, si 2. dc aveti fata rabatabila la cd/mp3 player, atunci va trebui de asemenea sa inchideti suportul de pahare dc vreti sa schimbati cd-ul.

oricum, pe mine nu ma deranjeaza, si imi va fi f folositor, avand in vedere ca va veni in curand o cotiera oem, care se va monta in locul suportului de sticle dintre scaune.

dc va mai pot ajuta cu ceva, sa ma intrebati.

bafta!

sany0196bc0.th.jpg

Modificat de tzep
Link către comentariu

Arata super bine, felicitari si multumim pentru informatii.

Referitor la cotiera oem, ce sistem de prindere are? Si care este pretul?

Link către comentariu

@tzep, poate aduce numai piese mici? un spoiler de RS m-ar interesa :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

angel: multumesc si eu pt aprecieri.

:evil: cotiera este identica cu cele pt golf4/bora/o1, dar sistemul de prindere este adaptat special pt fabia. uite un link sa iti faci o idee: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=4978

ca si pret, probabil in jur de 200EUR. am sa postez mai multe detalii pe topicul de cotiere cand o sa vina.

akebono: habar n-am, in principiu aduce orice piesa oem skoda, mie asa mi-a spus. cel mai bine iti dau un pm sa iei legatura direct cu el.

Modificat de tzep
Link către comentariu

Daca se face lista pt suportul de pahare ma inscriu si eu

Link către comentariu

Ma inscriu si eu la un suport de pahar!!!plata pe loc fara comentarii,chiar m-ar interesa la pretul asta! :rolleyes:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

In atare conditiuni, ce zice domnul "tzep" ne ajuta sau nu? :D

Link către comentariu

nu e vorba de nici o lista. cum am spus si mai sus, e vorba de o persoana care aduce diverse piese de skoda. ca sa nu se creada ca am vreo legatura cu omul respectiv sau ca exista vreun interes financiar pt care sa ii fac reclama nu am postat direct pe thread cum sa dati de el. in concluzie, va trimit cate un pm cu detaliile, si vb direct cu el. bafta!

Link către comentariu

• 1 month later...

Cumparat, montat, arata bine :Driver: Pret 120 ron.

Link către comentariu

Suportul este identic cu a lui Tzep, o pagina mai inapoi... :)

Link către comentariu

Vreau si eu un contact de la el...ca ma intereseaza si pe mine

Link către comentariu

O mica completare la pozele lui Tzep : butonul B nu este nevoie sa se scoata, in rest am pastrat instructiunile de montaj si in 5 minute e ... gata :rolleyes:

Link către comentariu

• 6 months later...

Super How-To ...

Vreau si eu suportul ! Te rog imi poti da PM cu datele de contact al tipului ce il aduce ?

Multumesc !!!

Link către comentariu

tipul ala de pe computergames nu mai aduce...am vb eu cu el si l-am rugat vreo 3 luni. ..pana la urma am vb cu valix si am comandat din cehia. Vorbeste cu valix si vezi cand mai face comanda :Driver:

in alta ordine de idei...la mpr-playerul meu ma jeneaza un pic..ca vine peste butonul de inainte inapoi la melodii. Si altceva, e putin adinc..asa ca os ticla de 0.5 nu sta foarte bine acolo. Din experienta am vazut ca cel mai vbine stau in el cutiile de cola/fanta/sprite cele mici de 1 leu. Alea se potrivesc perfect ;)

Modificat de Jacku
Link către comentariu

Ok , merci mult de info, il contactez pe valix. Nu cred ca ma va jena la controlul playerului pt. ca am cd player-ul stock, Symphony.

Modificat de derailed
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!