Jump to content

Detalii A4


PGV
 Share

Postare recomandată

Urmatoarea configuratie :

A4, an fabricatie 1998, 1.8 T, quattro.

Ma intereseaza si pe mine performatele masinii, 0-100 , consumul, urban, interurban, viteza maxima care o atinge (eu am reusit 230 km/h).

Inainte de a pune acest topic m-am documentat, dar in majoritatea cazurilor gasesc despre A4 nou, sau despre A4 ca al meu da fara quattro, sau pe autoshow scrie un timp, pe carfolio altul. Ma intreb dfaca stie cineva concret acest lucru.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

apropo de consum, exista un sticker sub mocheta din portbagaj, in compartimentul rotii de rezerva; daca nu ma insel, pe ultimul rand exista 3 valori care reprezinta consumul la 90, 120 si oras (nu sunt 100% sigur de ordinea valorilor, dar oricum e scrisa si semnificatia codurilor pe sticker)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

:study: , am incercat azi si am reusit un 10,5s pana la 100(3 persoane in masina), dar a fost o singura incercare si am gresit-o in a doua. Nu fac mai multe incercari ca nu am permis si e riscant.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

daca vrei si ai unde (si ai casco) pot sa incerc eu pt. tine :study:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Intrebare : printre mai multe variante de up-grade , se afla si un a4 avant de 2.5tdi - 150 cai , din 2001 , la vreo 150.000km , tipttronic ; nu prea stiu mare lucru despre motor si cutia respectiva , m-ar interesa niste pareri , costuri de intretinere , fiabilitate , etc ... sunt convins ca vor fi toate mai scupme decat la golf , dar ma tenteaza mult .

Multumesc in avans celor care-si vor exprima parerile .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ce iti pot spune este ca, spre deosebire de Golf, A4 are punte cu brate paralele pe fata. Aceasta inseamna in total 8 brate de duraluminiu cu pivoti ne-demontabili la un cost per bucata intre 2.5 si 4M aftermarket.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

:D PIVOTI DE JOS...CEI CU BRAT TREC BINISOR DE 4 MILIOANE...ASA CA CINE ISI IA UN AUDI Ax E DOMN SI IN MASINA SI LA SERVICE!!!

MASINILE SUNT SUPER DAR NU LE RECOMANDAT CELOR CARE FAC ECONOMII :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!