Jump to content

skoda fabia

b77eru

Postare recomandată

Mai are un pic si implineste 1 an. mai precis in decembrie. deja ne-am facut planuri pentru ziua ei. mergem pana la moeciu. nu a fost niciodata pe serpentinele de acolo dar isi doreste foarte tare. asta sigur a luat-o de la mine. de la maicasa a luat culoarea si cateva optionale. cine este ea? fabia mea.

model avantaj:

1,2 htp (64 cai)

rosu corida

standard:

- computer de bord

-inchidere centralizata

-servodirectie

-airbag sofer

-aer conditionat

-torpedou climatizat

+alarma (multumiri dealer)

optionale:

-abs+eds+asr

-airbag pasager

-proiectoare ceata

-scaune fata reglabile pe inaltime

apoi in timp adaugat CD Player MP3 Clarion DXZ558RMP 4

Modificat de b77eru
Link către comentariu
  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• b77eru

22

• bebeko

11

• rvacaru

2

• Cristian

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sa o stapanesti sanatos. Jantele sunt OEM ? Seamana cu cele de la Golf GTI, Detroit, parca :P. Si IC-ul arata bine de tot. Verdele era destul de comun.

Cand pui xenon schimbi farul cu totul ?

Modificat de unknown_web
Link către comentariu

Frumoasa! Sa aveti grija de altul in continuare, cat mai mult timp!

Pe cand vopsesti oglinzile? Apoi... tamburii, etrierii?

Modificat de o3_cep
Link către comentariu

o sa vopsesc etrierii si tamburii cu negru. oglinzile si incuietorile o sa le fac culoarea caroseriei.

xenon pun fara sa schimb farul caci un far cu bulb e 250 euro. exact atat e sa pui xenon pe farul acesta. nu are rost sa il schimb.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

hehe fuse si se duse la partea electrica. da crede-ma, merita incercarea, nu regret nici o secunda.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

nu am mai scris pe aici de ceva vreme...abia ce m-am intors de la pitesti. am reusit un consum pe 25km (drum in lucru) mers in medie cu 75km/h cu a 5, un consum de diesel 4,1l/100km. cei mai carcotasi or sa spuna ca un diesel consuma si mai putin - stiu asta dar e cam pe acolo, nu mai fiti asa rai, ca mai eram si cu sotia in masina si catelul (50kg+) :D.

saptamana viitoare urmeaza folie - s-a aprobat bugetul, si incercam de craciun o plafoniera de passat w8.

Link către comentariu

sa o stap sanatos !

daca imi permiti 2 sfaturi, pt ca masina arata foarte bine cu jantele alea:

1. ti-am zis si duminica...suspensie. suferi, dar merita :D

2. am vazut ca pe portbagaj se vede inca unde era scris FABIA. trebuie sters mai bine :D

oricum apreciez scoaterea scrisului de pe portbagaj si montarea jantelor.. foarte tare!

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

Subscriu la schimbarea suspensiei..eu am acum de Fabia RS..si e diferenta semnificativa.

Daca vrei dam o tura sa vezi cum e.

Link către comentariu

multumesc pentru aprecieri pozitive si negative. sunt binevenite. este adevarat ca o suspensie sport aduce o stabilitate sporita si un look pozitiv, dar am aflat ca exista o sansa ca in primavara sa reusesc sa schimb masina cu un golf v. astfel nu doresc sa mai fac mare lucru la masina pentru ca strang toti banii pentru modificarea golfului :). ii mai pun folie si plafoniera, ma mai gandesc daca merita sa ii mai fac ceva (masina ramane in familie-probabil sotia-si astfel nu imi pare rau pentru ce am facut pana acuma).

dar pana atunci mai e si promit sa scot fabia definitiv de pe spate si sa ii pun si niste pozitii albe :) . daca per ansamblu am reusit sa va atrag atentia si sa considerati ca e cu gust atunci sunt multumit. suntem o comunitate si parerile voastre conteaza pentru mine.

Link către comentariu

frumoasa asta mica :)

ce anuma ai facut la indicatoarele de bord? ele originale sunt verzi nu? si le-ai facut albe...sau e vb de altceva :)

Link către comentariu

asa este, originale sunt verzi. am schimbat ledurile, sunt explicati pasii la tuning fabia. pot sa iti spun ca noaptea arata super, chiar si in zilele cu nor. :D

Link către comentariu
  • 1 month later...

revin cu noutati. nu am mai scris de ceva vreme aici dar se pregateste ceva. am fost la pba acum 2 zile si mi-am comandat pachetul de lumini de la comfortline golf4, adica acele lumini din spate cand deschizi usile. urmeaza sa soseasca luni si le si montez.

am schimbat de 3 sapt stergatoarele cu unele aero si sunt multumit.

am gasit o cotiera la augsburg si maine cred ca ma duc sa o iau daca nu gasesc o oferta mai buna in seara asta :beerchug:, si sper sa o montez pana sambata.

am vorbit pentru folie numai spate pentru saptamana viitoare caci nu se putea asta din lipsa de spatiu...

in fine cine vine duminica viitoare la intalnire o sa vada ce a iesit. oricum nu ma opresc aici. idei mai sunt destule.

Link către comentariu

Bravo! Vad ca te misti repede :beerchug: Planuri multe... si insemnate.

Cotiera si folie vreau si eu la a mea. Urmeaza. La cotiera, sunt curios cum se monteaza, ca eu nu vreau sa gauresc nimic in plasticul dintre scaune. Asa ca duminica ma inscriu la "vizionare". ;)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

ultima achizitie: cotiera neagra - imitatie piele, luata de la augsburg, model golf4. prinderea este extrem de simpla, prin 4 suruburi :(. sunt foarte multumit de ea. imi pare rau ca nu am ajuns sa pun si plafonierele in spate pentru o lumina mai buna in masina. dar am nevoie in schimb neaparat de folie pentru ca nu mai suport diversi care nu au farurile reglate si ma termina. neaparat sapt. viitoare sau in 2 sapt. imi pun folie pentru ca risc sa orbesc.

post-5617-1169742866_thumb.jpg

Link către comentariu

265 lei - model golf4. modelul identic pt fabia costa 320 lei si era de culoare gri, la fel ca cel pt logan - urata culoare.

Link către comentariu

Imi place ca bagi bani in accesorii aproape cat in intreaga masina :blink: Dar... bafta pe mai departe. Imi place cum iese.

Daca vrei sa pui acele lumini pe spate in interior , nu pierzi cumva garantia pentru ceva pe acolo ??? Chiar sunt curios.

Link către comentariu

pai de cand am schimbat lumina in bord...ce garantie la partea electrica mai am?:D pot sa imi fac de cap acum.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!