Jump to content

directia de la gogosar

sabin
 Share

Postare recomandată

vreau sa-mi schimb capetele de bara si nu stiu daca pe partea stanga se pot scoate deoarece chestia(tie rods cred) in care se infileteaza este neajustabila (cine stie cum ii spune la chestie il rog sa ma scota din besna)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

capetele de bara, pe stanga, au filetul invers la broasca....asa o fi si la gogo

Link către comentariu

Tre' sa scotzi bara asha cum e si sa te duci cu ea la Ciclop Magheru sau in alta parte unde se repara. Capetele alea sunt sertizate, teoretic arunci toata bara si iei alta... :scratch: Ei o sa le desfaca asha montate in bara, si le reconditzioneaza.

Link către comentariu

multumesc de raspuns, o sa cumpar toata bara si nu o sa ma complic cu reconditionarea

Link către comentariu

De ce?!?!?! Am intzeles ca aia le repara bine. Daca imi aduc bine aminte, parca era 100.000/buc. Oricum, daca o skimbi, n-o jeta la gonoi.

Link către comentariu

nu arunc nimic azi scot capetele de bara pe drepta si am inteles ca sunt destul de bune.Daca iti trebuie ti le dau cu placere.

oricum mai vorbim

Link către comentariu

buey!!!! sunt trist... am aflat ca autobuzu' meu n-are diverse chestii pe dedesubt... ca de ex frina pe spate ....amortizoru' ala de directie..... si alte alea......dar voi avea o punte de fatza in plus.... asha ca ash putea face vreun schimb cu cei interersatzi... A! si poate ar fi mishto sa facem un topic despre gogo..... acum ca suntem deja 3.... :study: ...la mai multzi :D

Link către comentariu

...dar voi avea o punte de fatza in plus...

Adica? iei unul de piese? Sa-mi zici si mie, sa fagocitam impreuna...

S-ar putea sa ma pasioneze corpul puntzii, daca nu-l pastrezi. :ok:

Link către comentariu

Sabin, m-am uitat ieri sub gogo. Intr-adevar, bara de pe stanga e sertizata. Parerea mea e sa compari lungimea barei din stanga si a celei din dreapta, si daca e aceeashi, sa faci rost de bara demontabila (cum e cea de pe dreapta), ca sa nu mai scimbi cu totul.

Link către comentariu

nu iau bre unu'... omuletele mi-a livrat autobuzul cu punte de rezerva :)

Link către comentariu

Parerea mea e sa compari lungimea barei din stanga si a celei din dreapta, si daca e aceeashi, sa faci rost de bara demontabila (cum e cea de pe dreapta)

corect o sa verific dar o sa o schimb mai incolo pt ca dupa ce am pus tot ce se putea pe directie acum merge perfect.

in rest va astept cu o propunere de intalnire pt ca eu practic pot sa vin oricand

Link către comentariu

pai.... sa pun si io motoru' la locu' lui si p-orma... oricind...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!