Jump to content

trendline vs comfortline

teddy__
 Share

Postare recomandată

salut

am un focus din 2000 TDI si ma bate gandu' sa-l schimb cu un golf + 1.4 benzina

dilema mea este :trendline sau comfortline?

merita aprox 1000 euro in plus pt. comfortline?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da. Merita cu vanf si indesat. Primesti extrem de multe chestii de banii aia.. unele chiar importante. Tempomat, scaune cu suport lombar reglabil, scaune reglabile pe inaltime, jante. Pe langa asta primesti si insertii de aluminiu in bord si usi... care altfel sunt dintr-un plastic oribil.

Link către comentariu

Daca crezi ca accesoriile suplimentare pe care le obtii in plus iti sunt necesare sau folositoare, achizitioneaza un confortline. Eu am un trendline si cred ca merita sa mai pui 1000 de euro si sa iei varianta urmatoare. Pe langa accesoriile enumerate de NetFlow as mai putea adauga: oglinzi laterale in culoarea masinii (la TL sunt negre), buzunare pe spatarele scaunelor din fata, cotiera in spate, faruri de ceata (si crede-ma sunt foarte folositoare noaptea, pe strazile slab iluminate), lumini de citit in spate doua ( fata de TL care are una), priza 12V in habitaclu si in portbagaj si ... cam atat. Iti sugerez, ca proba determinanta practic, sa te duci intr-un show-room la un dealer VW si sa-i rogi sa-ti arate diferentele intre un TL si un CL (asta ar insemna sa aiba ambele niveluri de echipare). Si inca ceva: am inteles de la cel cu care am discutat la Midocar ca scaunele de la varianta CL sunt mai confortabile decat cele de la TL (excluzand suportul lombar si referindu-ne doar la forma acestora). Eu ma simt excelent pe scaunele golfului meu si chiar daca am condus o perioada mai indelungata de timp continuu, nu ma simt obosit sau intepenit de spate, dar, cred ca un plus de confort la scaune iti creeaza o stare si mai accentuata de bine si de relaxare, stare pe care ne-o dorim cu totii de la o masina. Numai de bine !

Link către comentariu

eu am preferat TL dar cu pachete mai misto in general am iesit tot cat un CL dar cu alte chestii pe el. Senzori lumini / stergatoare etc ... depinde ce vrei...

Link către comentariu

Stau in dubii si eu..TL vs CL..as dori sa-mi spuneti, in masura in care aveti cunostinta, cit ar costa jantele Misano (care sint serie pe CL)..nu le-am vazut pe nicaieri ca optionale, dar poate stiti ce pret au. Ma gindeam ca jantele ar merita, clar..la fel si proiectoarele ceata si tempomatul. In rest, la gadget-uri gen lumini citit spate nu tin neaparat.

Multumesc!

Link către comentariu

Pai jantele Misano nu se vand decat cu CL, asa ca poti sa iti iei gandul daca vrei sa le iei separat. :offtopic: Implicit, uite-te dupa alte jante daca vrei TL.

Link către comentariu

Alege comfortline MERITA fata de trend ....eu am si sunt super multumit de dotari......si sigur ai sa constati si tu mai bine dupa ce iti iei Confort. Pe mine sincer nu ma atras diferenta intre Comfort si Sport.......mi sa parut ca nu merita banii, dar de la Trend la Comfort este diferenta consistenta.

Link către comentariu

Salut . Hai sa definim ce inseamna "diferenta consistenta". Nu ca m-as simti lezat ca am TL, pe care am dat 20000 de euro; dar ca sa intelegem cu totii - si sa acceptam in baza logicii - functiile suplimentare care sunt cu adevarat utile, nu ca "obiect de lux sporit" ci sub aspectul unui "ajutor real". Numai de bine !

Link către comentariu

CBR, stiu ca jantele Misano se dau exclusiv pe CL, dar ma intrebam asa, ca idee, cam cit ar costa..in fine, sigur ai inteles ideea.. :P (ca sa nu ma repet).

In rest..tine de gust sa alegi TL sau Cl sau SL...nici pe mine nu ma tenteaza SL, judecind strict dupa diferentele dintre aceasta versiune si CL.

Inca o intrebare..spatiul de depozitare de deasupra CD-player-ului (cel de "pe bord")..exista si la CL sau nu?..asta nu imi este clar. Stiu ca acolo e un senzor (s-a mai discutat aici si se pare ca e senzorul pt climatronic)..Inteleg ca, indiferent de versiune, daca iei climatronic ai senzorul si implicit acele guri de ventilatie in locul spatiului de depozitare?

Multumesc pentru tot!

Modificat de Daxx
Link către comentariu

Mr.Plate: Pai jantele de aliaj, farurile de ceata, oglinzile in culoarea caroseriei, tempomatul, scaunele reglabile pe inaltime ce sunt? ;)

Daxx: Tinand cont ca cele mai ieftine jante de 16" de la Golf sunt 330E, eu as zice ca astea Misano sunt undeva intre 250-300E (pret de catalog). Cat despre spatiul de depozitare de deasupra CD-Player-ului, nu exista asa ceva... Exact deasupra este grilajul pentru sistemul de recirculare a aerului (si eu aveam prima oara impresia ca acolo este un spatiu de depozitare. In schimb, de la CL ai spatiu de depozitare in plafon (ideal pt ochelari, dar merge si pentru alte chestii).

Modificat de CBR
Link către comentariu

CBR, nu stiu daca ne referim la acelasi lucru..deasupra cd-player-ului exista gurile de aerisire, adevarat..dar deasupra lor mai e un spatiu..la unele golfuri am vazut acolo ca o 'gaura'..la altele e o alta gura de aerisire (care ,repet, am inteles ca ar contine senzorul pt climatronic). Intrebarea mea era care versiuni au gaura (spatiu de depozitare) si care nu..mie mi se pare ca arata uritel cu acel spatiu prezent.

;)

Link către comentariu

Daxx: Eu unul am CL si nu am nici un spatiu de depozitare mai sus de cd-player. Poti pune o poza cumva ca sa vad exact despre ce vb? ;)

Link către comentariu

Chestia aia este prezenta la toate nivelele de echipare Golf, si nu este un spatiu de depozitare.

Link către comentariu

Poate gresesc...dar caut poze si-ti arat exact despre ce e vorba.. ;)

Mersi mult!!

Link către comentariu

Salut. Ce ai vrut sa spui CBR cu accesoriile acelea enumerate? N-am inteles.

Link către comentariu

Mr.Plate: Sunt functiile suplimentare de pe CL "cu adevarat utile". ;) Nu asta era problema mai sus? ;)

Link către comentariu

Am gasit!!..CBR, priveste poza atasata. Vezi deasupra comutatorului 'avarie' o gaura?..acesta este spatiul de depozitare de care spuneam ..asa il numesc ei.

Ei, intre acest bord si al tau exista o diferenta, nu? (ma refer la acel loc)....asta era problema mea..

edit later..a doua poza e mult mai edificatoare..

Modificat de Daxx
Link către comentariu

La mine pe CL nu exista acel spatiu. Ciudat este ca m-am urcat si intr-un TL la showroom si nu tin minte sa fi avut.

Link către comentariu

Eh...asteptam sa vedem cine are..si ce versiune e obiectul. Inclin sa cred ca cele cu climatronic nu au spatiul de depozitare. Se vede si in poza..acolo e AC manual. (sau cum s-o fi chemind).

Multumesc, CBR! See ya! (cam plec si eu acasa de-acuma..ca e tirziu..).

Link către comentariu

Salut. TL nu are acel spatiu. Sunteti sigur ca este de la g5 ?

Link către comentariu

Intradevar, si la mine si la cea din showroom -> climatronic.

Modificat de CBR
Link către comentariu

Cele care au AC Climatic nu au ventilatie indirecta.. acea gura e prezenta doar la g5 cu climatronic. La AC manual sau climatic e un spatiu de depozitare.

Link către comentariu

NetFlow, poti sa-mi spui ce e ventilatia indirecta?..In rest, m-ai dumirit cum e cu spatiul de depozitare. Multumesc!'

Link către comentariu

• 2 years later...

Salutare,

Readuc putin in discutie acest topic. Imi poate spune cineva daca insertiile de aluminiu au existat dintotdeauna pe Comfortline in Romania? Am primit recent un Golf 5 fabricat in 2006, 4motion TDI 140CP, care dupa echipari pare a fi un Comfortline (jante Misano, scaune incalzite si reglabile pe inaltime etc) , insa caruia ii lipsesc insertiile respective. Am atasat si doua imagini, care sper sa ajute la "identificare". :offtopic:

post-46221-1251892505_thumb.jpg

post-46221-1251892531_thumb.jpg

Modificat de Clinlin
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!