Jump to content

Consum Carburant

IS06BLU
 Share

Postare recomandată

523,8 km, din care 80 km in Bucuresti, facut plinul 40 litri (aceeasi pompa de la aceeasi statie) - consum 7,6%. Mie mi se pare decent, avand in vedere ca in afara am scos viteza medie de 100 km/h.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 600
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cornel.B

77

• Cristian

57

• IS06BLU

34

• GildedBullet

24

Consumul nu va scadea in nici un caz cu 1,5 litri... depinde mai mult de stilul tau de condus. Asezarea motorului e o legenda...

Link către comentariu

Sunt disperata de consumul frumusetii mele. Am trei saptamani de cand am adus-o acasa si am pus in ea pana acum 73 litri benzina si am facut 498 km asta inseamna un consum de 14,65 litri la suta de km.

De ce mi se intampla treaba asta? am inteles un consum mai mare la inceput, am inteles ca nu e ca la carte 8.5 dar ma asteptam la un maxim 11 la inceput. Mi-a depasit asteptarile. Schimb vitezele la 3000.

si am circulat numai in bucuresti.

va implor un sfat o sugestile sau le-o dau inapoi baietilor de la metrotehnica.

multam anticipat

Link către comentariu

Ma ingrozesc cand la iarna voi face aprox 4000 km pana in Germania si inapoi. Betive rau seaturile.

Nici nu stiu la ce consum sa ma astept pt ca difera de fiecare data si nu cred ca o sa ma pot abtine sa nu-i dau talpa pe autostrada.

Link către comentariu

Am facut iarasi consumul, "plin pe plin". Rezultatul: consum extraurban 6.2 l/100km.

Inca n-am facut consumul pt intoarcerea in Bucuresti unde am mai prins si un ambuteiaj imediat dupa Urziceni, plus aglomeratia de rigoare de la intrare duminica in Bucuresti, prin Colentina. Cred ca mai am putin peste jumate de rezervor (poate chiar o [cenzurat]) pt aprox 280 km, ceea ce ar duce la un consum aproximat si cam irelevant de 7l/100km (pt ca nu mai stiu nici cati km am facut exact nici cat mai este nivelul benzinei in rezervor) :huh:

Modificat de akysas
Link către comentariu

Consum de Bucuresti:10,93l/100km,parcurs 363 alimentat cu 39,68l,mers prin aglomeratie gen Stefan cle Mare.

Link către comentariu

Pare super mult. Dar avand in vedere ca motorul meu de 1,4 MPI in Constanta consuma 9-10 al tau e in limite. Cu toate ca daca te uiti la cei ce au Cupra au scos consumuri de 16-17 in bucuresti daca nu ma insel. Depinde mult si de stilul de condus. Poate ai piciorul greu :(

Link către comentariu

Am facut iarasi consumul, "plin pe plin". Rezultatul: consum extraurban 6.2 l/100km.

Inca n-am facut consumul pt intoarcerea in Bucuresti unde am mai prins si un ambuteiaj imediat dupa Urziceni, plus aglomeratia de rigoare de la intrare duminica in Bucuresti, prin Colentina. Cred ca mai am putin peste jumate de rezervor (poate chiar o [cenzurat]) pt aprox 280 km, ceea ce ar duce la un consum aproximat si cam irelevant de 7l/100km (pt ca nu mai stiu nici cati km am facut exact nici cat mai este nivelul benzinei in rezervor) :)

Asa cum spuneam mai sus, nu poti sti niciodata ce sa te astepti de la ibiza 1.4l 16v. Am facut si consumul de care va ziceam (pe care l-am aproximat in post-ul anterior), 8 l/100km. Sa fi crescut atat de la faptul ca de 3/4 ori am fost dimineata pana la metrou cu masina? Asta inseamna 2 sau 3 km si cu putina aglomeratie si f frig afara.

Week-end-ul asta am fost iarasi plecat din Bucuresti: 460 km cu mai putin de 2/3 din rezervor. Asta ar insemna iarasi un consum aproximat intre 6.2-6.5 l/100km.

Nu mai stiu ce sa mai cred

Modificat de akysas
Link către comentariu

Buc- Olanesti -Buc consum 6,24l/100km.

Un consum foarte,foarte bun tinand cont ca vineri a fost destul de aglomerata iesirea spre autostrada dar mai ales ca Pitestiul l-am traversat intr-o ora,fiind foarte aglomerat.

Trei persoane in masina,portbagajul plin de bagaje.

Alimentat la revenirea in oras cu 25.94l, parcurs 415,9km.

Link către comentariu

Foarte bun consumul... eu am scos pe acelasi traseu cam 7,6%, avand in vedere ca la dus am facut autostrada cu 160-170 km/h. Din pacate am inteles ca au bagat camere pe A1, deci o sa primesc mai multe cadouri anul asta de craciun.

Link către comentariu

:icon_cheesygrin: Fii fara griji Cristi, n-o sa ai cadouri d'astea!! deocamdata!!

Link către comentariu

Postez un consum strict de Bucuresti.Am vrut sa vad exact cat consuma la fix 100 km.

Asadar parcurs 102,7 km, alimentat cu 10,48l ,consum 10,2l/100.

Stiu ca nu e relevant si ca pana la urmatorul plin s-ar putea sa mai creasca sau sa scada dar mi-am facut o idee tinand cont ca acesti kilometri i-am facut prin trafic destul de aglomerat.

Link către comentariu

Salut! Am facut si eu prima data un consum de cand mi-am luat masina. Seat Ibiza 2007, 1,4l, 85 CP, aprox 2500km, cu un plin am facut vreo 650 km, din care 300 in afara si restul in oras. Asta inseamna cam 7l la suta de km. In afara nu am dat mai mult de 110 iar in Bucuresti am incercat sa evit orele aglomerate pe cat posibil.

Link către comentariu

Consum Bucuresti - Busteni, mers linistit fara depasiri in forja, nu am depasit 120...aprox 5%....mers normal extraurban in jur de 6,5..in oras imi ia cam 10-11 depinde de trafic

Link către comentariu

Pai dupa 120 km/h se duce naiba consumul la ibiza

Link către comentariu

daca se poate sa-mi dea si mie cineva linkul unde sunt si motoarele diesel de la seat si consumul lor, caut de juma de ora si nici urma de diesel.

pentru CristiN:

Nu ajunge ca mi-ai blocat topicul deschis tot pe acest subiect, gresala mea ca nu am dat un search, observ ca induci lumea in eroare, specificand: "Exista deja un topic cu consumurile tuturor masinilor Seat", GRESIT, doar benzinare. De cele diesel nu dau nici in ruptu capului, si acum am dat si search. Poti sa-mi dai si ban, nu numa warning, daca ti mortis.

Modificat de ggaby
Link către comentariu

ggaby, titlul topicului este "Consum Carburant, Cat consuma Seatul vostru?". Cuvantul carburant include si motorina.

Stiu ca acum esti suparat ca ai luat warning asa ca mai bine pune consumul tau, daca ai, la diesel.

Probabil noi, benzinarii, suntem mai preocupati sau poate disperati de consum intrucat sunt mai betive motoarele noastre.

Link către comentariu

ggaby, titlul topicului este "Consum Carburant, Cat consuma Seatul vostru?". Cuvantul carburant include si motorina.

Stiu ca acum esti suparat ca ai luat warning asa ca mai bine pune consumul tau, daca ai, la diesel.

Probabil noi, benzinarii, suntem mai preocupati sau poate disperati de consum intrucat sunt mai betive motoarele noastre.

Asa ma gandeam si eu, ca in titlul topicului apare "carburant", si a fost unu cu diesel si l-ati "alungat" spunand ca exista un topic si pentru diesel. Eu l-am cautat si nu prea l-am gasit. Eu nu am inca Seat, dar vreau sa-mi cumpar si inca nu stiu ce motorizare sa aleg, de aceea eram curios si de consum la diesel ca m-am cam speriat si eu dupa ce am citit la consumuri de benzina.

Link către comentariu

Intr-adevar consuma cam mult motoarele pe benzina de la Seat, sau mi se pare mie si asa consuma toate. depinde mult si de mdul de a conduce.

Daca vrei sa vezi consumul diesel vezi ca sunt pe forum astfel de topic-uri, doar ca pt vw. Sunt foarte apropiate de cele de la Seat, ca doar sunt aceleasi motorizari.

Link către comentariu

Ggaby, nu vad supararea ta. Probabil ti se pare normal sa deschizi topic pentru fiecare problema a ta.

Link către comentariu

In postul 441 am facut un mic experiment,care insa s-a dovedit irelevant fiindca ieri am alimentat din nou.

11,42l/100km in Bucuresti (nu mai spun oras).Alimentat cu 38,13l,parcurs 333,6 km.

Sincer am ramas surprins ca e doar atat, deoarece am avut niste trasee "adevarate" gen Centrura ,Otopeni-Baneasa. seara pe la 18.00 cu ploaie si mers bara la bara dar B.Vacarescu-Stefan cel Mare-Mihai Bravu seara, a intrecut orice imaginatie.

Link către comentariu

Hai ca nu m-am putut abtine si am mai facut inc-o data consumu: 6.66 l/100 km printre care si vreo 50-70km prin Bucuresti dimineata si seara (rush hour). Incep sa fiu multumit de consum :icon_cool:

Link către comentariu

N-am mai postat de mult un consum :D Bucuresti - Arad - Timisoara si intoarcere din Timisoara prin Lugoj (big mistake :cheers: trebuia prin craiova mai bun drumul) la Bucuresti. Total aprox 1200 de km: 9%

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!