Jump to content

Cat "tine" un TDI ??

oaspetele
 Share

Postare recomandată

micuzzu_marius

saluytare lume.cat credeti ca ma  duce mororasul meu de la masina  mea? actual am 200 mi km,schimburi la timp si un EGR schimbat! ma mai duce altii 200 mi? ce pareri aveti. stiti pe cineva cu  g6 cu km multi?ms

Va tine cu siguranta alti 200 mii motorul, daca faci reviziile la timp cu fliltre si ulei de calitate, nu fake uri, problema e , cum zicea si colegul mai sus ca e posibil, daca nu sigur ,sa cada alte elemente gen sistem ambreiaj, Dpf care e garantat 250 mii km de Vag(poate tine si 300 mii , nu e batut in cuie), turbo, avand in vedere ca e 1.6 Tdi e motor mic si turbina munceste mult, poate chiar EGR , desi spuneau ca s a rezolvat problema asta cu ultimile versiuni . Mai e problema cu motorina la noi , care nu prea e ok, dar in principiu stai fara grija, Tdi urile de la Vag sunt destul de fiabile  :icon_thumleft:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• SHARANEL

6

• oaspetele

4

• kador

3

• voinea

2

Egr.ul este schimbat.sper ca alte probleme sa nu mai am.sa dea dnz sa ma mai tina inca 200 mii km.

Link către comentariu

Passat AVF trecut zilele trecute de 450 mii. De la 250 e la mine, cine stie cati or fi fost dati inapoi. Din 2008 de cand e la mine am schimbat cilindrul receptor, o carutza de burdufe la planetara, schimbat egr si turbina de pe un motor nou, ceva problema la o yala spate, cateva elemente directie/suspensie si mai ceva maruntisuri. De la fostul proprietar am facturi de la volant si ambreiaj, electroventilator, bujii si discuri cu placute frana.

In motor inca nu sa umblat, merge si trage bine, consumul de ulei intre schimburi e acceptabil (intre 500-700 ml) la 8000 km, injectoarele sint in parametrii. 

E ok motorul.

Nici nu vreau sa va spun ce forje isi ia, nu e zi sa nu vada redline-ul.

Link către comentariu

Al meu are 260.000 km si pana zilele trecute nu m-a lasat niciodata, nici nu am schimbat nimic semnificativ care sa merite mentionat aici. Motor AVB 101 CP, e de 9 ani la mine si nu consuma ulei, decat scade vreo 300 ml de la un schimb la altul. Dupa doua saptamani de la ultimul schimb de ulei Castrol, s-a rupt axul turbinei. Azi o repar si sper sa nu fie si altceva afectat. Dar vreau sa va spun ca la kilometrii astia, axul nu are nici un pic de uzura. Azi o sa incerc sa constat daca lagarele de alama pe care se invarte axul au sau nu uzura, si poate asta a fost cauza... O sa va mai scriu daca sunteti curiosi si voi. E un motor pe care l-am recomandat la prieteni pentru ca eu am fost multumit. Sper sa ma mai tina mult si bine, sa trecem cu bine de 20 - 30 de ani... ca daciile 1300 care inca mai ruleaza :)

O duminica faina va doresc la toti!

Link către comentariu

Fostul meu passat avf, e acum la cumnatul meu, a trecut de 400.000 km merge impecabil. nu s-a umblat deloc in turbina, injectoare, actuator turbo. au cazut axa cu came anul trecut si tachetii insa nu vreau sa fiu carcotas si sa zic ca din cauza distributiei prost schimbata pentru ca am gasit cureaua slaba si roasa de muchia intinzatorului. Bujiile nu au fost schimbate niciodata, masina ruleaza intr-un orasel din Campia Baraganului unde praful e la el acasa. Sunt curios cat va tine, pentru ca masina nu va fi vanduta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!