Jump to content

Zgomote motor


tibiaprica
 Share

Postare recomandată

Salutari.

Am masina din semnatura si am niste mici nelamuriri; daca poate cineva sa imi dea niste sfaturi as fi fff recunoscator. La pornirea la rece se aude, CRED ca de la distributie un fasait intermintent, care dispare dupa 2-3 km (totdeauna cand am ajuns in service, nu am putut sa le arat despre ce vorbesc). A mai intalnit cineva problema asta? Mentionez ca masina are 74.500 km si 4 ani si a fost condusa cu grija. Ar putea sa fie de la pompa de apa si sa nu fie distributia de vina. Trebuie schimbata distributia sau pot scapa mai usor. A doua problme este un zgomot care se aude in partea stanga, chiar deasupra rotii stanga-fata (e un zgomot infundat si neregulat). Cand am fost in service ultima data un mecanic mi-a spus ca ar putea fi probleme la cutia de viteze. A mai patit cineva asta sau poate cineva sa imi spuna ce se poate intampla si cum poate fi rezolvata problema? E discul de ambreiaj, e uleiul din cutia de viteze, etc?

Multumesc anticipat pt. eventuale raspunsuri.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Salut,

Am si eu un polo (vezi semnatura) si vreau sa iti zic ca si eu am acel fasait. Masina am luato de putin timp si nu stiam de la ce se aude acel fasait!

La mine se manifesta si la rece si la cald, dar la cald este mai insesizabil.. in fine ... am fost la service cu ea sa vad revizia de 45 k si am intrebat si fasait si oamenii au ascultat cam de prin ce zona provine sunetul si usor usor au dat capacul de distrinutie jos sa vada daca e de acolo si surpriza .. de acolo este explicatia e ca este cureaua intinsa , chiar prea intinsa , am intrebat de ce si mi s-a zis ca de la faptul ca este nou (s-a facut dist la 33 k) si teoretic se va lasa si ca nu are ros sa se umble acolo atata timp cat nu se mai intampla ceva mai grav ... cam puerila treaba explicatiile mi se par , dar asta mi s-a zis ! (am fost prezent tot timpul cat au umblat aia de la service acolo si mie mi se pare ca este ori de la curea ori de la o rola superioara, cred ca cea de la axul cu tachetii .. CRED .... )!

Referitor la celalat fenomen la mine nu se manifesta dar stanga fatza este cutia de viteze ... poate ar trebui sa te duci la un service sa se uite macar la uleiul din cutie sa vezi daca e ok si sa examineze plasticele de pe langa , poate o fi unul prost prins si de la el o fi .. daca nu sunt aceste variante .. nu am idee de la ce poate fi!

Salut !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 6 months later...

Si la mine se aude acel fasait. Banuitor din fire am ascultat si un Golf cu acelasi motor ca al meu si surpriza: face exact la fel. Cred ca poate fi si de la fulia alternatorului.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!