Jump to content

Schimbare motor


sinucigasu
 Share

Postare recomandată

Am un prieten care are o skoda felicia din '97 si a carui motor ii da de furca de ceva timp.Ultima bmb care mi-a spus-o a fost ca i s-a spart blocul motor si vrea sa schimbe motorul.Intrebare ce motor se potriveste , daca se potriveste pe Felicia din grupul VAG daca stie cineva.(mentionez ca nu am vaz motorul lui ca sa pot sa imi dau cu parerea si de aceea va intreb pe voi poate stie careva )

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu sunt expert...dar avand in vedere ca motorul de pe a mea este 1.6mpi AEE...presupun ca un motor de pe un golf 3 ar intra la fix. Am mai vazut pe net una cu motor V5 de pe o Bora , una cu 1.8T Passat.Nu e vorba de motor cat de mecanicul care va face toata operatiunea.Salutari si succes.

Modificat de Ionutz82
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca Felicia a avut motor de 1.3 benzina nu se potriveste motorul de 1.6 AEE, trebuie montata o flansa intre cutie si motor, ca sa nu mai vorbim de instalatie electrica,furtune.....Daca a avut motor AEE se poate foarte bine monta si unul de pe Golf 3, daca a avut 1,9 D tip motor AEF, idem

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!