Jump to content

Probleme climatronic cordoba


bigbrotherstef
 Share

Postare recomandată

Salut pe toata lumea si imi recunosc nestiinta in privinta masinilor straine.Sint proaspat posesor al unui Cordoba Vario 1,9SDI din 2001 si deja mi-am prins unghiile in multe probleme.Cea mai apasatoare este ca am vaga impresie ca nu-mi functioneaza clima.Detailez:merg la drum intins,imi arata ca afara sint 15 grade,il setez sa mentina 28 in interior si nu simt nici un aer cald.Doar cind bag high,se simte caldura de te doboara.Astazi erau 25,5 grade afara,i-am dat low si iarasi nimic...pur si simplu imi impinge aerul in interior de la temperatura de afara.Am gasit ca poti sa-ti diagnostichez singur problemele,dar toata lumea vorbeste de o tasta ECON.Scuzati-mi necunoasterea,dar eu nu vad o asa tasta.Pentru problema de aer rece,m-am programat miine la CONFORTEX,sa vad,poate n-am freon suficient....sa zicem ca asta ar fi problema..dar pentru climatizare pe cald?Totodat,imi puteti da si mie un tabel cu ce indica cind faci combinatiile de taste...1,2,3...etc.Sper ca m-am facut inteles si sper sa-mi raspundeti.Va multumesc anticipat....un om foarte stresat!!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pe viitor incearca sa dai un titlu cat mai sugestiv topicului pe care il creezi.

Iti inteleg problema si disperarea :wub: dar o sa afli raspuns indiferent de titlul topicului.

Sfatul meu e sa pui freon, asta va rezolva cu siguranta problema cu recele. Mai departe trebuie sa faci o scanare sa vezi daca totul e in regula. Banuiala mea este ca ti s-a dus un senzor de la climatronic si trebuie schimbat. Chestia costa 40 de euro cu tot cu montat, daca au piesa pe stoc (ma indoiesc se intampla f rar o buba de asta in grupul VAg) dureaza 10 minute.

Problema ta e foarte frecventa la BMW si tot 40 de euro costa senzorul :beerchug:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

ptr. un seat cordoba vario fara climatizare, exista vreun meniu service....daca da, cum se poate intra in el

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Salutare la toata lumea , am si eu o MARE rugaminte, am mai intrebat o data NU STIE NIMENI? : imi spune si mie cineva daca la Seat Cordoba care nu are buton ECON si nici buton de redirectionare a aerului are doar AUTO, Recirculare, Ventilator+, Ventilator-, Temperatura+, Temperatura-, Ac. directionarea aerului se face prin rozet

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 months later...

apesi pe butonul pe care scire ac: cand porneste compresorul, pe display apare "AC", mai apesi o data si dispare de pe display "AC" in acest mod modul "ECO" este activat!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!