Jump to content

Modificari Idei si Solutii pt Ibiza

LiviuLoto
 Share

Postare recomandată

Toma Aurelian

pai...schimbi 4 leduri... alea din spatele acelor... iti ia 15 minute sa desfaci bordul..30 sa-l montezi la loc...si 20 sa schimbi ledurile ...dar este bine sa le schimbe cineva care se pricepe

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cristian

206

• SORAN

77

• Toma Aurelian

58

• Cornel.B

50

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hint: Poza e de la masina mea :icon_thumright:

Link către comentariu

Toma Aurelian

:P am crezut ca este prelucrata poza in photoshop :rolleyes:

Link către comentariu

ok... unde se pot schimba si cat costa toata operatiunea?

Link către comentariu

• 3 weeks later...
ok... unde se pot schimba si cat costa toata operatiunea?

Revin.... nu stie nimeni unde se poate schimba acele led-uri de la acele indicatoare?

Link către comentariu

Vorbeste cu SORAN, el se ocupa cu asta.

Link către comentariu

Din pacate Soran nu raspunde la PM, poate e in concediu sau poate nu l-a vazut. Altcineva ma poate ajuta?

Link către comentariu

Da, am fost in concediu intradevar. Dupa cum am spus si in PM modificari la luminile de bord de Ibiza se vor face de catre mine cand voi fi mai sigur de unele lucruri. Exista niste riscuri la demontare la bord de exemplu. La climatizarea clasica (cu rotite) nu am desfacut inca si nu ma pot pronunta despre ce se poate face.

Link către comentariu

Damn... i'm doomed!! Why? :Driver: Mai stie cineva pe cineva care se baga la genul asta de chestii?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Pare ok. Ar umple consola centrala. :icon_thumright:

Pe mine chiar m-ar tenta.

Link către comentariu

Si-a pus careva pe Ibiza? Daca da pls detalii

Link către comentariu

Nu si-a pus nimeni, dar ar fi foarte interesant... sa vedem, deocamdata am altele pe lista, o sa umblu "putin" la partea de audio.

Link către comentariu

pai hai sa o luam asa: din cate stiu eu pe ibiza nu se poate pune computer de bord, si chiar daca s-ar putea pune ar costa destul de multi $$$ (oricum mult mai mult decat acest colector de date).

200 de euro mi se pare un pret acceptabil, avand in vedere ca nu trebuie sa schimbi manete, sa dai jos bordul (si se stie ca e destul de nasoala si de riscanta operatia)... tot ce tre sa faci e sa bagi o mufa si sa-ti pozitionezi display-ul ...

mai simplu de atat ce mai vreti ?

mie chiar imi parea rau ca nu are comp de bord ibiza, uite ca tocmai ni s-a ivit ocazia sa avem unul .... bine, nu este "incorporat" in masinuta, dar asta e ... ma gandesc din ce in ce mai mult la achizionarea acestui "computer de bord", numa sa am finante :D (trec printr-o perioada financiara destul de aiurea)

drum liber.

Link către comentariu

Am si eu o intrebare il legatura cu "jucaria" asta: ( adevarul e ca nu prea ma pricep la asa ceva dar...) In primul rand unde se conecteaza? si in legatura cu unele date pe care le ofera: de exemplu cum poate el calcula consumul masinii, din moment ce (cel putin asa imi imaginez eu) masina ar trebui sa aiba niste senzori pe care cred ca le au doar cele care vin din fabrica cu computer de bord instalat, nu? Repet ca nu prea ma pricep, asa ca niste explicatii ar prinde bine( si sper ca nu sunt off-topic :salut: ).

Link către comentariu

Se conecteaza pe mufa de diagnoza a masinii si isi ia toate datele din ECU. Nu cred ca are legatura cu existenta sau nu a computerului de bord, avand in vedere ca si computerul de bord le ia tot de acolo.

Ofera foarte multe informatii:

Trip computer:

» Maximum Speed

» Average Speed

» Maximum Coolant Temperature

» Maximum RPM

» Driving Time

» Driving Distance

» Fuel Used

» Trip Fuel Economy

» Distance to Empty

» Time to Empty

» Fuel to Empty

Digital Gauges:

» Fuel Economy

» Fuel Rate

» Battery Voltage

» Coolant Temperature

» Intake Air Temperature

» Engine Speed (RPM)

» Vehicle speed (MPH)

» Manifold Pressure

(not available on some vehicles)

» Engine Load

» Throttle Position

» Ignition Timing

» Open/Closed Loop

Scan Tool:

» Reads Trouble Codes

» Reads conditions that set the Trouble Code

» Clears Trouble Codes

» Turns off "Check Engine" light

» Tells you when vehicle is "Ready" to pass OBDII testing

» Make and store up to 10 rewritable special codes

to send to the vehicle computer

Link către comentariu

Acest device se conecteaza cu o mufa OBD. Tot cu OBD ne conectam si noi cand vrem sa scanam masina cu Vagcomu', la fel si cei din service.

Daca imi tin latopul pe bancheta din dreapta si sunt conectat la comp masinii pot vedea cam aceleasi date.

Link către comentariu

Da, a aparut la 199 euro... pret special pentru Romania. :flower:

Link către comentariu

Imi lipseste mult computerul de bord asa ca mi-as pune un ScanGauge. Totusi unde s-ar putea pune pe Ibiza? In consola principala, sub mp3 nu prea merge pt. ca e mai kic decat locul de acolo; dispozitivul are 12 cm iar locul in consola are vreo 18. Astept eventuale solutii din partea voastra si daca si-a luat cineva il rog sa-mi zica si mie cum functioneaza. Apropo, unde se afla mufa de conectare la Ibiza?

Link către comentariu

Eu acolo as vrea sa-l pun, intr-un capac 1din.

Mufa de diagnosticare este in partea stanga a bordului, in spatele locului de depozitare.

Link către comentariu

salut! eu cred ca e prea mult crom. jantele cromate pe o masina ca ibiza sunt de prost gust... zic asta pt ca nu ai un ditamai suvul... si nu crek esti vreoun negru sa-si puna toate bling blingurie din lume. din punctul meu de vedere tu incerci sa-ti faci masina sa para ceva ce nu este... daca ai 1000 de euro de bagat in masina fa ceva folositor cu ei. ia-ti sistem audio bun. repet bun... nu zgomots(adik poti da 300 de euro pe un sub care sa se auda forate clar, sau de aceeasi bani iti poti umple masina de domotecuri...se vor auzi tare si de departe dar calitatea lasa de dorit) mai pune-ti folii omologate, mie mi se pare ca arata foarte bine ibiza cu geamuri negre... si ia-ti un scut care e foarte folositor pentru drumurile noastre...e si ala vreo 7 8 milioane.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

dragi colegi,

vine acusica iarna, si sa citez pe un prieten de-al meu "o sa ne inghete fundu pe scaun cand intram in masina".

asta daca nu avem scaune incalzite :offtopic: .

si daca nu avem ne putem pune: http://www.be-loud.ro/produse/Tuning_si_ac...ic_heat_MSH-50/ .

nu stiu cat buna este solutia la 240 lei (plus montaj 100lei ), dar cred ca este mult mai eleganta decat: http://www.be-loud.ro/produse/Tuning_si_ac...auto_incalzita/ (60 lei montajul si-l face fiecare :blink: )

astept opinii.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!