Jump to content

Modificari Idei si Solutii pt Ibiza

LiviuLoto
 Share

Postare recomandată

100 ron? , in catalogul de accesorii pe care il am eu setul costa 153 Ron cu TVA si este compus din 3 bucati.

pune o poza te rog cu ornamentul eventual cutia/ambalajul in care a venit.

uite poza cu ornamentul proaspatmontat (ignora legaturile sunt pentru cateva ore) si mai adaug si foto cu ambalajul si chiar un cod de pe cutie

nu stiu de ce la tine costa 135 ron la mine este mai exact 102ron cu tva

am cumparat setul de la tehnodinamic suceava

te pot ajuta? vrei si tu?

post-12983-1183819305_thumb.jpg

post-12983-1183819739_thumb.jpg

post-12983-1183819787_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cristian

206

• SORAN

77

• Toma Aurelian

58

• Cornel.B

50

Top Posters In This Topic

Posted Images

pana la urma vazul nu imi joace feste. grila pe care o are LiviuLoto este mai groasa(partea cromata) fata de cea din catalogul de accesorii, grila care vine acum standard pe ibiza fever.

grila cromata de pe ibiza vine cu totul(emblema si grilajul) iar cea pe care o are montata Liviuloto ar fi lipita peste.

grila cromata se aseamana cu cele de pe leon si altea care sunt mai groase.

atasez 2 poze din pozitii aproape identice; dupa mine diferenta e clara :icon_thumright: .

56065057ba6.th.jpg58236442ar9.th.jpg

Mda... din poze pare ca eu o am mai mare :) Si asa si este :)

Tot ce pot sa spun este ca ambalajul in care a venit a fost desigilat in fata mea, deci... cred ca este ornament original...

Anyway mie imi place foarte mult cum arata (mai ales in combinatie cu negrul masinii).

@takata Arata fain ornamentul - schimba cu totul fata masinii. Sa nu montezi si celelalte 2 ornamente ca se face sorcova...

@Toma Aurelian Cand vezi poza prima data zici ca e cromat si nu vopsit ornamentul - arata bine.

OT: @o3_cep M-am uitat putin pe consumul Ibizei tale - trafic urban = Bucuresti la tine sau si alte orase? (ai consumul ceva mai mic decat al meu si eu conduc in Braila - care nu se compara cu iadul din Bucuresti...)

Modificat de LiviuLoto
Link către comentariu

Sambata si masina mea a primit noua plafoniera.

Dupa ceva chinuiala sa gasesc prin truse firele cu conectori de care aveam nevoie si pe care nu le comandasem,am montat-o.

S-a schimbat situatia in masina, e mai multa lumina iar pe intuneric se vede bine acel rosu de pe butoane.

Nu mai pun poze fiindca sunt deja cele ale lui CristiN.

Pe cea a masinii as vrea sa o pun in spate sau in portbagaj.Momentan studiez posibilitatile.

Urmeaza lumina in torpedo.

Link către comentariu

Am pus intrebarea la sectiunea de audio dar nu raspunde nimeni asa ca intreb si aici: Care din voi are statii audio si a tras alimentare separata din compartimentul motor in habitaclu. Ma intereseaza pe unde ati facut trecerea ca e cam "sigilat" tot locu pe acolo.

Link către comentariu

eu sunt unul care am tras alimentare in spate.

am venit de la baterie prin spate catre habitaclu.

am intrat in masina prin o presetupa care intra sub ornamentul de la stergatoare,am luat chederul si am ridicat ornamemtul intrand apoi in masina tot printr-o presetupa ,apoi pe sub torpedo si de acolo prin ornamentele de prag in spate.

iti stau la dispozitie si cu alte informatii.

Link către comentariu

Ma uit si eu ca sa vad concret ce si cum. Prin ornament te referi la plasticul de sub stergatoare ala care are si o zona de grilaj? Ai folosit cablu otelit sau vreo sarma mai groasa ca sa tragi cablul in habitaclu? Ce AWG este cablul tau?

Link către comentariu

da,prin ala care are si grile prin care se vede.

cablul de alimentare este de 10mm2.

n-am folosit nimic,pur si simplu cablul trece direct in masina ,ajungand sub torpedo.

Link către comentariu

Am gasit este undeva in stanga compartimentului motor cum privesti masina din fata? Oricum chiar daca nu e pe acolo o sa trag ca e destul de ok. E opus de baterie dar asta e situatia...

Link către comentariu

Da.E cel mai usor asa.

Pe partea cu bateria adica pe la sofer trecerea se face prin contraaripa ,e foarte dificil.

Link către comentariu

Am montat cablurile sunt la locul lor. Astept statia.

Link către comentariu

Pun si eu o intrebare, poate de prost gust: Unde se leaga acele cabluri la baterie?

direct pe borne?

Link către comentariu

Depinde. La Ibiza e o siguranta lasata libera plusu se leaga pe ea si minusul se leaga la caroserie pe undeva. Exista si alte solutii...

Link către comentariu

Asa am avut eu legata statia la a mea :D in 2 ani jumate o singura data a intrat statia in "protectie".

Link către comentariu

Si eu am legat plusul la siguranta libera de la baterie, nici n-am mai pus siguranta din accea speciala in suport pe cablu,fiindca a masinii e suficienta iar minusul legat in portbagaj pe caroserie.

Merge fara probleme.

Link către comentariu

Astazi, dupa o adanca cercetare de piata, am descoperit o situatie interesanta, avantaj client destept :vaidecapulmeu:

Este vorba despre mult ravnitul ornament cromat al grilei centrale de la radiator, mai precis conturul "s"-ului.

Exista doar partea cromata la diferite preturi, incepand cu 100 lei, mergand pana la 140 lei. Este cam...dificil pt ca trebuie sa te apuci sa lipesti, sa stai cu scotch...incomod.

Conform unei idei ce mi-a trecut prin cap, am intrebat si la partea de piese, nu numai la accesorii. Descoperirea fatala este, ca , aceasta "dunga cromata" se gaseste si la piese de caroserie. Da! si vine gata lipita, cu tot cu partea de plastic, cu tot cu S. Doar trebuie sa tragi de cea veche, si tzack-pak cea noua si frumoasa. Cel mai interesant, este ca la piese de caroserie, aceasta masca centrala, costa doar 78 Lei :) .

Fugutza la PBA, ca mai aveau una pe stoc :)

Eu am cumparat deja 2 bucati, pt cordoba si pentru ibiza...

post-10909-1184245038_thumb.jpg

Modificat de alexd
Link către comentariu

....si iata cum sta si pe Ibiza... :D

pun si poza cu ambalajul produsului....

post-10909-1184269098_thumb.jpg

post-10909-1184269741_thumb.jpg

Modificat de alexd
Link către comentariu

@alexd: Daca citeai cu atentie topicul, nu ma itrebuia sa astepti sa iti vina ideea de unul singur. :D

E bine ca s-a mai ieftinit, eu cand am montat-o acum 2 ani, era 1 milion. Poate de vina e scaderea cursului euro...

Grila cromata este un accesoriu original SEAT. Se da jos vechea grila si se monteaza cea noua. Nici nu cred ca exista grila cromata nestandard pt Ibiza. Dar, mai stii... :)
Link către comentariu

cine mai sta in secolul vitezei sa citeasca un topic de 20 de pagini? :)

Link către comentariu

Toma Aurelian

astazi mi-am instalat folia la bord... pe care o astept de 3 luni :RO flag: ... rezultatul este super..sunt extrem de incantat ... era cea mai mare dorinta de la cumparare :)... daca vreti detalii vorbim :)

Link către comentariu

pai si normal ca vrem detalii...

cat a costat, cum s-a montat...unde? cat a costat montajul?... fii mai generos cu cuvintele :RO flag:

Link către comentariu

Eu nu vreau decat codul de produs... sa ma duc sa comand si eu. A, si instructiuni de montaj.

Codul de produs e cumva asta: 6L6072311B ?

Link către comentariu

Toma Aurelian

4 mil produsul... montajul-nu stiu cat costa..eu nu am avut treaba cu plata(se monteaza destul de greu)...

Reference: 6L6072311B

For 1.2 MPI 47 Kw - 1.4 MPI 55 Kw/ 63 kw - 1.4 MPI 74 Kw engines

in constanta la reprezentanta mai au acum un set pentru diesel..pentru amatori :RO flag:

Reference: 6L6072311

For 1.4 TDI "S" 51 Kw / 59 Kw - 1.4 TDI 74 kw engines

merita investitia... folia se monteaza peste cea originala si are la randul ei o folie de colorare a luminii ledurilor... ce mi-a sarit in ochi este diferenta mare intre ace, cifre si liniile din bord...cele doua din urma devenind un rosu mai inchis(foarte interesanta combinatia).

Modificat de Toma Aurelian
Link către comentariu

4 milioane e mult...sa colorezi lumina ledurilor cam greu. Poti doar sa-i schimbi un pic nuanta. Daca se monteaza peste cea veche inseamna ca nu poti avea alt design pentru cifre, doar fundalul sa fie alta culoare...nu vad de ce nu au facut-o sa inlocuiasca folia veche, daca tot costa asa mult.

Ca idee cu 3 milioane poti cumpara pentru alte masini o folie electroluminiscenta (plasma) pentru bord care lumineaza total diferit, are 2 culori selectabile de la buton si poate avea si un design personalizat.

Modificat de SORAN
Link către comentariu

Toma Aurelian

nu mi se pare mult pentru cum este lucrata si cum arata... culoarea rosie a bordului este speciala...alb si portocaliu au toate masinile... oricum se pot schimba ledurile foarte usor in alta culoare...poti ramane cu partea rosie la turometru zona 6000-7000 rot/min ...poti schimba culoarea limbilor ... eu in zona ceasurilor doar asta mi-am dorit ... urmatoarele modificari vor fi: un nou schimbator(original seat) si schimbarea plasticelor negre din zona acestuia cu crom mat. schimbatorul va fi 5P1064320. tot in viitorul apropiat o sa-mi pun praguri.

Modificat de Toma Aurelian
Link către comentariu

Si cam cum se pot schimba asa? :icon_thumright: Portocaliu au multe masini, alb nu au chiar f multe :icon_thumright:

post-5125-1184529112_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!