Jump to content

Modificari Idei si Solutii pt Ibiza

LiviuLoto
 Share

Postare recomandată

Oricum ar fi eu cred ca arata tare bine. Doar ca e destul de scump. O varianta mai acceptabila nu se gaseste? Sau alt model de eleron.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cristian

206

• SORAN

77

• Toma Aurelian

58

• Cornel.B

50

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am vazut pe o Ibiza grila cromata completa. Adica nu numai grila din jurul S-ului (care am de la SportRider), ci si in jurul "aripioarelor" :Driver:

Arata foarte bine... are idee daca exista asa ceva ca accesoriu Seat ? Sau in alta parte ? Pe seat.com nu am gasit.

Am vazut o Ibiza cu crom si la grila de jos de la proiectoare... arata cam nasol. Poate era si lucrarea prost facuta. Parerea mea. Eu vreau doar la cele 2 de langa S doar.

Si daca imi montez o chestie de genul acesta... pierd vreo garantie ?

Link către comentariu

@SCH2.5 Cand cumperi grila cromata fata sunt 3 bucati in cutie : centrala + cele 2 laterale.Mie nu mi-a placut cum arata si cu laterale asa ca nu le-am pus...

Arata bine rau :P cu grila aia cromata. Si cred ca se completeaza de minune cu bara cromata de la baza portbagajului. LiviuLoto, daca ai si bara, poti sa pui te rog o poza?In alta ordine de idei, am vazut in bucuresti o ibiza cu eleron pe hayon. Chiar mi s-a parut ca arata bine si ii da un aspect DEOSEBIT. N-are nimeni de pe forum asa ceva? Am gasit niste poze aici: http://www.pitstoptuning.ro/index.php?fuse...;currentPage=3# ca sa vedeti la ce ma refer.
Am vrut sa iau bara spate dar am uitat si nu mi-am mai pus pana in ziua de azi :) (din lipsa de timp si lene :P ) In spate merita 100% bara cromata + un tips cromat fie dublu (gen FR) fie oval (Cupra). Atat.
@ LiviuLoto bine ai revenit pe aria Ibiza/Cordoba, nu te-am mai vazut postand de mult pe aici.am o intrebare: grila ta cromata este standard? ; din pozele pe care le-ai pus pare mai groasa marginea cromata. poate in contrast cu negrul pare mai accentuata.cat despre grila cromata nu stiu daca merita indiferent de culoare. pe unele culori nu prea iese in evidenta. la tine pe negru da foarte bine. am mai vazut o ibiza cu o culoare noua cum este cea a lui WarDog de pe forum. tin sa spun ca mi s-a parut superba culoare iar grila cromata era de mare efect.
E standard.Eu zic ca grila asta este un "must" pentru orice culoare pentru ca merge de minune cu S-ul de la sigla :P
liviule..m-ar interesa si pe mine grila cromata la radiator..ma intereseaza cum se monteaza..daca se monteaza greau..si e musai sa mergi la servici pt asta...mie cam leen sa merg pan la servici si ma intrebam daca pot sal montez singur...ms
Mie mi-au montat-o in service la Metrotehnica bajetii. Eu nu am vazut sa scoata ceva - mi se pare ca au lipit-o deasupra celi vechi... (sau poate ca ma insel). Oricum au folosit un lipici care era in cutia grilei... Modificat de LiviuLoto
Link către comentariu

Mie mi-au montat-o in service la Metrotehnica bajetii. Eu nu am vazut sa scoata ceva - mi se pare ca au lipit-o deasupra celi vechi... (sau poate ca ma insel). Oricum au folosit un lipici care era in cutia grilei...

pana la urma vazul nu imi joace feste. grila pe care o are LiviuLoto este mai groasa(partea cromata) fata de cea din catalogul de accesorii, grila care vine acum standard pe ibiza fever.

grila cromata de pe ibiza vine cu totul(emblema si grilajul) iar cea pe care o are montata Liviuloto ar fi lipita peste.

grila cromata se aseamana cu cele de pe leon si altea care sunt mai groase.

atasez 2 poze din pozitii aproape identice; dupa mine diferenta e clara :D .

56065057ba6.th.jpg58236442ar9.th.jpg

Link către comentariu

Chiar ca e mai mare a lui Liviu :DDD

Se explica de ce au lipit adeziv.

Link către comentariu

Evident este mai groasa dar mi se pare ciudata la imbinarea cu capota.Se pare ca acopera imbinarea si cred ca din lateral iese si un pic inafara.Acum daca-ti place e ok,mie imi place mult cea pe care o am pe masina. :icon_thumright: :D

Link către comentariu

Masina mea a primit acum 2 zile un cadou.... plafoniera W8. Parca s-a mai luminat putin interiorul masinii, au aparut 2 leduri rosii care lumineaza discret schimbatorul si cotiera. O sa incerc sa fac niste poze in seara asta, sa vedeti cum arata noaptea, e super. In plus, in afara de leduri, are 2 becuri pentru citit, cu aprindere separata, precum si un bec mare in mijloc. Lumina e mult mai puternica decat la plafoniera veche, nu exista comparatie.

Link către comentariu

@CristiN: felicitari pentru noua ta achizitie.

Dar da, te rog, mai multe detalii despre plafoniera: de unde ai luat-o, cat a costat ?

PS: astept pozele, si pe mine ma bate gandul sa o schimb. Lumina la cea standard si se pare cam chioara :icon_thumright:, sau poate eu sunt chior :D :D.

Link către comentariu

Plafoniera e luata de la Porsche Aviatiei. Pe langa plafoniera va mai trebuie o mufa si 2 fire, pe care le luati tot de la PBA. Au costat in total 178 Ron.

Se instaleaza foarte usor, trebuie prinse niste fire, tras un fir pana la comutatorul de lumini si cam atat... nici macar nu se mai prinde in suruburi, ca cea veche, ci in doua cleme metalice.

dsc00323zd9.jpg

dsc00324hs6.jpg

dsc00325se5.jpg

dsc00326st0.jpg

dsc00331qw7.jpg

Pentru cei care vor sa-si monteze exista un DIY (do it yourself) facut de ice_2k:

http://www.vwforum.ro/articol.php?id=77

Piese necesare si preturi:

* Plafoniera - 3B7 947 105 F 2EN - 156 RON

* Conector - 3B0 972 706 - 10 RON

* 2 fire - 000 979 131 A - 6 RON x 2

* 1 fir normal de 2-2.5m - 2 RON

Instrumente si materiale necesare:

* banda de izolat

* surubelnita Philips

* surubelnita normala

Daca vreti sa va puneti si aveti nevoie de ajutor la instalare, eu ma ofer voluntar sa va asist. :icon_thumright:

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos. :)

Am vazut-o montata la CristiN pe masina, marti seara. Prima reactie a fost: "Ce de lumina!" :)

Se incadreaza foarte bine in locul celei vechi. Incepe sa ma bata si pe mine un gand.... :P

Link către comentariu

Mi-am luat si eu.

Inca nu am montat-o dar am vazut-o pe masina lui CristiN si arata foarte bine. :)

Link către comentariu

ce ziceti de asta: http://homepage.ntlworld.com/dgace/w8_light_leds.htm :P.

numa ca eu am iluminatul bordului pe Rosu/Orange. ?

fain, nu ? numa ca trebuie mici ajustari la plafoniera :P, 4 leduri in plus (la culoarea bordului binenteles)... arata fain nu ?

nu cred ca cei de la service s-ar chinui sa adauge 4 leduri in plus daca as vrea ....

Modificat de ktalin
Link către comentariu

Cel care a facut modificarea avea VW, care are iluminarea rosu/albastru. La tine e folosita doar culoarea rosie la interior, si plafoniera are deja 2 leduri rosii. Nu vad rostul sa mai pui leduri in plus...

Link către comentariu

Merge pus W8 si pe Ibiza 2003?

Link către comentariu

Bineinteles, merge pe ibiza 6L din 2002.

Link către comentariu

buna tguturor..am masian de o luna si deja de ceva timp...butonul de la panoul de lumina cel care tot apare in pozlee anteriore(cale schimbat)...mia picat si sta atarnat acolo..tot il mai imping eu inauntru dar la gropi tot mai pica si sta atarnat acolo..mi se pare o chetsie mica dar suparatoare...ati mai avut printre voi aceasta pb?

Link către comentariu

Eu sunt mai greu de cap... nu ma prind de care buton e vorba. Poti pune o poza sa ma lamuresc?

Link către comentariu

Eu banuiesc ca e vorba de comutatorul de la plafoniera... Daca zice ca tot apare in poze, si a fost schimbat :icon_cool:

Eu nu am avut probleme pana acum cu el, si nici nu am auzit pe cineva sa fi avut probleme de felul asta.

Link către comentariu

am cumparat azi setul de ornamente pentru sigla din fata(set complet cu tot cu aerisirile de langa sigla) .am dat 100 ron dar ce ma mira este faptul ca mie mi-a dat doar ornamentul care se lipeste (cu un adeziv dat tot in cutie).

voi cum ati cumparat ornamentele ?ati mai auzit de sistemul asta?

ce spuneti sa lipesc si pe gurile de aerisire ?mie sincer nu-mi prea place cum arata.

un safat va rog

apropo am avut un consum excelent la masina cat timp am fost in concediu (o medie de 6/100) o fi bine o fi rau.

Link către comentariu

100 ron? , in catalogul de accesorii pe care il am eu setul costa 153 Ron cu TVA si este compus din 3 bucati.

pune o poza te rog cu ornamentul eventual cutia/ambalajul in care a venit.

Link către comentariu

este vorba de butonul de la panoul cu bec de deasupra capului ....este un buton care se misca in stanga sin dreapta cu care aprinzi becu...deci butonul ala mai iese si pica in jos si sta atarnat...si la gropi pica f des...o sa fac si niste poze...dar e o chetsie super enervanta

Link către comentariu

Panoul cu bec de deasupra capului se numeste plafoniera. :D

Asa a fost din fabrica? Sau a tras cineva de el?

Daca asa a fost de la inceput, si nu prezinta urme de fortare, ar trebui sa te duci la garantie sa iti remedieze problema. E prima data cand aud sa pice acel switch.

Link către comentariu

nici nu mam atins de el...cadn la un moment dat..ma urc in masian si obs ca e lasat ala..si de at tot face figuri...nu lam fortat defel..de fapt nici nu lam atins pana a cazut priam oara....

Link către comentariu

Toma Aurelian

...am impresie ca exista doua tipuri de ornamente cromate pentru botul masinii...am vazut si eu in oras un ornament...mult mai gros decat unul original...lipit peste .... asa cum are liviu... cat despre gurile de aerisire... takata ..eu zic sa nu le lipesti... ...CristiN am masina argintie(asa cum o ai si tu :P)..m-am tot uitat prin oras... cromul nu prea se vede pe argintiu..si am spus ca nu merita..dar imi place sa arate gura(din botul masinii)mai mica ..am desfacut grila si am vopsit marginea argintie(in culoarea masinii)... rezultatul este excelent.. o persoana care nu stie cu ce se mananca ibiza ar crede ca asa a venit din fabrica..vopsirea a fost facuta la seat(sa nu creada cineva ca mi-am batut joc de masina..in sensul asta va spun)... o alta solutie ar fi cromarea :Driver: ...sigur exista in bucuresti un loc in care sa-ti poti croma anumite elemente...

Modificat de Toma Aurelian
Link către comentariu

Urmatoarele modificari care le voi face vor fi sa vopsesc bandourile si manerele in culoarea masinii si sa scot "ibiza" de pe spatele masinii. Intre timp sper sa pot monta si ledurile in manerele interioare ale usilor.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!