Jump to content

Golf 1 : Bord nebun si FUM :blink:


puZz
 Share

Postare recomandată

Duminica seara . Motorina in rezervor e aproape la full. "circul" vreo juma d ora , si incepe sa -mi iasa fum din bord din partea pasagerului, de sub torpedo-u ala sau cum se keama . ma opresc disperat , deskid la motor.nimik...nu tu fum , mergea bine al relanti,apa normala,totui normal. am ramas prost.

Merg mai departe , ma opresc la stop.la relanti bordul meu mai sa sara din masina , nu alta.vibra mp3u,ceasurile , mai ceva inauntru (ma depaseste ce era),turezi 1 milimetru numai vibreaza.

Deci daca' stit ceva de unde su dece e fumu ala , de ma speriat pe mine pls ziceti,si daka cineva are un bord care se potriveste la golf 1, si nu prea e departe de TM sa-mi zica cat cere pe el ca-s super interesat (exclus bord de gti,ca de ala am akuma si deaia vibreaza ca am TDi) :) ;)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

S-ar putea sa se fi fisurat radiatorul pt incalzirea in masina. Da drumu la caldura si vezi daca iese fum.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu stiu ce poate fi, dar e recomandat sa nu mai circuli cu masina "fumegand"

ps: da, ce spune codres ali poate fi valabil. asa am patit si eu, am crezut ca era fum initial dar cum nu prea mirosea a ars mi-am dat seama ca s-a spart radiatorul de caldura si era defapt abur. in scurt timp incepuse sa picure si antigel pe langa consola in stanga si-n dreapta.

Modificat de agent smith
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Aham.Interesanta chestie.Io de fel mam speriat rau.am uitat sa mentionez si faptul ca instinctiv am oprit incalzirea.de atunci nu a mai fost pornita,si nu mi sa mai intimplat.o sai dau o proba azi sa vad ce si cum.

Mersy de Indrumare :hainoroc:

....Tare curios S ...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Daca e radiatorul de incalzire si ai nevoie de unul, am unul nou de vanzare. Vb

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Se pare ca a intrat ceva acolo si a inceput sa fumege .... ca deatuncia nu a mai scos fum .se si aude cand merg f. subturatca ceva vibreaza p acolo.poa is plasticaraie,sau crengi.cine stie ...sau mp3u cum s-a incalzit a topit p acolo..ca e o portiune undei fibra de sticla,exact in spatele playerului , si azi cand am incercat sa repar antena , am vazut ca e deformat,ca si cand ai plimba ceva incins pe el ...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!