Jump to content

CHELADE de vanzare

pacman
 Share

Postare recomandată

Vi se pare asha scump 15 lei chilul de Siltan? :(

Bine, Charlie zice ca preparat de noi iese mai ieftin si mai strong- dar eu sunt multzumit de el, l-am luat, il am, il folosesc- altfel pana ma apucam sa prepar... :rolleyes:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu tin neaparat sa iau ceva scump, insa as vrea sa fiu sigur ca podelele o sa iasa bine, pentru ca astea impreuna cu pragurile sint cele mai nenorocite suprafete care intra in contact cu apa si primele care se strica, daca nu le protejezi cum trebuie ...

Asa am o mare neincredere in produsele romanesti de acum (defect de tranzitie) adica parca mai mult m-ar tenta sa prepar eu substantele ca sa fiu sigur ca nu o dau in bara cel putin din cauze independent de vointza mea. - Asta daca tot ma apuc de treaba in putinul timp care-l am ...

De unde iei Siltan ? Ar fi o idee sa incerc. O sa dau intii pe fastback in ziteva zone si o sa vad ce se intimpla. Daca sint satisfacut de rezultate (masina merge/sta binemersi expusa capriciilor naturii :rolleyes: ) o sa folosesc si la broasca.

Modificat de tipatescu
Link către comentariu

• 10 months later...
misu ploiesteanu
pai o sa cumpar acid fosforic si alcool nbutilic (inca nu m-am lamurit daca alcoolu' face ceva pozitiv) si-o sa "spal" mashina cu el. ... p-orma wash, p-orma primer....da' am reindexat operatiile :) .. adica acum i-am f***t un grund roshu peste care pot sa ciocanez/sudez/flexez/blabla. cind termin cu astea.... curatz grundul cu peria, dau acidutzu'.... si ce mai urmeaza... deci... cam pe la primavara... in cel mai optimist caz. :)
Produse chimopar de unde se pot cumpara, au un produs certificat pentru asa ceva?
pai o sa cumpar acid fosforic si alcool nbutilic (inca nu m-am lamurit daca alcoolu' face ceva pozitiv) si-o sa "spal" mashina cu el. ... p-orma wash, p-orma primer....Produse chimopar de unde se pot cumpara, au un produs certificat pentru asa ceva?
Link către comentariu

• 1 month later...
http://www.chimopar.com/ro_contact.html

A incercat cineva sa cumpere ? Vind si la persoane fizice ?

In alta ordine de idei, se mai poate suda electric un fier tratat cu Chelade sau cu solutia propusa de Charlie?

da se poate. singura chestie este ca substenta respectiva se arde. practic, in locul sudurii, suprafata tratata, nu va mai protejata. va trebui sa dai din nou cu chelade.

Link către comentariu

Din cate shtiu chemopar nu vinde la persoane fizice. Doar juridice si trebuie lasat acolo o delegatzie pe care se specifica ce se cumpara de catre cine (exista legislatie apropos de transportul anumitor substante printre care si acizii concentratzi)

Link către comentariu

Pai, da, la asta ma gindeam ... ar exista o firma insa nu prea merge sa fie incarcata pe stoc cu substante care NU mai pot fi scoase legal din hirtii daca nu desfasor anumite activitati ... m-am mai lovit de chestia asta. Are cineva idee, stie cum se procedeaza ? Asa am gasit si detergenti industriali, chiar pt o cuva cu ultrasunete, dar ... nu vreau sa fac timpenii in necunostinta de cauza. Trebuie sa ai aprobare pentru anumite activitati :D

LE: Ideea e ca odata ce intra in hirtii ca le-ai cumparat, acolo ramin (la orice control ulterior) pina le descarci cumva din gestiune, legal adica ...

Modificat de tipatescu
Link către comentariu

asta vara a luat bubnoff fro 6 kile... pe care le-am baut :D

se comporta f bine.. face lucruri... numai ca trebuie destul de repede acoperit cu primer sau vopsea.. sau ... alte alea... Lasat afara in ploaie citeva zile e ok; citeva luni... nu-i chiar bine.

Siltanul e cam aceeasi solutie.. se comporta aproximativ la fel... mai putin faptul ca la sfirshit lasa u npraf negruliu..

Chelade pare sa fie alta mincare de peste... aaa... .table... inca n-am incercat... astept sa pun mina pe un bidon.. :D

Link către comentariu

Eh, tocmai ce am luat niste feruginol din lipsa de timp .. .vad ca acum e facut de Policolor. 13.5 RON litrul. Are acid fosforic (chiar, se gaseste si in coca-cola, deci poti sa-l bei :D, sau se poate folosi si aia). E tot pentru indepartarea si protectia ruginii (la un loc). Neclar daca tine loc de chelade. Si eu sint de parere ca trebuie protejat cu vopsea repede, dupa aia. Poate sint off topic - (Oi fi pe topicul care trebuie ?) specific insa ca l-am luat mai mult ca sa incerc sa curatz / protejez pe interior un rezervor de benzina ... altfel nu vad nici o solutie :(

Link către comentariu

• 2 weeks later...
misu ploiesteanu
Eh, tocmai ce am luat niste feruginol din lipsa de timp .. .vad ca acum e facut de Policolor. 13.5 RON litrul. Are acid fosforic (chiar, se gaseste si in coca-cola, deci poti sa-l bei :rolleyes:, sau se poate folosi si aia). E tot pentru indepartarea si protectia ruginii (la un loc). Neclar daca tine loc de chelade. Si eu sint de parere ca trebuie protejat cu vopsea repede, dupa aia. Poate sint off topic - (Oi fi pe topicul care trebuie ?) specific insa ca l-am luat mai mult ca sa incerc sa curatz / protejez pe interior un rezervor de benzina ... altfel nu vad nici o solutie :icon_thumright:

la feruginol nu imi place faza cu clatiti cu apa , daca este intr-o zona critica este inutilizabil.

Link către comentariu

• 6 years later...

Salut, vreau eu un bidon. Ce pret are si il poti trimite la Bucuresti?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!