Jump to content

RCD 300

alxrro
 Share

Postare recomandată

multumesc pt. raspuns si as mai indrazni cu o ultima intrebare:rcd 310 merge pe acelasi touran din 2004?multumesc inca o data

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Al Bundy

31

• lucaflo26

24

• archaeon

22

• F l o r i n

16

Top Posters In This Topic

Posted Images

imi pare rau dar nu pot deschide link-ul.montez rcd 310 pe touran 2004 fara sa fac un upgrade sau ceva?il montez pe bord si merge?

Link către comentariu

Merge, dar trebuie sa schimbi can gateway ca sa nu ramai fara baterie peste noapte pentru ca RCD 310 face parte dintr-o generatie mai noua de playere. El merge, dar In cazul in care nu il schimbi o sa apara fenomenul de battery drain.

Modificat de Ener2k
Link către comentariu

e costisitor sa schimb acest can gateway?ce e mai bun rcd 500 mp3 sau rcd 310?si de ce?la pret sunt cam la fel...reamintesc ca am un touran din 2004...multumesc inca o data!

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salutare,

Am RCD 300 fara mp3, si radioul (pe FM) imi cauta doar de la 76MHz pana la 90Mhz deci prind vreo 2 posturi. Idei? Cum il fac sa treaca de 90Mhz? Nici cu AS, nici daca invart din buton nu trece de 90 (de la 89.9 sare inapoi la 76)

Multumesc

Link către comentariu

• 2 weeks later...

salut. am pe masina un rcd 300, am verifcat sigurantele k am avut ceva probleme cu masina si fara sa stiu am scos si siguranta de la casetofon si acuma imi cere codul ala de activare dar din pacate nu il stiu....ave-ti vreo idee de unde as putea sa il aflu? 

Link către comentariu

Dupa seria de caroserie la reprezentanta,dupa seria notata pe rcd tot la reprezentanta,din cartea de prezentare a masinii la sectiunea casetofon gasesti tichetul cu codul de siguranta,se poate debloca dar costa in jur de 90 lei.

Link către comentariu

tichetul lam cautat in cartea de prezentare a masinii si nu e cred k sa pierdut....deci altfel nu se poate doar daca ma duc la reprezentanta sau la cineva care stie sa il deblocheze...o sa vad eu ce fac pana la urma. multumesc pt raspuns

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Am conectat si eu un cablu jack la pinii aia. Sper sa fi fost pinii corecti.

M-a chinuit putin ca nu am mufa stas si am adaptat rapid ceva din niste conectori de pe vremuri de la calculator.

I-am dat sa cinte insa nu vrea deloc. Am apasat de 2 ori pe cd si nimic.

Solutie ceva? Sau o fi cd-changerul blocat?

Oricum mi-a facut o gramda de draci.

Link către comentariu

Ai codat rcd cu auxin ?

Sent from my  using Tapatalk.

Link către comentariu

N-am codat nimic. Nu am folosit vag/vas ca nu am.

Am zis ca daca conectez la pinii aia o sa-l vada ca cd-changer.

Din ce am citit pe net RCD300 asta negru complet (din 2004) nu are aux-in. Doar cd-changer care daca nu a fost niciodata instalat, e blocat.

M-am luat dupa indicatiile tale dintr-un post de pe alta pagina unde indicai pinii si am adaptat ceva. Cred ca i-am pus bine.

Firele de masa de la cablul jack le-am unit si le-am pus la pinul 2 (CD masa) si celelalte la CD-L si CD-R.

post-6143-0-12841300-1364682108_thumb.jppost-6143-0-82456300-1364682118_thumb.jp

Link către comentariu

Din ce vad nu are auxin. Si in acest caz iti trebuie un xcarlink sau un emulator de cd.

Link către comentariu

Deci varianta ta nu o sa functioneze deloc? :(

Varianta xcarlink e cam scumpa. Ma rog, mai ieftina la noi ca in alte parti, dar parca inca nu ma arde atit de tare.

Link către comentariu

Buna. Am montat si eu un cablu jack ca modelul din imagine, am codat rcd - ul ( RCD 300) cu vag-com pt. ca nu avea activata functia de CDC dar din pacate nu functioneaza. Imi apare tot timpul NO CDC. Aveti idee ce ar mai trebui facut ca sa functioneze??

Multumesc.

untitled.bmp

Link către comentariu

Salut, din pacate nu va merge. Ai nevoie de un xcarlink sau un emulator de cd. RCD300 nu stie de AUX, chiar daca pe multe pinout-uri vei gasi asignata functia.

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut,

Daca am gresit categoria, rog a se muta unde trebuie.

Am mai gasit un singur topic pe forum cu probleme similare, fara o solutie, dar ma gandeam ca este util sa deschid un topic mai clar.

Am probleme cu cele 2 rotite de volum de la RCD-ul de pe Golf. La modul ca initial s-a jupuit acel cauciuc de pe ele si arata urat, pe urma au picat datorita faptului ca cele 3 cleme de plastic care le tin fixate pe axul de la potentiometru s-au rupt. Nu este o solutie lipirea cu superglue.

Aceeasi situatie si cu fata acelui RCD care fiind acoperita cu o pojghita de cauciuc similar, s-a jupuit. Ma gandesc sa o inlocuiesc.

Aveam o informatie de la cineva dintr-o reprezentanta VW ca ar exista niste kituri pentru RCD. Stiti cumva unde as gasi ceva sa pot inlocui cele 2 rotite de volum eventual fata RCD-ului? Am atasat o poza cu acea fata despre care vorbesc. 

Ms.

post-49822-0-96023200-1370505209_thumb.j

Modificat de mariuslm
Link către comentariu

ai doua variante.

1. Sa cumperi un rcd 300 care sa arate cat de cat bine si sa Ii ei ce vrei tu de pe el.

2. Sa cumperi alt cd player

Nu se gasesc separat aceste butoane, stiu deoarece am si eu aceasi problema la cd player

Stima.

Link către comentariu

• 2 months later...

Salutare Florin !

Am montat un RNS 310 pe VW Touran 1.9 TDI  din 2005 !!

Nu imi afiseaza nici un fel de informatii despre clima,senzori de parcare OEM 

Ce pot sa fac sa mearga ?? 

Stima !

Link către comentariu

Sa schimbi modulul de senzori de parcare si climatronicul.

Link către comentariu

Salutare Florin !

Am montat un RNS 310 pe VW Touran 1.9 TDI  din 2005 !!

Nu imi afiseaza nici un fel de informatii despre clima,senzori de parcare OEM 

Ce pot sa fac sa mearga ?? 

Stima !

plus Can Gateway-ul.

Deci trebuie Sa schimbi modulul de senzori de parcare si climatronicul, plus Can Gateway-ul - daca este cel original al masinii.

Link către comentariu

ok multam  !

Si ai idee la cat s-ar ridica toata smecheria ??

Link către comentariu

Depinde la cat gasesti piesele.

Link către comentariu

• 7 months later...

Buna am si eu o problema cu RCD-ul 300 din dotare. Atunci cand vreau sa ascult muzica de pe CD se aude doar in boxele din stanga, iar cand ascult radio se aude normal in toate boxele. 

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut. Stie cineva care este firul din mufa RCD 300 fara mp3, care primeste semnalul de viteza a masinii, pentru functia GALA? Va multumesc.

Link către comentariu

• Ex member pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!