Jump to content

RCD 300

alxrro
 Share

Postare recomandată

Sa ai un VCDS si a stii sa-l folosesti. Altfel, mergi la cineva care stie.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 months later...
  • Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Al Bundy

31

• lucaflo26

24

• archaeon

22

• F l o r i n

16

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am cautat aceasta problema intr-un alt topic ca sa nu mai deschid unul dar nu am gasit. Detin un touran din 2004, am achizitionat o navigatie aftermarket, kenwood vbt 520 (am inteles ca este model pentru golf V, nu stiu daca este diferenta intre marimea navigatiilor la golf V sau la touran). Inainte detineam RCD-ul original al masinii un RCD 300 cu fata din 2 parti. Problema este ca nu gasesc o rama de plastic care acopera si suruburile de la clima care sa se potriveasca, la cea veche nu se poate decupa doar bucatica de plastic din mijloc pentru ca navigatia este mai mare. As dori sa stiu de unde se poate achizitiona o rama adaptoare. Posibil sa nu fiu informat sau sa nu stiu cum sa caut. 

Link către comentariu

Salut .. am si eu un RCD 300 cu mp3.

Se poate atasa o interfata usb? Daca da , va incomoda cumva montarea, usb-ului,  sistemul parrot care il am pe masina? 

va multumesc  !

Link către comentariu

Poti monta un xcarlinc sau un AUX in activ.

Link către comentariu

cioflan

Nu este nici un inconvenient la montare de interfata USB, deduc ca ai o varianta de parrot serie ck3000/3100, pentru ca daca aveai serie MKI 9000/9100/9200 aveai deja USB!

Recomandare:

Indiferent ca interfata este facuta de : connects2, xcarlink, bluebird, digital dynamic, acvgmbh, china brand.... pana la urma te vor scoate din sarite, se blocheaza, nu merg toate stick-urile, limitare capacitate maxima , unele la 1Gb, altele la 2Gb, fara SDHC.

Fiind emulator trebuie sa faci 6 foldere, CD1...CD6 cu 99 track-uri fiecare.

Nu ai selectie, trebuie sa stii melodia "numarul" de pe "CD-ul numarul".... identificarea titlului apare dupa play!

Atentie: Nu toate variantele permit si mentinerea CD changer existent!

Concluzie: pret de SH (250lei aprox.) + pret de RCD 300MP3 ( aprox 250 lei) .... + diferenta  = RCD 510 !! ( de preferat nu Delphi China). 

Link către comentariu

Salut,!din cate stiu sunt doua marimi standard se numesc din!din1 si din 2!!din 1 e primul model deci e marimea standard a unui radio cd din2 e marimea mai noua cand navigatiile au devenit mai mari cu display tactil!

Link către comentariu

SI alex legat de problema ta cu marirea navigatie de la golf la touran sunt identice indiferent daca sunt originale sau clone. Legat de masca ce vine 2x1 sau 1x2 difera in functie de echiparea ce o ai pe masina adica climatic sau climatronic.Dute la reprezentanta si acolo gasesti sau pe dezmembrari.Cauta pe google diferenta dintre cele 2 masti si ai sa iti dai seama.Climatic  si climatronic

Link către comentariu

• 1 month later...

Salutare am rcd 300 si de cand am scos bornele la masina imi apare code safe 2;cum introduc codul?codul se poate sa fie trecut pe casetofon daca il du jos?

Link către comentariu

Nu e pe casetofon. Doar in cartea radioului daca ai.

Link către comentariu

poti sa ai noroc sa fie trecut pe aparat, de catre altcineva.... altfel, doar la reprezentanta sa-ti dea codul sau decodat

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salut băieți,sunt nou pe acest forum,am un touran din 2004 cu rcd din vremea respectiva si doresc sa il schimb cu acesta RCD 510 Delphi,cine ma poate ajuta cu informații?

Ce trebui schimbat sau unde tre sa merg ?

Sunt din Buc.

Mulțumesc anticipat

Link către comentariu

Trebuie vazut ce can gateway ai. daca se poate face update bine, se face, daca nu, se schimba cu unul mai nou.

VEzi la prestari servicii.

Link către comentariu

Salut, nu văd ca nu mă pricep, când vine aparatul direct la dvs mă opresc, aveți referințe bune.

Am turan 2004 sper sa meargă update dacă nu luam piesa ce sa facem,dar numai după ce trec pe la dvs.

Link către comentariu

• 8 months later...

Buna am si eu o problema cu Rcd300 la partea de radio fonctioneaza perfect apoi pret de cateva secunde pana la cateva min intervalul difera si nu este o chestie regulata pierde eu zic demodularea si apoi se aude iara bine. Faxe acest lucru indiferent daca kasina merge sau sta pe loc. Sa mai intalnit cineva cu aceasta problema . aau cum resetez la default rcd300. Multe multumiri.

Link către comentariu

• 1 month later...

Stie cineva daca inlocuiesc ceasurile din bord la un golf 5 voi avea nevoie de codul de deblocare de la rcd 300 ?

Link către comentariu

Nu. Informatia se stocheaza pe can.

Link către comentariu

Eu am schimbat ceasurile am trecut de la minidot la maxidot si acum radioul i-mi cere codul pe care binenteles nu il am .Care ar fi cauza de cere codul dupa inlocuirea ceasurilor ?

Link către comentariu

Eu stiu ca inf e pe can. Poate ma insel eu.

Link către comentariu

Iti cere pentru ca , codul pin se stocheaza in ceasurile de bord.

Link către comentariu

• 1 month later...

Buna! 

Am rugamintea daca am postat unde trebuie, vreau sa fac un upgrade la radio cd de la 300 mp3 la rns 510 problema e ca la unitatea mea de pe masina nu gasesc codul, stie cineva daca este trecut in manualul de intretinere al masinii, unde pot gasi acest cod, as face schimb de aparate dar nu am codul, cum se poate afla?

Multumesc pentru orice ajutor!

Link către comentariu

NU este trecut nicaieri, il aflii de la reprezentanta codul.

Link către comentariu

• 1 year later...

Salutări. Am un RCD 300 cu mp3 (deasupra fantei de cd scrie mp3). Cum pot face un cd cu mp3-uri pentru a rula în mașină?

Am făcut un data cd și nu l-a văzut. Greșesc cu ceva?

Link către comentariu

Posibil viteza cu care a fost scris.

Link către comentariu

Incearca cd Verbatim si cu ceea mai mica viteza posibila 8x sau chiar 4x sa scrii cu Nero

Link către comentariu

• Ex member pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!