Jump to content

Revizie al naibi de ciudata.


Extreme
 Share

Postare recomandată

De cateva zile am factut revizia touranului meu la reprezentanta d&c oradea. Aveam un bocanit la roata din dreapta, care se auzea doar la denivelarile scurte si la viteza mica. Tipi de acolo au luat masina au urcat-o pe elevator s-au tot uitat ei pe acolo, si nu au gasit nimic. Au luat-o la o tura si au zis ca sunt biuletele, le-au schimbat si surpriza, plec de la orada si zgomotul persista. Cred ca am luat o teapa de zile mari. Toata chestia plus schimb ulei si filtre m-a costat 22 miliane lei. Cam mult mi se pare, pentru ceea ce au facut adica nimic.

Apropo am si ceva la tempomat le-am zis sa rezolve problema iar a doua zi cand m-am dus dupa masina, i-am intrebat daca au rezolvat problema mi-au zis ca au uitat, si ca nu mai au electricean (era 6) :Driver: fuck!

Plus le-am zis sa-mi faca si telecomanda sa mearga de la distanta mai mare deoarece acuma merge doar de la 3-4 metri, iar nimic, au zis impasivi ca las' ca merge.

Ce ziceti voi de asta, poi sa mai mergi la reprezentanta.

Modificat de Extreme
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pt. treaba cu bieletele, avand in vedere ca nu ele erau vinovate de problema cu cloncanitul/bocanitul, pune-i sa le plateasca EI. Prostia...costa dar, sa-l coste pe ala care o poseda. :Driver:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Iar pentru telecomanda schimba bateria daca e slabita sau verifici unde e antena in masina, daca legaturile ei sunt bune, si daca tot te enerveaza mai adauga-i o bucata de sarma :vaidecapulmeu: si nu o sa mai ai probleme.

P.S. Uite cum ajunge omu sa-si bage bip in ele reprezentante si invata incet incet cum sa devina mecanic, electrician, electronist. Noroc ca romanu-i o m destept si le prinde repede.

Modificat de maxu
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Poate sa faca probleme si daca nu este in unda telecomanda cu mother board-ul alarmei. (ele comunica pe o frecventa - daca sunt exact pe acea frecventa bate bine; daca sint pe linga merge doar de aproape)

La mine la viper mi-am schimbat telecomenzile si acuma bate de la 15-20 m; un prieten care lucra la falcon mi-a zis ca modelul meu de telecomanda e prost si mi-a dat inca 2 telecomenzi; a pus sa le recunoasca MB alarmei (acum merge cu toate 4) si gata.

Poate fi si bateria slabita (asta ar fi solutia cea mai simpla)

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Antena la alarma este pur si simplu un fir - o sarma - pe care majoritatea celor ce o monteaza o taie dupa cum ii duce capul, in loc sa o intinda frumos. Eu am patit-o, iar dupa ce un prieten mi-a adaugat o alta sarma la cea existenta, care era taiata de vreo 10 cm, nu am mai avut probleme, cu toate ca alarma nu se compara cu viper.... si dupa batea si pana la 100 m.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si nu stiti cumva unde s-ar afla aceea "sarmulita"la mine.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai ai alarma montata sau te referi la telecomanda originala a masinii?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In cazul asta, cred ca varianta cu prelungirea antenei pica. Eu am incercat la un Golf sa-i prelungesc firul de la antena si nu am remarcat nici o modificare a distantei. Pana la urma a trebuit schimbat modulul de confort.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Receiverul pt telecomanda si modulul de confort sunt doua module diferite, cel putin asa cred eu. Eu am modul de confort, care asigura inchiderea/deschiderea centralizata din cheie, geamurile, dar nu am telecomanda.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Receiverul pt telecomenzi se afla in modulul de confort. Nu stiu daca si la Touran, nu am lucrat pe masina asta, cred ca totusi este la fel. Ca masina are sau nu inchiderea centralizata cu telecomanda sau doar din cheie, tine cred eu doar de nivelul de echipare al modulului de confort. Parerea mea.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sunteti off topic, please stop! Aici doar feedback despre service-uri (unde se si muta topicul)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!