Jump to content

se poate completa peste lichidu de frana vechi ?


aliman
 Share

Postare recomandată

buna prieteni

de ceva timp cand trec peste gropi imi apare pe bord senzorul cu semnul exclamarii. Am inteles ca treb sa completez cu lichid de frana dar nu stiu ce lichid de frana am acum in masina. stiu ca e DOT 4 dar nu stiu de cine este produs. se poate sa completez peste cel vechi cu un alt lichid de frana tot DOT 4 bineinteles dar facut de DELPHI de exemplu sau trebuie sa dau jos lichidul vechi si pun numai lichid nou ???

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

razdan.....am citit topicul dar tot nu am agsit raspuns la intrebarea mea daca se poate completa peste lichidul meu vechi cu lichid nou ?

lichidul meu de frana are o culoare verde deci nu cred ca este uzat tare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am fost sfatuit sa iau de la reprezentanta si am pus peste cel vechi.

Nu cred ca a facut cineva un "flush" inainte sa iau masina(129 km) si nici eu nu i-am facut unul in urmatorii 120 mii. Am pus peste si nu am avut probleme, dar nu am pus garla( la greu)...a fost nevoue doar de putin. poate 50 ml...

La reprezentanta ar trebui sa stie ce ai tu pe masina si sa iti dea la fel. Nu cred ca e scump, nu mai tin minte cat am dat eu aci dar nu tre sa fie scump.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In postul 6 de pe acel topic se mentioneaza completarea si nu este ulterior combatuta. La alta masina mai veche (tot germana) am completat si eu (la sfatul mecanicului) acum 2 ani si nu am probleme cu ea.

Cel mai bine ar fi sa intrebi un mecanic bun (la reprezentanta cum spune si moosct) si cu simtul responsabilitatii … cam greu de gasit recunosc … :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

multumesc pentru sfat

ma duc maine la mecanic sa vad ce zice si el

eu am completat cu lichid de aceeasi culoare sfatuit de mecanic. Din cate am inteles eu este ceva lichid rosu sau verde... habar nu am mai multe detalii.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Importanta e specificatia si mai putin culoarea lichidului sau producatorul. DOT4 poti pune peste toate DOT-urile inferioare, dar spre ex. nu poti pune DOT3 peste DOT4. Cifra dupa DOT are legatura cu temperatura de fierbere a lichidului.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!