Jump to content

Receptie radio cu probleme

jedrus
 Share

Postare recomandată

F l o r i n

nu,pare ca aceasta antena trebuie alimentata direct pe firul rosu.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutari.La masina mea nu merge radio-ul deloc.asa am cumparato.nu stiu ce are.dupa ce am citit acest topic cred ca e de la antena.poate se uita intr-o zi Cosmin la masina mea.as mai avea nevoie de ajutor din partea lui.ce zici Cosmin,esti dispus ?

Link către comentariu

F l o r i n

da-i PM si vedeti cum va intalniti sa rezolvati problema.

Link către comentariu

• 5 months later...

Va salut.in locul unui rcd 300 am montat un rcd 510.Are 2 mufe la spate dar nu intra decat una in lacasul ei.Ma puteti ajuta cu un sfat adica ce fel de adaptor trebuie sa cumpar (ev.si de unde,un site,link,etc)ca sa se potriveasca si sa incapa cele 2 mufe de antena in rcd 510.stima

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut baieti, ma poate ajuta cineva cu un cod kit garnitura pentru antena 3c0035507n, ma intereseaza mai mult piulita cu saiba si garnitura mica

Multumesc!

Moderator: - scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, cu culori sau alte artificii este interzisa. Aceasta va fi sanctionata cu avertisment verbal iar in cazul repetarii cu warning.

Link către comentariu

• 11 months later...

Am avut norocul sa-mi fure cineva antena si n-am gasit in dezmembrari (aici in oras) inca,am citit tot topicul si am vazut ca au fost unii colegi interesati sa-si monteze antene tip "shark fin" da n-au mai revenit cu vreun feedback.Stiti cumva daca sunt bune,prind frecventele bine,aveti vreo recomandare sau sa raman la antena clasica cu bat? Sincer imi cam place cum arata antenele "shark fin" cele mai mici mai mult decat cele mari , dar asta nu e suficient,trebuie sa si prinda bine frecventele ca eu numai radio ascult,plus ca acum am numai MFD-ul fara magazie,radio-ul fiind singura optiune dar care si imi place.

Link către comentariu

Eram si eu tentat sa schimb batul cu o antena shark dar l-am reparat provizoriu  si apoi am luat unul oem sh. Ce este oem pe masina arata mult mai bine(parerea mea). Folosesc radio 99% si nu am vrut sa risc cu antena shark plus ca nici nu am vrut sa stric designul masinii.

Link către comentariu

Banuiesc ca ti-a furat batul, se gaseste prin carrefour pe la 9 lei.

Link către comentariu

Da batul l-a furat dar ma gandeam sa trec la antena tip shark fin ,am gasit ceva DIY la Tiguan si mai studiez sa vad cum e cu receptia radio.

Link către comentariu

• 1 year later...

Bună ,

Am un radio gamma pe mașină , nu cred ca e cel din fabrica deoarece mașină are antena cu navigație . Am 2 probleme

1. Nu am "batul" si nu am găsit cu filet asa de gros decât una simpla .

2. Am o eroare pe tester 00856 radio antena 36-00 open circuit .

Ceva soluții ?

Link către comentariu

C o s m i n

Da, pune-ti mintea la contributie si rezolva circuitul. Cea mai mare parte din problemele ce le ai pe masina le poti rezolva singur, citind in topic-uri si judecand putin.

Sau du-te la mecanic/electrician.

Link către comentariu

• 1 year later...

Buna ziua,kit antena 3B0 051 751 se potrivesc la vw passat b5 cât și la vw polo N9? Mulțumesc!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!