Jump to content

faruri de golf IV pe golf III

BogMW
 Share

Postare recomandată

vad ca nu se baga nimeni

...................................................

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• CGeorgescu

12

• Ciucur

6

• wabbit

3

• razvanT

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

gata, vad ca toti vb dar fapte yoc........................

asa ca m-am hotarit sa-mi fac eu tuningul asta;) se lucreaza la masina. o sa pun si poze........asa ca urati-mi bafta

Link către comentariu

Multa bafta chief!!!

Link către comentariu

Am banii pregatiti doar ca nu gasesc pe nimeni sa mi le aduca din Germania.

Am vazut preturi faine pe ebay.de :blink:

Link către comentariu

daca aveti rabdare 1 1/2 -2 luni, va pot vinde farurile mele de golf IV la 100 de euro setul. au si proiectoare de ceata :lol:

(vi le dau fara motorase, pe care le pastrez pentru viitoarele faruri)

Modificat de mmneg
Link către comentariu

eu am un g2 si urmeaza sa-l vand si sa trec la g3 :lol: , si am sa-mi pun dupa ce mai strang ceva bani faruri de g3 cu look de g4, in primul rand ca pentru cele de g4 nu exista sa nu iasa tiganie atata timp cat nu schimbi si aripa si capota, si pe langa asta hai sa ne gandim la linia masinii si oricum i-mi plac mai mult cele de g3 ca sunt mai agresive deoarece nu sunt asa ovale.

Link către comentariu

o sa ai o surpriza cit de urit o sa se vada ai rabdare si o sa vezi

Link către comentariu

• 2 weeks later...
am sa-mi pun dupa ce mai strang ceva bani faruri de g3 cu look de g4, in primul rand ca pentru cele de g4 nu exista sa nu iasa tiganie atata timp cat nu schimbi si aripa si capota, si pe langa asta hai sa ne gandim la linia masinii si oricum i-mi plac mai mult cele de g3 ca sunt mai agresive deoarece nu sunt asa ovale.

<{POST_SNAPBACK}>

tiganie???????

te inseli.....

te las pe tine sa-mi spui dc a iesit tiganie

maine am sa pun poze sa vedeti ca e cu totul opusul la ce ai zis tu.....si astept si parerea ta

Link către comentariu

si o poza sa vedeti ca se poate.........

Link către comentariu

Solutia e f ingenioasa, aspectul lasa de dorit. Imi place mai mult cum arata farurile 'clear-glass' care-s facute chiar pt Golf3

Link către comentariu

de ce lasa de dorit ??? pt ca am folosit masca fata de la rieger, d-aia? mai bine zis NICI 1NU ati avut CURAJUL sa FACE_TI tuning-ul ASTA pe MASINILE VOASTRE, ati vorbit despre asa ceva dar, vorbe........

V_am demonstrat ca se poate........... si da chair bine pe masina( dc tie nu-ti place treaba ta .....)

Modificat de Costi_geo
Link către comentariu

Te rog frumos sa te temperezi! Am avut si eu Golf3, si tu nu ai de unde sa sti ce am avut curajul sa-i fac si ce nu!

Sunt prea frumoase farurile ca sa le mai acopar cu ceva, la asta m-am referit cu aspectul care lasa de dorit. Atat doar ca farurile sunt mai frumoase decat 'Rieger'-ul care-l acopera :angry:

Link către comentariu

singura solutie ca sa nu modific aripile asta a fost( stii foarte bine ca farurile de g4 sunt mai rotunde la imbinarea cu aripa)

eu zic ca e ok

vad ca tu ai pe masina faruri de g3 cu look de g4. sunt super dar sincer parca da mai bine astea de g4..........

toate cele bune

Modificat de Costi_geo
Link către comentariu

Mie imi place cum da ! Mai baga poze !

Link către comentariu

mi se pare ca partea cu faza lunga este cam infundata. la golf 4 masca si farurile au o curbura mai mare. iti focalizeaza corect? nu lumineaza in X? ceva nu arata natural pe acolo.

Link către comentariu

fa p poza mai din spate sa se vada toata fata, si un pic dintr-o parte.

Link către comentariu

de ce lasa de dorit ??? pt ca am folosit masca fata de la rieger, d-aia? mai bine zis NICI 1NU ati avut CURAJUL sa FACE_TI  tuning-ul ASTA pe MASINILE VOASTRE, ati vorbit despre asa ceva dar, vorbe........

V_am demonstrat ca se poate........... si da chair bine pe masina( dc tie nu-ti place treaba ta .....)

<{POST_SNAPBACK}>

La asa tuning mergeau si niste abtibilduri! No offense dar este o mare tiganie! La dacie se mai facea "tuning" de genul asta cand au aparut farurile de "ceneu". Important este sa-ti placa tie.

Link către comentariu

Zorro Classic
La asa tuning mergeau si niste abtibilduri! No offense dar este o mare tiganie! La dacie se mai facea "tuning" de genul asta cand au aparut farurile de "ceneu". Important este sa-ti placa tie.

<{POST_SNAPBACK}>

Eh, tiganie! Nu fiti duri...

De fapt nici mie nu mi place rama aia care acopera o parte din far. Chiar ca e nenatuarla, sa zic asa. Parca e in plus sau in minus ceva... Cred ca daca ai aduce farul putin mai in fata si mai micsorezi rama aia obti un efect muuult mai frumos. E placut ochiului sa vezi tot blocul optic, sau macar sa-l delimitezi de alte elemente decorativa. Ai vazut si la "pleoape": se vede clar unde se termina blocul optic si unde incep alte elemente. Parerea mea...

putin off: am montat far de ceneu pe un Jetta vechi! Nu de tuning ci de nevoie, ca nu gaseam. Parca era de acolo! :lol:

Link către comentariu

@Costi_geo: Te admir pentru curajul pe care l-ai avut si consider solutia ta una de compromis. Opiniile tot timpul vor fi diferite si cel mai mult conteaza sa iti placa tie.

Personal as opta pentru faruri de Golf 3 cu look de Golf 4.

Singura intrebare care ma macina e daca e legal sa faci aceasta modificare,adica feruri de Golf 4 pe Golf 3. :D

Cele bune,

Link către comentariu

o poza noaptea sa vedeti pozitiile :P

Link către comentariu

• 4 months later...

Uite ce-am gasit....ca sa vedeti ca se poate....

Important este de unde luam faruri facute pentru golf 3 ...ca sa nu se faca modificari...

Link către comentariu

Ce sa se poata? Monta faruri de tuning pe Golf III? Evident ca se poate. Unul din raspunsurile posibile pentru a doua intrebare se gaseste chiar in poza nr. 1. "FK Automotive"

Link către comentariu

• 1 month later...

Eu am avut vreo 4 tipuri de faruri montate pe masina. 1 cele originele(le vand). 2 angel eyes cu cercuri albastre da aveau doar cate un cerc pe far , aveau si semnalizator cu care am facut un accident si le-am rupt toate urechile (le vand).3 cele de golf 4 hella ( le vand). 4 acum am angel eyes cu cate 2 cercuri pe far

Farurile de golf 4 hella nu turcesti sunt 3 mil 700 lei bucata si mi le-au montat aia la casco . Din ce am observat eu farurile aveau cate o ureche taiata, aceasta fiind singura modificare. Farurile se incadrau foarte bine, nu iti trebuia capota bad look sau sprancene.

La primele angel eyes cu semnalizator am intampinat tot felul de probleme, dupa ce mufam farurile nu mai mergeau proiectoarele sau semnalizatoarele etc, pana la urma cineva mi-a mai tras niste fire sau ceva de genu a mai pus un releu nu stiu exact ce a facut da pana la urma s-a facut un compromis si cand aprindeam pozitia se aprindeau si proiectoarele

panteramov@yahoo.com

Link către comentariu

• 2 years later...

merg dar sunt o gramada de modificari de facut

aripa

capota

si mai trebuie decupat ansamblu fata unde se monteaza faru ca nu intra capacu de la golf 4

am poze cu al meu

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!