Jump to content

VW Scirocco 2 GTX Kamei


r383l

Postare recomandată

Permiteti-mi sa ma prezint. Sunt un Scirocco mk2 GTX din '83, editie limitata Kamei X1, am un motor de 1.8 8V DX 83 KW si 112 CP stock, necunoscuti acum la numar, din cauza unor modificari minore (axa cu came, supape si eventual altele pe care inca nu le stiu). Noul meu stapan m-a cumparat acum aproape 3 luni, si a avut ceva necazuri cu mine inainte sa ma puna la punct si sa ma aduca la performantele de acum. Sunt inca multe de facut, dar sper ca, cu timpul, stapanul meu va avea banii necesari sa ma ingrijeasca cum merit. :hainoroc:

Link către comentariu

Super masina, sa-ti traiasca. Din cate vad eu nu e 100% Kamei (nu ai decat spoilerul fata din kit) . Nu sunt un mare fan al kitului Kamei de Scirocco 2, personal imi place mai mult ce a facut fabrica :D Dar masina arata bine, sa ai noroc de ea si cati mai multi km. fara incindente.

Apropos, detalii despre imbunatatiri ? Ce tip de axe cu came de unde ai achizitionat-o, ce tip de supape, etc.

:lol:

Modificat de scirocco
Link către comentariu

Super masina. Chiar am fost si eu un fan al modelului Scirocco, dar mai ales imi placea primul model. Oricum sa ai bafta de el :lol:

Link către comentariu

Superba. Imi aminteste de vremurile cand visam si eu la un Scirocco... iar asta este exact cum trebuie. :)

Link către comentariu

Mersi fain pentru aprecieri. Am cumparat masina cu kit-ul relativ complet, dar spoilerul spate ar mai trebui sa aiba o prelungire, iar pragurile si spoilerul spate sunt sparte (omu' a folosit-o ca plug iarna), iar acum ma chinui sa le refac din fibra, la o firma din Iasi, exact dupa modelul Kamei (creca cei de la Kamei stiau ce fac, nu cred ca e cazu' sa ma exprim eu artistic ca nu-s la nivelul lor). Inca n-am reusit sa desfac motorul si mai sunt multe de facut (desfacut masina bucata cu bucata, pregatit, vospit in aceeasi culoare, refacut vinilul lateral "Scirocco", apoi desfacut motor + tren rulare piesa cu piesa, verificat, schimbat ce trebuie). Dupa ce o aduc iar la stadiul in care era acum 23 de ani, vreau sa ma bag la o turba, o cutie mai scurta, amortizoare reglabile (astea sunt KONI, foarte tari, dar nu sunt reglabile) si sa o mai usurez vreo 50-100 kg. Nu am verificat unghiul axei cu came pentru ca nu ma asteptam sa fie schimbata. Dupa ce am pus la punct distributia si avansul am cronometrat-o si e clar ca macar axa cu came e schimbata (si dupa felul cum urca in ture, pana la cat si cum sta la ralanti). In rest, mai e nevoie de mult timp si multi bani ca sa o aduc la stadiul in care merita ea sa fie. Deocamdata isi face bine treaba si demonstreaza cand are ocazia ca si o masina de 23 de ani trebuie respectata.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

frumoasa masina sa o stapanesti sanatos

si la cati mai multi km in siguranta

Link către comentariu

Mersi de aprecieri. Stickerele alea cu Scirocco alaturi de body kit si suspensii separa masina, vizual cel putin, de celelalte scirocco-uri. Dupa ce va fi revopsita masina in aceeasi culoare, vor fi refacute si stickerele. Vreau s-o refac asa cum era de noua, cu exceptia motorului, care pe langa chiulasa, axa cu came, supape si altele pe care le are deja, va mai primi o turba in primavara.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!