Jump to content

Difuzoare Golf3/Vento

tune
 Share

Postare recomandată

am rezolvat treaba cu mufa..este foarte usor daca nu te grabesti, nu ai cum sa strici nimic daca esti atent.multumesc pentru ajutor

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DEY_tm

53

• taz21

52

• phun

42

• sonnic53

35

Top Posters In This Topic

Posted Images

seby,incearca si tu sa cauti piesa aia la aria dezmembrari daca nu ai in apropiere un punct de dezmembrare.O alta idee ar fi sa ti-o confectionezi tu din fibra de sticla,dar va fii ceva mai scump.

Modificat de Nomood
Link către comentariu

a mea nu a avut muzica de nici o culoare pe ea cand am achizitionata,iar fetele de la lacasul pt boxe erau neperforate....asha k dupa ce am citit ce era p'acilea..m-am dus si am achizitionat 4 difuri sony xplode de 16,5 pe 2 cai, si un player tot sony xplode gt23. M-am chinuit o zi pana am montat totu pe masina,dar tin sa zic k arata super..si merge f bine. Capacele de la difuri nu au intrat in lacas ca cele originale dar in schimb se potrivesc perfect pe marginea fetei usii, nu a trebuit sa dau nicio gaura in plus, s-au potrivit perfect...thanks;) .. happy..:D

Vin si eu cu o intrebare cam stupida..am pe masina aceleasi boxe si acelasi cas cum ai tu..dar la mine se aude basul destul de prost, foarte prost chiar..si nu e din setarile casului sau chestii din astea..o fi de la plasticele alea dintre fata usii si usa?care nush ce rol au..alta cauza numi trece prin cap pt k teoretic boxele si casu ar trebui sa se auda super bine.. :D

Link către comentariu

Mihaig89 vezi sa fie activata optiunea "LOUD".Trebuie sa scrie pe ecran LOUD in stanga deasupra la cd`ul mic.Daca nu e activata tine apasat CENTRU si cauta in meniul respectiv.Se va auzi considerabil mai bine,dar nu cine stie ce...la mine tot castron mi se pare.Paraie plasticele prin usi si bassul e spart.Fara folie in usi nu cred ca voi rezolva ceva.

Modificat de ByZ
Link către comentariu

As fi interesat de achizitionarea unui set de difuzoare - medii si tweetere - dar habar nu am care sunt codurile pt ele. Posed un VG G4 Variant 2005. Daca poate cineva sa ma ajute ... Multumesc

Link către comentariu

masori diametru si cauti prin magazinele specializate cu difuzoare. un sony expload se potriveste perfect pa gauri, doar ca la golf4 se prind cu nituri si trebuie data fata de usa jos.

Link către comentariu

Salut

Eu am luat un set de difuzoare pe componente ca astea si le-am pus in usile din fata. Vreau sa va zic ca zbarnaiau fetele de usi si nu era deloc calitativ sunetul indiferent ce setari faceam. Apoi am schimbat difuzoarele din usi cu altele OE si alea care le-am avut in usi le-am pus pe polita de la porbagaj si acum se aude de zici ca am 2 woofere in portbagaj si nu mai distorsioneaza si se aude foarte clar.

Link către comentariu

Mihaig89 vezi sa fie activata optiunea "LOUD".Trebuie sa scrie pe ecran LOUD in stanga deasupra la cd`ul mic.Daca nu e activata tine apasat CENTRU si cauta in meniul respectiv.Se va auzi considerabil mai bine,dar nu cine stie ce...la mine tot castron mi se pare.Paraie plasticele prin usi si bassul e spart.Fara folie in usi nu cred ca voi rezolva ceva.

Exact asa se aude si la mine..folia aia insonorizanta, ca despre ea cred ca e vorba..am inteles ca ar costa destul de mult..si nu stiu daca sunt dispus sa bag bani in asta..pacat oricum..k am avut aceleasi boxe pe logan si se auzeau super super..

Link către comentariu

Era un topic unde discutau baietii de alte variante de folii mai ieftine pentru usi.Zicea cineva ca a pus folie de parchet de la Dedeman sau Praktiker,si se auzea mai bine,cica...

Modificat de ByZ
Link către comentariu

Salut, am reusit si eu sa montez boxele in portbagajul G3-ului meu. Se aud excelent, si se potrivesc excelent ! a meritat tot efortul depus - cateva ore bune de munca.

Atasez si cateva poze - scuze de calitate.

Toate cele bune,

post-13173-1234177619_thumb.jpg

post-13173-1234177633_thumb.jpg

post-13173-1234177643_thumb.jpg

post-13173-1234177654_thumb.jpg

post-13173-1234177664_thumb.jpg

post-13173-1234177676_thumb.jpg

post-13173-1234177690_thumb.jpg

post-13173-1234177701_thumb.jpg

Modificat de geee
Link către comentariu

Felicitari,arata f bine.Intr-adevar a meritat orele de munca.Sa le asculti sanatos.

Numai bine,

Link către comentariu

Salutare baieti!

As vrea sa schimb suportul boxelor usilor din fata deoarece nu e conceput pentru difuzoare si nu au rezonanta buna!

Intrebarea mea este daca se potrivesc suporturile de la un model cu difuzoare la unul fara...

Adica daca pot sa shimb suporturile,si nu stiu daca se potrivesc.Si nu stiu cum se demonteaza de pe interiorul usii,ca nu am vazut nici un surub,o clema ceva... :-?? Stie cineva daca se potrivesc?

999.jpg

Link către comentariu

@ seby ar trebui sa se potriveasca suporturile dar nu sunt sigur.Suporturile se desfac dupa ce dai fata de usa jos si acolo sunt niste suruburi in stea(cel putin asa le-am desfact eu)

Link către comentariu

Aualeo,asta inseamna ca trebuie sa dau fetele de la usi jos?Am crezut ca se desprin cumva,mai usor.

Nu da batai de cap munca asta?Nici nu stiu cum trebuie date jos...offf...credeam ca e mai simplu...

Link către comentariu

Salut bubulbi - boxele le am luat dupa lungi dispute de la persoana care mi a adus G3-ul...la un moment dat avea 2 perechi, dar cand le am luat eu acum 2-3 sapt mai avea doar pereche de pe masina mea.

...si pretul pe care l am platit a fost unul consistent...

vb cu nomood...zicea ca a gasit el ceva dar erau intr o stare mai nasoala...

Pana acum isi merita banii...nu acopera spatiul din portbagaj, se aud excelent si sunt multumit.

Link către comentariu

@ seby eu asa stiu ca se dau jos,asa am procedat, alta metoda nu am gasit, poate stie altcineva.

Link către comentariu

sebi,daca ale tale nu aveau initial locurile ptr difuzoare ia-ti de la dezmembrari o pereche care au.Si sa iei tapiteria de pe usi nu e chiar asa mare bataie de cap,crede-ma..2-3 suruburi,cateva cleme si gata.in cel mult 30 de minute le-ai schimba daca le-ai avea.

Azi am trecut pe la dezmembrari la mine in oras,si erau acolo intr-un vento si intr-un golf doar ca erau pe gri.Masina ta e cu 3 sau 5 portiere?

Lasa-mi in pm mailul tau si iti trimit manualul de la Golf 3.

bubulbi,eu am gasit vreo 2 perechi pe myworld.ebay.de,dar nu aratau prea stralucite si pe langa erau doar pe 2 cai.Si eu vanez o pereche din acelea de ceva vreme,doar ca sunt asa de rare.Daca cumva ai cunostinte care aduc masini de dincolo pune o vorba,niciodata nu stii de unde sare.

Bafta,numai bine

Modificat de Nomood
Link către comentariu

Masina e in 5 usi,am un prieten cu Golf3 in 5 usi lovit si a zis ca pot sa vin sa le iau,el are modelu cu difuzoare,dar nu stiam daca se potrivesc sau nu de la un model la altul.Cand da putin caldura probabil ca o sa fac miscarea asta :)

As fi recunoscator daca mi-ar putea spune cineva care sunte etapele demontarii fetei interioare a usi fata(geam cu manivela),sau un link...

Ca nu stiu de unde trebui inceput :P

Link către comentariu

incerc sa-ti explic eu cumva:In locul marcat de sageti sunt 2puncte, si acolo bagi o surubelnita si incerci sa scoti manerul acela(partea de sus), iar apoi daca o sa te uiti in interior o sa vezi 2 suruburi in stea.Dupa ce le desfaci alea introduci surubelnita (cu grija sa nu zgarii sau sa indoi tabla) intre tapiserie si fata de usa(tabla) intrun colt al usii.Tapiseria este prinsa in cleme si o sa auzi cum pusca clemele, dar sa tragi usor ca sa nu le rupi. :)

post-9672-1234603032_thumb.jpg

Link către comentariu

Aici este un DIY pentru demontarea fetei portierei.Sper sa iti fie de folos !
Link către comentariu

salut

am o rugaminte

am montat gresit difurile din fata(usi)

se aude cam rau

poate sa-mi spuna cineva , ce culoare are firul "+" si ce culoare are firul "-".

dupa papucei nu ma pot lua , au aceeasi dimensiune.

multumesc !

Link către comentariu

de obicei - e de ceva culoare inchisa (negru ,maro) +iar plus ceva deschis (alb, galben,rosu,albastru)

incerca sa le inversezi

Link către comentariu

salut

am o rugaminte

am montat gresit difurile din fata(usi)

se aude cam rau

poate sa-mi spuna cineva , ce culoare are firul "+" si ce culoare are firul "-".

dupa papucei nu ma pot lua , au aceeasi dimensiune.

multumesc !

oricum nu are legatura montaju firelor cu, calitatea sunetului..eu am incercat se le pun in toate combinatiile posibile..si tot se auzea rau..e de la fetele de usi..trebuie insonorizate..sau schimbate..sau orice.. :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!