Jump to content

allroad vs outback

deocamdata
 Share

Postare recomandată

de ce nu un audi allroad quattro primul mode. stiu..vei zice ca nu prea te tenteaza masina la mana a 2-a, dar daca te avantajeaza un credit..ca leasing la SH e cam greu..sau cam scumpe unde au leasing pt ele.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

de ce nu un audi allroad quattro primul mode. stiu..vei zice ca nu prea te tenteaza masina la mana a 2-a, dar daca te avantajeaza un credit..ca leasing la SH e cam greu..sau cam scumpe unde au leasing pt ele.

cu 25.000 cip iti iei unul full option cu motor de 2.7T de 250 CP

Link către comentariu

• 4 weeks later...

As alege Subaru Outback pt ca este un break elegant si exclusivist.

Si subiectiv, f frumos !

iar pretul e mult sub cel al lui Allroad...

Link către comentariu

La diferenta aia mare de pret CIP, ai de unde sa bagi benzina :D

Iar la cilindree platesti aceleasi taxe. Eu zic ca financiar iesi mai bine cu Subaru. :hainoroc:

Link către comentariu

La pretul CIP de 30000 a lui Subaru se adauga 30% vama.

Alfa Romeo Crosswagon Q4 1.9 Multijet 150 CP la 34.497 pret final cu TVA inclus nu este buna?

Link către comentariu

concetatene :) :( , aia n-o poti compara cu cele 2 din titlu. Aia nu-i masina... :)

Link către comentariu

Ce sa fac si eu. Am ramas cu o dragoste neimplinita de la aparitia lui 156 si apoi m-am convis ca mai bine a fost sa nu fie (altfel faceam abonament la Fotache(dealerul auto-italienelor de la noi)). Dar poate pentru Q4 au o suspensie mai fiabila. Transmisia este torsen, ... si alte chestii de marketing.

Link către comentariu

il stiu si pe fotache si pe posesori de alfe. Prima alfa 147 aparuta in galati a fost a unchiului meu. Era una argintie, in 2001 era scula, toata lumea arunca ochii dupa ea cand ma dadeam pe strasse. Din "N" "motive" a scapat de ea in 2002.... :) :) :( Bune astea si fiaturile..... Absolut dementiale........ ( puncte puncte )

Sa revenim la Allroad si Outback. Ca si look as merge pe Allroad. Si ca si diesel tot pe allroad, in rest nu stiu cum sa sar spre subaru ....

Link către comentariu

Intre subaru 3.0i si allroad 3.0TDI as alege....allroad vechi 2.7 biturbo...fereasca Dzeu cum mere masina aia :lol: :P

Link către comentariu

• 1 month later...

In primul pt diferenta de pret as alege Subaru, totusi 15,000 euro sunt bani ! Arata bine si Subaru, nu chiar ca Audi, dar oricum, are Outback-ul un interior frumos.

Link către comentariu

• 1 month later...

O sa spuneti ca sunt carcotas dar hai sa vedem ce masina diesel iti poti lua de 15.000 euro CIP, exact diferenta dintre cele doua. Daca vrei consum mic iti mai cumperi un Renault/Peugeot/Volkswagen diesel si te-ai scos. Eu recomand un Peugeot 207, 1.6 HDi

Link către comentariu

Va dau o veste... nu mai e de actualitate acest versus... cel putin din ce stiu eu... dar sa il lasam pe deocamdata sa va spuna despre noua lui "iubire" :)

Oricum stiu ca este foarte entuziasmat de ea... sa ii tinem pumnii sa ajunga in posesia ei cat mai repede, si sa o foloseasca sanatos :))

Link către comentariu

la orice ora din zi si din noapte votez allroad, chestia e ca nu trebuie sa tinem cont de pret, daca luam factorul financiar in calcul decizia o iei in functie de buzunar, ai banu de Audi sau nu-l ai, deci...... AUDI clar :))

Link către comentariu

Tribeca este o masina senzationala. Am condus acum vreo 2 sapt. una prin Breaza. Merge excelent, motorul mai ca nu se aude, cai putere de nu ai ce face cu ei, tractiunea 50-50% incredibila, inauntru nu ai ce sa gasesti de slaba calitate (are un interior impresionant). Dar si pretul e pe masura. Bafta in alegere

http://www.domautomobile.ro/showroom.php?id_model=25

Link către comentariu

• 1 month later...
Va dau o veste... nu mai e de actualitate acest versus... cel putin din ce stiu eu... dar sa il lasam pe deocamdata sa va spuna despre noua lui "iubire" :D

Oricum stiu ca este foarte entuziasmat de ea... sa ii tinem pumnii sa ajunga in posesia ei cat mai repede, si sa o foloseasca sanatos :D

Am comandat-o .......... TRIBECA B9 2007 LIMITED 5 locuri culoare Newport Blue, interior Beige.

Sper sa o am pana la sfarsitul lunii.

Am facut drive test in decembrie si sunt absolut entuziasmat de masina (cu exceptia consumului).

Revin cu poze chiar daca nu este masina VAG.

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si sa fii ferit de necazuri.

Alegerea iti apartine, eu insa nu as fi dat Outback-ul cu motor turbo de 250CP pe nimic altceva. :D

Link către comentariu

felicitari de alegere ,eu zic ca e superba masina!interiorul e de nota 10!

Link către comentariu

• 7 months later...

Ironia sortii ....

In 1 mai am avut Tribeca ...

Apoi ... din diverse motive ... pe 18 august l-am schimbat pt allroad 3.0 tdi ...

In primele minute am fost total dezamagit ... interiorul este fabulos la Tribeca ... dar ATAT.

Cu Tribeca am facut deja 40.000 km ....deci pot sa spun ca stiu ce poate masina si cum se comporta.

Audi m-a uimit dupa primii km ... ramane de vazut ce si cum .... :blink:

Link către comentariu

Si eu la fel, negresit. :blink:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!